Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Моите вафли са от Кауфланд и кодовете започваха с G.

# 616
На мен Спиди днес ми донесоха робо-мравката от Марсианци...

От коя игра, онази с препоръките за засилване на имунитета ли?
Аз нямам нито мейл, нито смс, нито обаждане  Thinking Освен да е друг със същото име като мен  newsm78

Беше от някаква анкета в dama.bg...Как се справяте вирусите  и т.н.?

Да, точно  Peace
Имейл ли ти пратиха да си дадеш данните или ти се обадиха?

Моите кодове на Хипер започват с G  Peace

# 617
  • Телиш/Плевен
Игра на мюсли „Престиж“, която стартира на 24 октомври: Heart Eyes
Скрит текст:

Изтривам останалите снимки и информация за други игри, понеже има твърде много съмнения, че игрите с покупка на продукти от Билла и регистрирането на касовата бележка единствено чрез SMS не са съвсем честни. Peace

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 15:07 от Лале в дъжда

# 618
  • при късмета
Имаше проблеми и с играта на козметиката от Била. Участието е само и единствено с СМС, а като пратиш кода ти искаше втори СМС заради символ, който в правилата не е упоменато да се пише. Няколко човека миналата година имахме един и същи проблем. А тогава беше с покупка за 7 лв., сега вече съвсем са се оляли

# 619
ооо мюслитата ще ги уважа непременно! Simple Smile
уф, дано да ни изтеглят за тия хеликоптерчета, че баткото ме разби от мрънкане  ooooh!

И после аз едно нутри-булетче да си целна..

и сме готови с коледните подаръци  Joy Joy

Пък да вземе да стане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
Лале, благодаря че сподели.
Бисквитките на Престиж са много тачени вкъщи, всяка вечер купувам по една-две кутии  Peace
За съжаление никога не съм печелила от тяхна игра.

# 621
  • Телиш/Плевен
И аз смятам само в играта на мюслите да участвам. Peace

# 622
Моите кодове от Хипер също започват с G, а тези от Споко с N. Вчера успяхме да отидем до Кауфланд и привидно нямаше Споко с кодове, но се наведох да огледам и видях, че зад наредените вафли има и други кутии, та изкарах една и си взех 5 вафли.  Blush На Троята пък имаше само от големите с кодове, та и там бръкнах отзад, че да взема от малките.
Хипер/Споко мисля повече да не купувам - имам спечели 2 кутии от 9 кода, а имам нерегистрирани повече от 10 кода. На Троя нищо не съм регистрирала, но дано и там улуча поне 1 награда.
От Биодерма още нищо не съм получила, не знам на какъв принцип ги изпращат.
Наградата ми от Zewa пък закъснява, защото 1 седмица нямах достъп до компютъра и не бях отговорила на мейла, в който искат да потвърдя адреса си.
Чакам и 1 таблет от игра на Баунти и СВА, обаче мина доста време, а нищо не се случва ... магазина почти всеки ден го посещавам и ме познават там, но нищо не споменават по въпроса, аз и не смея да питам ... понякога ми звънят непознати номера на които не вдигам и се чудя ако са ми звъняли за адрес (ако искат да е по куриер) и аз не съм вдигнала да не изгърми наградата, но името ми си седи в сайта ... скоро един номер ми звъня 3 пъти, но телефона не беше в мен  и после не му върнах обаждане, съмнявам се да не е от някоя игра.
От Куинс пак нямам пуф, нямам и телефон от колата.

Благодаря на Лале за представянето на игрите.  Hug Hug
В мюслената игра ще се включа със сигурност, наградите са ПРЕКРАСНИ
 при втората игра много малко награди има  Sad

# 623
Мюслите ги обичам, но предният път изпуснах "промоцията" на сокоизтисквачките. Освен да си накупя и да дебна кога ще стане чудото  Laughing
Разгледах условията на играта на ДМ - играе се за 10 сешоара Бейбилис, като трябва да се купят продукти за коса от определени марки за над 5 лв. Смешното е, че сигурно не отговарям на условията, а касиерката ме включи. Не мога да проверя със сигурност, тъй като касовата бележка е прикачена за талона с данните ми, който е в кутията им. Имам един шампоан, който е от тези марки, но беше на промоция и май беше за по-малко от 5 лв, а другите неща не бяха за коса... Ще бъде неудобно ако ми кажат, че печеля и после се окаже, че не е точно така... Но защо ли се притеснявам - едва ли ще ме изтеглят...

Аз вече връщам всички обаждания - само заради игрите, преди игнорирах напълно непознатите номера. Няма как да ме измамят - ако ми поискат нещо (дори пари за доставка) - направо затварям  Laughing

# 624
Аз също участвам в томболата на ДМ, но касовата бележка не ми я прикрепиха към талончето. Попитах дали не трябва да се прикачи. Не трябвало.

# 625
  • Перник
Не помня дали някой показа тук играта на Киндер:

http://www.igraiteispechelete.com/2016/10/50.html

# 626
  • Телиш/Плевен
Имаше проблеми и с играта на козметиката от Била. Участието е само и единствено с СМС, а като пратиш кода ти искаше втори СМС заради символ, който в правилата не е упоменато да се пише. Няколко човека миналата година имахме един и същи проблем. А тогава беше с покупка за 7 лв., сега вече съвсем са се оляли
ooooh!
Аз и в тази на маргарините не съм участвала, защото ми беше малко съмнително това, че трябва от точно определен магазин и само с SMS да се регистрира кодът. Thinking  И ето, че не съм се подвела. Сега също нямам намерение да участвам, но ако все пак някой ще се пробва, му пожелавам късмет и дано организаторите този път не се излагат.

# 627
  • София
От престиж са много активни с игрите.

# 628
  • София
Този петък вафлите и бисквитите в Била са с 25% намаление с карта Била.  Grinning

# 629
  • София
На мен Спиди днес ми донесоха робо-мравката от Марсианци...

От коя игра, онази с препоръките за засилване на имунитета ли?
Аз нямам нито мейл, нито смс, нито обаждане  Thinking Освен да е друг със същото име като мен  newsm78

Беше от някаква анкета в dama.bg...Как се справяте вирусите  и т.н.?

Да, точно  Peace
Имейл ли ти пратиха да си дадеш данните или ти се обадиха?

Моите кодове на Хипер започват с G  Peace

Мейл.

Общи условия

Активация на акаунт