Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • на североизток от Рая
Привет!
И аз съм от непечелившите, а така искам да спечеля нещо. Не толкова заради наградата, а заради самото усещане.  Simple Smile

Днес на едно място намерих вафли Хипер от играта. Взех 7. Една неизядена остана, въведох три кода един след друг - нищо. Имах преди дни въведени два кода от Споко. И сега участвам в томбола за дрон ли, с пет регистрирани кода?

Взех и един шоколад Милка. Въведа ли го, стават три. Има ли полза да се набутвам повече. Разумът ми казва-не.

Купих си и един билет да трият, но май ще го пазя за събота, че тогава имам РД, да се възнаградя с някоя неочаквана сума.   Grinning

# 676
  • Телиш/Плевен
И сега участвам в томбола за дрон ли, с пет регистрирани кода?
Да. Hug
Стискам палци билетчето да е късметлийско и в събота да те зарадва подобаващо за празника! Heart Eyes

# 677
  • София
Взех си от Биодерма мострите. Хубави са.

# 678
  • на североизток от Рая
Лаленце, благодаря!  Hug
А в кой ден от седмицата теглят томбола за дрон?

# 679
  • Телиш/Плевен
Лаленце, благодаря!  Hug
А в кой ден от седмицата теглят томбола за дрон?
Всяка неделя между 14:00 ч. и 17:00 ч. Hug

# 680
Ако някой има от новите капачки на Coca Cola да ми пише на съобщение- ще се разберем Simple Smile

# 681
Разменям капачки на Кока Кола само срещу лаптоп на Милка Joy

# 682
Така и не ги видях тези нови капачки на Coca-Cola, пък сега гледам, че имат и друга игра, но май е само по заведенията.

В нея бих се пробвала, бая награди има, поне чаши Simple Smile

http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/10/spechelete-telefoni-chashi-coca-cola.html

# 683
Аз да ви питам...за играта на КУИНС:
Като спечелиш ти изпращат на мейла един формуляр,в който трябва да попълниш трите си имена,ЕГН,номер на лична карта и адрес...да се подпишеш,да сканираш вече попълнения формуляр и да им го изпратиш на мейла...Имало ли е подобно изискване в друга игра?Малко ми е странно...всичките тези данни за един пуф.....

Shocked ти сериозна ли си - /извинявай за въпроса/, всичката тази информация за награда. Нямат право да изискват такава информация, най-малкото трябва да имат "ненам си какви регистрации за работа с лични данни". Аз не бих дала всичката тази информация

В правилата пише:
43. „ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, е регистриран като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.
И все пак се чудя защо са им нужни данни като ЕГН и номер на лична карта...

абе въпреки че са регистрирани, много се чудя и аз защо са им ЕГН и номер на лична карта. Защо не им го зададеш този въпрос. Чесно казано аз не бих ги дала.

# 684
Vesi L, пиши какво стана с Куинс, отговориха ли ти? Много ми е съмнително дали не е някаква измама, и защо само на теб искат такива данни? Ти провери ли адреса на писмото? Дано не си им написала всички данни.

# 685
  • София
Vesi L, пиши какво стана с Куинс, отговориха ли ти? Много ми е съмнително дали не е някаква измама, и защо само на теб искат такива данни? Ти провери ли адреса на писмото? Дано не си им написала всички данни.

Писах им вчера,но все още нямам отговор...

# 686
Аз за моя таблет писах на СВА и ми отговориха много бързо, още вчера. Вината била в Баунти, не били разнесли все още всички награди, но видиш ли днес щели да донесат таблета в офиса им във Варна и ще ми го пратят ако искам до магазина в нашия град или по куриер до нас ..  newsm78 Дадох им адреса си, пък да видим ..

# 687
Така и не ги видях тези нови капачки на Coca-Cola, пък сега гледам, че имат и друга игра, но май е само по заведенията.

В нея бих се пробвала, бая награди има, поне чаши Simple Smile

http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/10/spechelete-telefoni-chashi-coca-cola.html
Току що видях рекламата на тази игра - яд ме е, че не е под капачките на големите бутилки (като лятната), непрекъснато купуваме от тях. Кола не пия в кафенетата, тъй като излиза 3-4 пъти по-скъпа и в къщи има общо взето винаги... Дано да направят есенна игра с награди чадъри и за семейните опаковки!

Игра с касова бележка, но само с двайсетина награди: http://www.autumnpromo.com/

# 688
Тия Хипер сложили кода точно до червената лента на опаковката. И долната част на всеки символ не е цяла Simple Smile
Сега участвам за дрон. Кога го теглят, за да хвърля тия 5 опаковки, които пазя?

# 689
  • при късмета
Тия Хипер сложили кода точно до червената лента на опаковката. И долната част на всеки символ не е цяла Simple Smile
Сега участвам за дрон. Кога го теглят, за да хвърля тия 5 опаковки, които пазя?
Четете ги тези правила на игрите!
Неспечелили дрон кодове, продължават за следващи тегления. Нищо не хвърляй. Там пише и кога се теглят обкновенно

Общи условия

Активация на акаунт