Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
За Златната бисквитка попълвах някакъв формуляр, но не помня да е имало изисквания за лични данни, като ЕГН и номер на лична карта.

# 646
Аз да ви питам...за играта на КУИНС:
Като спечелиш ти изпращат на мейла един формуляр,в който трябва да попълниш трите си имена,ЕГН,номер на лична карта и адрес...да се подпишеш,да сканираш вече попълнения формуляр и да им го изпратиш на мейла...Имало ли е подобно изискване в друга игра?Малко ми е странно...всичките тези данни за един пуф.....

Shocked ти сериозна ли си - /извинявай за въпроса/, всичката тази информация за награда. Нямат право да изискват такава информация, най-малкото трябва да имат "ненам си какви регистрации за работа с лични данни". Аз не бих дала всичката тази информация
Shocked Shocked Shocked
И аз...

# 647
Глупости!!! Да не е някаква измама  newsm78 И аз имам спечелен пуф от Куинс, поискаха ми само адрес за доставка и нищо повече.

# 648
  • София
Глупости!!! Да не е някаква измама  newsm78 И аз имам спечелен пуф от Куинс, поискаха ми само адрес за доставка и нищо повече.

Кога го спечели?Тази седмица ли?На мен в понеделник ми пратиха мейл,че печеля.Вчера ми пратиха още един,в който е прикачена въпросната декларация и пише да им я пратя+снимка на печелившата бележка....

# 649
Как ще искат такива данни, да не превеждат джакпота от Националната лотария?

# 650
Глупости!!! Да не е някаква измама  newsm78 И аз имам спечелен пуф от Куинс, поискаха ми само адрес за доставка и нищо повече.

Кога го спечели?Тази седмица ли?На мен в понеделник ми пратиха мейл,че печеля.Вчера ми пратиха още един,в който е прикачена въпросната декларация и пише да им я пратя+снимка на печелившата бележка....
да, тази седмица, в понеделник след обяд ми пратиха СМС и майл, но ми искаха само адрес.

# 651
  • sofia
Попитайте на лично съобщение Куйнс във Фейса дали всичко е ок?

# 652
  • София

да, тази седмица, в понеделник след обяд ми пратиха СМС и майл, но ми искаха само адрес.

А след това проверявала ли си си мейла?Да не би и на теб да са ти пратили....

# 653
  • София

Писах им на мейла...Чудя се обаче дали изобщо имат право да ми искат такива данни...

# 654
  • sofia
И аз съм печелила от стара игра и не помня такива неща да са искали  newsm78

# 655

Писах им на мейла...Чудя се обаче дали изобщо имат право да ми искат такива данни...
Аз също спечелих в понеделник, получих смс и мейл, само за адрес за доставка

# 656
  • Русе
ЕГН ми искаха за 800-те лв от Емека, дадох го ... newsm78

# 657

А след това проверявала ли си си мейла?Да не би и на теб да са ти пратили....

да, сега пак го проверих за всеки случай, но няма нищо

# 658
  • Русе
Този номер говори ли ви неща? 024340931?

# 659
Цитат на: cvete7575 link=topic=944351.msg338j60684#msg33860684 date=1476286771
Този номер говори ли ви неща? 024340931?
     На мен ми звъняха от същия -Кока-Кола кол център правят анкети, колко пъти им звъниш, доволен ли си от облужването.

Общи условия

Активация на акаунт