Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Телиш/Плевен
Много забавна игра на Бондюел, благодаря за споделянето! Hug И наградите са хубави. Heart Eyes

# 706
Благодаря, участвах. За съжаление правилата не се отварят - исках да видя от коя до коя дата е, кога се публикуват победители и т.н., но ми излиза грешка 404 (страницата не съществува).

# 707
Благодаря и аз за играта. Участвах, има хубави награди, успех на всички. И на мен правилата не ми се отварят.

# 708
  • Телиш/Плевен
Тъкмо им писах по този повод във Фейсбук. Има промоция и в магазините, но не са изброени конкретни.

# 709
Последните ми опаковки от Хипер едвам се четат, сега им писах, че единият не го прие  ooooh!

# 710
Аз имам такива и точно една такава опаковка спечели - безпокоя се, че куриерката няма да ми повярва, че на нея има код  Laughing Трябва да опитваш много пъти, като променяш знаците, докато играта приеме кода - това е начинът. Например А и 4 си приличат, Х и К също и т.н.

Ето още една игра без покупка с относително малко награди: http://nai.medix-bg.com/winners

Аз се записах, играх и след като отговорих на всички въпроси, страницата нещо се повреди, та не знам дали съм в томболата. Първо ги пишеше наградите - 3 професионални почиствания на дома и около 20 комплекта с почистващи продукти. Сега ми изчезнаха - не знам дали другите ги виждат нормално.

# 711
Аз имам такива и точно една такава опаковка спечели - безпокоя се, че куриерката няма да ми повярва, че на нея има код  Laughing Трябва да опитваш много пъти, като променяш знаците, докато играта приеме кода - това е начинът. Например А и 4 си приличат, Х и К също и т.н.

Ама то е тотален мазоч, а и долната част на символите липсва  ooooh! 3 кода успях да разгадая, но последният не стана няколко пъти, писах им във ФБ да ми пратят нов

# 712
  • София
Благодаря за всички споделени игри  Hug

Хора аз се заринах с опаковки на Милка, Хипер, Троя - изобщо тук се подмятат всякакви опаковки на сладки неща  Grinning И още нищо не съм спечелила! Мрън!
Смятам да ги подредя в джобове - за всяка игра в различен джоб, защото просто е нещо страшно с това пазене на опаковки..  Grinning

# 713
Явно мрънкането помага. Спечелих термочаша от Троя. Sunglasses
Сега мрънкам за кафемашина, лаптоп или дрон Mr. Green

# 714
Никъде не намирам вафли троя с кодове ,а така ми се иска кафемашина, ако спечеля дрон ще го разменя  Laughing

# 715
# 716
  • София
Взех си наградата от Биодерма. И аз не намирам вафли Троя с код. Да помогнете къде ги има в София, р-н Гео Милев Simple Smile

# 717
мухаха учствам в теглене за дрон 16 пъти  Laughing Laughing Laughing
И ни един бокс с вафли досега  Sunglasses Sunglasses
Искам специална награда за "инат до откат"  Joy

# 718
  • София
Аз промо опаковки на Троя намерих в кварталното магазинче

# 719
Благодаря за споделените игри  Hug

Не знам дали ми е смешно,или се ядосвам на себе си!Днес имах път към Била и влязох за Троя.Купих 7-толкова ми трябваха,за 2 участия за кафемашина.И моя милост награбва 7 Фафли,плаща и заминава.Ей сега отварям,за да ги регна и хоп-едната не е промоционална ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт