Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 60 028
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Щом казваш ,че с мрънкане тръгва нека и аз да измрънкам за нещо по съществено от вафли Praynig

# 301
И аз изглупих и взех още 5 шоколада днес, ама вкарах само един, естествено нищо. Добре че не пуснах и другите. Аз за телефон от спаркса не успях да събера, но играх за колонка. Да помрънкам че може и да е на късмет Simple Smile

# 302
  • Под Слънцето
егати как ми бяга тоз пуф
не ща друго бе!  тъпа милка! 12 кода от единия номер, 9 от друг , сега 3 от трети номер...
искам да удуша някого!  #Cussing out

# 303
егати как ми бяга тоз пуф
не ща друго бе!  тъпа милка! 12 кода от единия номер, 9 от друг , сега 3 от трети номер...
искам да удуша някого!  #Cussing out
Имаш ли място за този пуф , че е доста големичък Joy

# 304
Колко ги продават тия пуфове в групите? Да вземеш си купиш един ли?  Mr. Green Освен ако не обичаш да хапваш шоколади, де. Че аз обичам, ама ям на 2 месеца веднъж.

# 305
Колко ги продават тия пуфове в групите? Да вземеш си купиш един ли?  Mr. Green Освен ако не обичаш да хапваш шоколади, де. Че аз обичам, ама ям на 2 месеца веднъж.
ПРЕДНИЯ ПЪТ ГИ ПРОДАВАХА ПО 50-60- ЛВ. АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ТАКА С ШОКОЛАДИТЕ ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е НАПРАВО ДА СИ КУПИШ АКО НЯКОЙ ПРОДАВА Thinking

# 306
  • Под Слънцето
Стига де Sad Шоколадите ми ги носят , аз съм си купила само 2 -колажите - да ги пробвам.  Тръпка е да си го спечелиш ! А че съм звъннала 2-3 телефона да свърша услуга и вместо да се чуди човека-направо си му казвам  - искам милка с код ,ей такъв Wink

И имах пуф - от продавалника за 13 лв , круша. От втората си купих и пълнеж за 2 лв. Ама Бъч така го разръфа , та го изхвърлих

Искам този! Голям-малък -ш'го сгъна тука нейде

# 307
Друго си е да го спечелиш, да.
Регнах един код на Хипер - нищо. Laughing

# 308
Стига де Sad Шоколадите ми ги носят , аз съм си купила само 2 -колажите - да ги пробвам.  Тръпка е да си го спечелиш ! А че съм звъннала 2-3 телефона да свърша услуга и вместо да се чуди човека-направо си му казвам  - искам милка с код ,ей такъв Wink

И имах пуф - от продавалника за 13 лв , круша. От втората си купих и пълнеж за 2 лв. Ама Бъч така го разръфа , та го изхвърлих

Искам този! Голям-малък -ш'го сгъна тука нейде
Е пожелавам ти тогава късмет Hug а пък аз не искам пуф, че прескачам два в къщи и чакам щерката да реши да ги разкарам , ама на нея все още и е жал да ги махне.

# 309
  • София
Вчера си купих паста за зъби Билка , беше с код за игра , но тя почва от 24 октомври . Наградите са 50 ле , 100 и 200 лева . След толкова сладко , фафли , шоколади ще има нужда от търкане на зъбите Wink

# 310
Вчера си купих паста за зъби Билка , беше с код за игра , но тя почва от 24 октомври . Наградите са 50 ле , 100 и 200 лева . След толкова сладко , фафли , шоколади ще има нужда от търкане на зъбите Wink

Може ли да снимаш пастата има ли линк за играта?

# 311
Дано не ми се разсърдите,но много подходящ виц за нашата тема:

Един борец се наредил пред автомат за кафе.
Пуска една монета и взима кафе.Пуска още една монета-взима кафе...
Станала голяма опашка и хората започнали да негодуват.Борецът
се обърнал и казал:
- До като печеля,ще играя!!!

Joy hahaha Joy

# 312
 Joy Joy

Вчера раздадох шоколадите на детската площадка, първо разбира се питах родителите дали може, всички приеха с усмивка, даже няколко майки ме питаха дали са регистрирани кодовете  Joy , аз пък се радвам, че се отървах от тях, вкъщи само аз ги ям, а това определено не би ми се отразило добре.

# 313
Хубав виц
Регистрирах 5 кода Хипер, искам си дрона

# 314
Забавен е вица, но аз не се набутвам в игрите.
За мен е нормално да ям по много повече от един шоколад на ден, както и за семейството ми - никой няма проблем с диабет, лоши зъби и такива неща. С килограмите е малко по-проблемно, но всеки си прави сметка - един обича шоколад и бисквитки, друг - тлъсто месо и чипс. Докато човек се движи нормално, прави упражнения и не яде като свиня(като едни в едно предаване по кабелната, които казаха, че оправят по 10 000 калории на ден), всичко е ок. Една позната ми каза, че ядяла страшно много сладко, като я попитах колко - тя каза, по една вафла на ден, което е шега - една вафла дори не я забелязвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт