Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 970
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Сега разбирам, че съм спечелила раница от Спорт Депо, много се радвам!   Grinning
Честито на всички, спечелили кафемашини и дронове! Страхотни награди!  bouquet
Аз трудно намирам вафли с кодове, регистрирах няколко кода на Споко, но още не мога да уцеля нищо.

# 526
Нали искахте солена игра - Чио Чипс сега са си сменили снимката на корицата във Фейсбук:

Няма подробности - сигурно до довечера ще публикуват повече. Ям чипс 2-3 пъти в месеца, но имам роднини, които го обичат. На няколко пъти намирах по 2 лв - приятно е, създава желание да намериш повече  Grinning Този път ще има и екскурзии - как ли ще става регистрацията за тях?

# 527
Звъннах в Милка да дам данни за доставка на наградата и питах има ли проблем, че ме няма в сайта, при печеливши.
Момичето каза, че е важно, че наградата излиза при тях и сайта изобщо не го гледат  Whistling

# 528
  • Сандански
Нали искахте солена игра - Чио Чипс сега са си сменили снимката на корицата във Фейсбук:

Няма подробности - сигурно до довечера ще публикуват повече. Ям чипс 2-3 пъти в месеца, но имам роднини, които го обичат. На няколко пъти намирах по 2 лв - приятно е, създава желание да намериш повече  Grinning Този път ще има и екскурзии - как ли ще става регистрацията за тях?
Сега и чипс ние определено до нова година ще сме се угоили  Joy Joy

# 529
 Joy
Тук съм пас, чипс не ядем. Laughing

# 530
Ако някой иска часовник теди- да ми пише на съобщение да се договорим Simple Smile

# 531
  • София

Да не би да участват и пуканките за микровълнова?

# 532

Да не би да участват и пуканките за микровълнова?

http://chio.bg/bg/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0% … BB%D0%B8%E2%80%9C

# 533
Аз се чудя защо намирам само двулевки, а то какво било:
Скрит текст:
Награди

7. Награден фонд:

-  Чио чипс 20 г – 265 250 броя

- Чио пуканки 80 г – 200 000 броя 

100 банкноти от  50 лв.

- 34 700 банкноти на обща стойност 80 000 лв.

100 банкноти от 50 лв

150 банкноти от 20 лв

200 банкноти от  10 лв

500 банкноти от 5 лв

33750 банкноти от 2 лв 
Laughing Трудно ще намеря нещо друго, освен 2 лв, малко чипсче или пуканки... Все пак, ще участвам.

# 534
По кое време се печели от споко и хипер,имам два кода!Никъде не намирам вафли троя с кодове , а така искам една кафемашина (за Дупница , ако има четящи да свиркат в кой магазин да търся)!

# 535
  • добрич
И аз съм с Пуф, но към момента нямам нито смс, нито емайл за потвърждение, но друго ме притеснява - В общите условия пише, че бележката която регистрираш участва само за седмицата в която регистрираш, а тази ми бележка е от предходната седмица и не би следвало да участва....не, че се оплаквам де...само да не стане  #2gunfire #Cussing out Laughing
Казах ли Ви аз, че нещо не е наред.....списъка вече е коригиран и мен ме няма:) Направих аз PrtSc, но незнам дали има смисъл да се занимавам......... Crossing Arms

# 536
Много странно сутринта ме имаше в списъка на кунис за пуф а вече не. Жалко че не направих скрийншот.
Проверете си и вие случайно да не са ви махнали.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 14:48 от stasrusinov

# 537
  • при късмета
Да попитам за играта с паста за зъби Билка. Имат ли стикери продуктите или нещо подобно, че в сайта играта не е започнала и не мога да прочета правилата.
Не съм пробвала тази паста, но трябва да купувам така или иначе и ще я пробвам

# 538
http://www.igraiteispechelete.com/2016/10/garmin-vivofit-40-denim.html
Може и да я е споменал някой, но все пак!

# 539
Много странно сутринта ме имаше в списъка на кунис за пуф а вече не. Жалко че не направих скрийншот.
Проверете си и вие случайно да не са ви махнали.
Мен не са....даже получих смс

Общи условия

Активация на акаунт