ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 733
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • близо до брега на морето

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой е писал за тези снимки: Ти не си човек, бе!   Joy
Вай,вай,вай-ище бу бе Crazy Crazy Crazy

# 346
Скрит текст:
Oбаче е странно, че още не са сканирали интервюто .. или аз не го намирам  Joy Joy
Чачи е споделил двете корици (в малък размер  Crossing Arms) във фейса си.  Peace По-скоро Пончика ги е споделил  hahaha

Няма го още! и аз това се чудя  hahaha hahaha

Плочките, съоръжението... почна се! Пак не беше много бурно...  Grinning Grinning Grinning

Confounded
Лу............... ДжадЪ я нЕма.............ама  бен бурдаим.................. Crossing Arms Crossing Arms

[/spoiler]
Какво, бе Бойче? Не разбрах  Hug Hug Не понасяш Бузлата? Или я обичаш? Praynig Peace Rolling Eyes

За никого нищо лошо не съм казала - Бузлата слабее, Чачи и тя минават по еднакви плочки? Поотделно... ...   newsm78

Това приема ли се за оправяне на вкуса?  Joy Peace Hug

# 347
Oбаче е странно, че още не са сканирали интервюто .. или аз не го намирам  Joy Joy
Чачи е споделил двете корици (в малък размер  Crossing Arms) във фейса си.  Peace По-скоро Пончика ги е споделил  hahaha

Няма го още! и аз това се чудя  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Плочките, съоръжението... почна се! Пак не беше много бурно...  Grinning Grinning Grinning

Бузла се е попривършила, да не вехне по наЩу  hahaha hahaha hahaha
Ама снимката на бузла е от друга новина  hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ask-bilmecesi/
Малко преди да ги съберат с Чачко, я изловиха да се забавлява с колегата от предишния си сериал Толга Саръташ. Като разбрали, че отпред има журналисти излезли поотделно и се качили в различни таксита  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 348

Ама снимката на бузла е от друга новина  hahaha hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes  Hug Hug

Благодаря за разясненията, Peace Вени, аз и така виждам, че стоп- нещото не е едно и също, Peace под едното има водоприемна шахта, под другото - не, само се шегувах с феновете, Peace на които им се иска да се случва нещо непременно с тези двамата...   Peace Heart Eyes

Grinning Grinning Heart Eyes

Сарпчи, пък, се чувствал като в рая, с ангел до себе си!  Joy Joy Crazy Flutter Flutter

# 349

А и ......абла.........била тук...... Heart Eyes Hug

Лу..............кво да и обичам на бузла  бе............ smile3506 не ме кефи ич......... Sick мислех да загледам дизито на миглЮ........... Crazy Crazy Crazy  ама тя  ми провали опита........ hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък не разбрах с кой фенове се шегувш.............с тези на Бузла или ....тези на Бенсула........ Rolling Eyes Rolling Eyes

Crazy Crazy Crazy

Кво е тва дето го гризка бе .............. newsm78

Вени............. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 350
От сета  Peace

една и съща новина и снимка се тълкуват по различен начин, от различните хора  Mr. Green зависи на кой, какво му харесва  Whistling Whistling така беше преди, така е и сега.  Peace

Снимката на Чачо е от излизането с Киво.  Peace

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 13:22 от Ани (Aniska)

# 351
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Ивето заминала за ФранЦата. На добър път Ще чакаме ....

Рени, благодаря за резюметата  Hug

Лу и аз сега научих, че тепегьоз било циклоп от тюркската митология, иначе като значения познавах думата, точно както си обяснила  Peace

Вижте на какво попаднах. Може да сте писали по-назад, но имам огромни пропуски във форума  Embarassed

LEYLA LYDIA TUĞUTLU ON BACKSTAGE!

Редактора е същия като на Чачо - BAĞLAN KESKİN  Wink Тя на корицата на ALL за октомври, той на корицата на L'Officiel Hommes също за този месец ...

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 13:45 от tara_lezhka

# 352
Тара  Hug Hug да, писахме, че All и L'Officiel Hommes  са на един издател  Hug Hug Сладурка е Лейля.  Heart Eyes
Ама Чачовото интервю защо се бави?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 353
Скрит текст:

А и ......абла.........била тук...... Heart Eyes Hug

Лу..............кво да и обичам на бузла  бе............ smile3506 не ме кефи ич......... Sick мислех да загледам дизито на миглЮ........... Crazy Crazy Crazy  ама тя  ми провали опита........ hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък не разбрах с кой фенове се шегувш.............с тези на Бузла или ....тези на Бенсула........ Rolling Eyes Rolling Eyes

Crazy Crazy Crazy

Кво е тва дето го гризка бе .............. newsm78

Вени............. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Капачка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Отвори си бутилката със зъби, че нали го зарязаха сам в онази къща, да се оправя както може  Whistling Whistling Whistling

# 354
Статия във вестник: Останахме Вътре.. и коментар от Буйет: Че къде другаде щяхте да останете?

# 355
Тара  Hug Hug да, писахме, че All и L'Officiel Hommes  са на един издател  Hug Hug Сладурка е Лейля.  Heart Eyes

Че той собственика здраво пести откъм персонал и хонорари  Laughing

Ами, може би чакат да се разграби книжния тираж и тогава ще пуснат електрония вариант  Laughing

# 356

Че той собственика здраво пести откъм персонал и хонорари  Laughing

Ами, може би чакат да се разграби книжния тираж и тогава ще пуснат електрония вариант  Laughing

ама аз чакам някой да си купи списанието и да сканира интервюто,  за да го превеждаме  Hug Hug Hug

# 357
Бойче  Hug Hug Heart Eyes и значи заради Бузла не гледаш МиглЮ?  Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy

# 358
ама аз чакам някой да си купи списанието и да сканира интервюто,  за да го превеждаме  Hug Hug Hug

То е ясно, и ние чакаме ..... да го преведете ... Laughing, ама ще си избодете очите бе мила, да превеждате от снимка. От ел. статия ще е по-лесно, това имах превид  Hug Patience!  Sunglasses

# 359

То е ясно, и ние чакаме ..... да го преведете ... Laughing, ама ще си избодете очите бе мила, да превеждате от снимка. От ел. статия ще е по-лесно, това имах превид  Hug Patience!  Sunglasses

е, така е  Joy ама много ми е инетерсно какво казва Чачо .. на гея интервюиращ  hahaha нали джадъ каза, че бил гей  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт