Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Моите кодове от Хипер също започват с G, а тези от Споко с N. Вчера успяхме да отидем до Кауфланд и привидно нямаше Споко с кодове, но се наведох да огледам и видях, че зад наредените вафли има и други кутии, та изкарах една и си взех 5 вафли.  Blush На Троята пък имаше само от големите с кодове, та и там бръкнах отзад, че да взема от малките.
Хипер/Споко мисля повече да не купувам - имам спечели 2 кутии от 9 кода, а имам нерегистрирани повече от 10 кода. На Троя нищо не съм регистрирала, но дано и там улуча поне 1 награда.
От Биодерма още нищо не съм получила, не знам на какъв принцип ги изпращат.
Наградата ми от Zewa пък закъснява, защото 1 седмица нямах достъп до компютъра и не бях отговорила на мейла, в който искат да потвърдя адреса си.
Чакам и 1 таблет от игра на Баунти и СВА, обаче мина доста време, а нищо не се случва ... магазина почти всеки ден го посещавам и ме познават там, но нищо не споменават по въпроса, аз и не смея да питам ... понякога ми звънят непознати номера на които не вдигам и се чудя ако са ми звъняли за адрес (ако искат да е по куриер) и аз не съм вдигнала да не изгърми наградата, но името ми си седи в сайта ... скоро един номер ми звъня 3 пъти, но телефона не беше в мен  и после не му върнах обаждане, съмнявам се да не е от някоя игра.
От Куинс пак нямам пуф, нямам и телефон от колата.

Благодаря на Лале за представянето на игрите.  Hug Hug
В мюслената игра ще се включа със сигурност, наградите са ПРЕКРАСНИ
 при втората игра много малко награди има  Sad

Аз имах слушалки от цва и баунти и отдавна си ги взех. Питай задължително в магазина за да нв изтървеш срока за получаване който е един месец след обявяване на печелившите! Получавар се от съответния магазин и май срока беше до 09.10 ако нв се лъжа

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 14:30 от valida6

# 631
Този петък вафлите и бисквитите в Била са с 25% намаление с карта Била.  Grinning

В нашата Била още не са заредели нито една промоционална вафла.  #Cussing out

# 632
Моите кодове от Хипер също започват с G, а тези от Споко с N. Вчера успяхме да отидем до Кауфланд и привидно нямаше Споко с кодове, но се наведох да огледам и видях, че зад наредените вафли има и други кутии, та изкарах една и си взех 5 вафли.  Blush На Троята пък имаше само от големите с кодове, та и там бръкнах отзад, че да взема от малките.
Хипер/Споко мисля повече да не купувам - имам спечели 2 кутии от 9 кода, а имам нерегистрирани повече от 10 кода. На Троя нищо не съм регистрирала, но дано и там улуча поне 1 награда.
От Биодерма още нищо не съм получила, не знам на какъв принцип ги изпращат.
Наградата ми от Zewa пък закъснява, защото 1 седмица нямах достъп до компютъра и не бях отговорила на мейла, в който искат да потвърдя адреса си.
Чакам и 1 таблет от игра на Баунти и СВА, обаче мина доста време, а нищо не се случва ... магазина почти всеки ден го посещавам и ме познават там, но нищо не споменават по въпроса, аз и не смея да питам ... понякога ми звънят непознати номера на които не вдигам и се чудя ако са ми звъняли за адрес (ако искат да е по куриер) и аз не съм вдигнала да не изгърми наградата, но името ми си седи в сайта ... скоро един номер ми звъня 3 пъти, но телефона не беше в мен  и после не му върнах обаждане, съмнявам се да не е от някоя игра.
От Куинс пак нямам пуф, нямам и телефон от колата.

Благодаря на Лале за представянето на игрите.  Hug Hug
В мюслената игра ще се включа със сигурност, наградите са ПРЕКРАСНИ
 при втората игра много малко награди има  Sad

Аз имах слушалки от цва и баунти и отдавна си ги взех. Питай задължително в магазина за да нв изтървеш срока за получаване който е един месец след обявяване на печелившите! Получавар се от съответния магазин и май срока беше до 09.10 ако нв се лъжа
Ама аз почти всеки ден пазарувам в магазина, малък град сме, печелила съм и преди от там, познават ме. Като съм се интересувала за предни награди все излизах аз нахалната и после ме гледаха на криво. Само да имат късмета да ми кажат, че срока бил изтърван! Ще им пиша сега във фейса да видим, за трети път ще си търся по този начин награда от тях  Sick

# 633
  • при късмета
Имаше проблеми и с играта на козметиката от Била. Участието е само и единствено с СМС, а като пратиш кода ти искаше втори СМС заради символ, който в правилата не е упоменато да се пише. Няколко човека миналата година имахме един и същи проблем. А тогава беше с покупка за 7 лв., сега вече съвсем са се оляли
ooooh!
Аз и в тази на маргарините не съм участвала, защото ми беше малко съмнително това, че трябва от точно определен магазин и само с SMS да се регистрира кодът. Thinking  И ето, че не съм се подвела. Сега също нямам намерение да участвам, но ако все пак някой ще се пробва, му пожелавам късмет и дано организаторите този път не се излагат.
При това и на козметиката и на маргарините за игрите няма обявяване на печеливши. Поне тази с маргарините за трета година се прави, големи награди, като скъпи велосипеди и печеливши никога никъде.
У в условията си пише, че ще ги известяват с СМС. Много непрозрачно и как да вярваш, че изобщо има спечелили. И за толкова години тук нито един спечелил. Аз не вярвам.
Макар да ме компенсираха, като вдигнах шум миналата година, продължавам да съм на мнение, че игрите само в Била са за събиране на суми по СМС

# 634
  • Телиш/Плевен
Е, как да не обявяват печеливши?! Shocked Това вече е върхът!
Определено не им е чиста работата, ще си редактирам поста с информацията за игрите, няма смисъл да се подвеждат толкова хора. И на мен не ми хрумва друго обяснение освен това за събирането на сумите. То и не виждам какво друго би могло да бъде, щом всичко е толкова потайно. ooooh!

# 635
  • при късмета
И миналата година стана дума, че не се откриват печеливши. Дават уж линк, като ги попиташ във ФБ на Била и линка води до ФБ на Била  ooooh!
И да махнеш линковете има стикери по продуктите в магазина, винаги когато има такава игра. И на маргарините и на козметиката.
Ако отговаря на сумата, дори на касовата бележка ти излизат условията на играта, като купиш някой от продуктите в промоциите. Аз още пазя такава касова бележка от миналата година.
На нея пише едно, а като пуснеш СМС идва отговор, че не си спазил условията.
Ще взема и тази година да си направя експеримент, ей така за спорта.
Една от скъпите майонези участваше в промоцията на маргарините и така само ще докажа в КЗП, че мамят

# 636
EL8000,  аз имам няколко награди до сега от цба и никога не съм чакала ре да ми се обадят ако това не е специално написано в условията. Винаги поне седмица след тегленето ходя да си търся наградата, за да съм сигурна че ще я получа.  Дано да нямаш проблем с получаването

# 637
  • Телиш/Плевен
Ясно е, че те ще си имат кампания да си пробутат игрите, няма лошо, но аз не смятам да ги „рекламирам“ тук и да подвеждам потребителите и гостите на форума, затова няма смисъл да седи информацията и я изтрих. Пък който има интерес и пазарува в Билла, ще се информира на място (или от въпросната брошура, която и аз получих) и ще си прецени. Peace
Идеята за КЗП е добра, ще взема и аз да се пробвам и дано този път си получат заслуженото! Twisted Evil

# 638
  • при късмета
Миналата година обещаха да си поправят пропуските, че аз стигнах да КЗП все пак. Може и да са го направили, да не бързам да ги критикувам. Ще изчакам кампанията и ще пробвам.
А и четат тук организаторите. Т.е. от агенцията, която провеждат играта, не от Била. Поне миналата година четяха. Организатори са и на други игри

# 639
Не са само те, и от други игри не обявяват печелившите. Пример - Фабер Кастел. Пишеше си го в условията, но все ми се струваше, че от толкова хора, които играят и следят/пишат в темата все някой щеше да се похвали. И това с толкова награди, игра с покупка.  ooooh!

# 640
  • Телиш/Плевен
Ясно, аз понеже досега не съм участвала в игра, в която да не обявяват публично печелившите и затова ми е странно. Но ако ми се случи, не бих се колебала въобще и веднага бих сигнализирала в КЗП. Peace

ма ко, след всичката тази информация за порочната им практика години наред съм малко скептична, че са си взели поука, но дано греша. Ще се включа веднъж в играта с маргарините, за да имам доказателства към жалбата, която смятам да подам, ако са решили и този път да пеят старата песен на нов глас. Whistling

# 641
Не са само те, и от други игри не обявяват печелившите. Пример - Фабер Кастел. Пишеше си го в условията, но все ми се струваше, че от толкова хора, които играят и следят/пишат в темата все някой щеше да се похвали. И това с толкова награди, игра с покупка.  ooooh!
Тази игра, според мен, увисна - писах им, за да попитам и не ми отговарят. Вероятно няма никакви печеливши, защото е имало прекалено малко участници и са се отказали от играта, но ги е срам да го признаят.  Close

# 642
  • София
Аз да ви питам...за играта на КУИНС:
Като спечелиш ти изпращат на мейла един формуляр,в който трябва да попълниш трите си имена,ЕГН,номер на лична карта и адрес...да се подпишеш,да сканираш вече попълнения формуляр и да им го изпратиш на мейла...Имало ли е подобно изискване в друга игра?Малко ми е странно...всичките тези данни за един пуф.....

# 643
Като спечелиш ти изпращат на мейла един формуляр,в който трябва да попълниш трите си имена,ЕГН,номер на лична карта и адрес...да се подпишеш,да сканираш вече попълнения формуляр и да им го изпратиш на мейла...Имало ли е подобно изискване в друга игра?Малко ми е странно...всичките тези данни за един пуф.....

Shocked ти сериозна ли си - /извинявай за въпроса/, всичката тази информация за награда. Нямат право да изискват такава информация, най-малкото трябва да имат "ненам си какви регистрации за работа с лични данни". Аз не бих дала всичката тази информация

# 644
  • София

Shocked ти сериозна ли си - /извинявай за въпроса/, всичката тази информация за награда. Нямат право да изискват такава информация, най-малкото трябва да имат "ненам си какви регистрации за работа с лични данни". Аз не бих дала всичката тази информация

В правилата пише:
43. „ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, е регистриран като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.
И все пак се чудя защо са им нужни данни като ЕГН и номер на лична карта...

Общи условия

Активация на акаунт