ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 755
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug, аз само варих супата, добре, че не я ядох hahaha hahaha hahaha

# 361
Лу Hug, аз само варих супата, добре, че не я ядох hahaha hahaha hahaha

ама как го наплю не е истина  hahaha hahaha hahaha що не му изтри  и бузката

# 362
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой е писал за тези снимки: Ти не си човек, бе!   Joy
Вай,вай,вай-ище бу бе Crazy Crazy Crazy
А и ......абла.........била тук...... Heart Eyes Hug

Лу..............кво да и обичам на бузла  бе............ smile3506 не ме кефи ич......... Sick мислех да загледам дизито на миглЮ........... Crazy Crazy Crazy  ама тя  ми провали опита........ hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък не разбрах с кой фенове се шегувш.............с тези на Бузла или ....тези на Бенсула........ Rolling Eyes Rolling Eyes

Crazy Crazy Crazy

Кво е тва дето го гризка бе .............. newsm78

Вени............. Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Капачка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Отвори си бутилката със зъби, че нали го зарязаха сам в онази къща, да се оправя както може  Whistling Whistling Whistling
  Hug Hug Hug Капачка да бях................. Crazy Party Party Party Party

Цитат
Бойче  Hug Hug Love и значи заради Бузла не гледаш МиглЮ?  35 35 hahaha hahaha hahaha hahaha
Да............. Sick  ама и ДжадЪтУ е виновна............... Crossing Arms Бузла-та Бузла била и аз само бузи виждах........... ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 363
Скрит текст:
Скрит текст:

някой е писал за тези снимки: Ти не си човек, бе!  Joy

Лу..............кво да и обичам на бузла  бе............ smile3506 не ме кефи ич......... Sick мислех да загледам дизито на миглЮ........... Crazy Crazy Crazy  ама тя  ми провали опита........ hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък не разбрах с кой фенове се шегувш.............с тези на Бузла или ....тези на Бенсула........ Rolling Eyes Rolling Eyes

Crazy Crazy Crazy

Капачка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Отвори си бутилката със зъби, че нали го зарязаха сам в онази къща, да се оправя както може  Whistling Whistling Whistling

Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 364
Скрит текст:
Скрит текст:

Лу..............кво да и обичам на бузла  бе............ smile3506 не ме кефи ич......... Sick мислех да загледам дизито на миглЮ........... Crazy Crazy Crazy  ама тя  ми провали опита........ hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy

Капачка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Отвори си бутилката със зъби, че нали го зарязаха сам в онази къща, да се оправя както може  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да............. Sick  ама и ДжадЪтУ е виновна............... Crossing Arms Бузла-та Бузла била и аз само бузи виждах........... ooooh! hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Гале  Joy Joy да беше, ама се дърпа Мелека  Mr. Green игрички с играе  Whistling Whistling ама ще и излезнат през навиреното носле  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 15:11 от Ани (Aniska)

# 365
# 366
Е, ще си почакаме, но какво ли му се е случило на списанието   Rolling Eyes Grinning Grinning

Ани,  Hug Hug като рече за гея... В "The departed" Алек Болдуин обясняваше на Мат, че било хубаво да се ожени, защото така се разбирало, че не си гей, хората си казвали, че поне един човек те харесва, а жените си мислели, че си стабиляга с пари и пи6к@, която още става...  Joy Joy Joy Joy Ох, бе, наЩу що не се жени, я?   newsm78 Laughing Laughing

Crazy Crazy

Бойче  Hug Hug Peace погледни ги, бе, готини са с МиглЮ, а като се усмихне е такъв чаровко  Party  как да не го гледаш Crazy

Ооо, Рени, опръска ли те минестронето? Ама Сарп какъв стоик, а? Готина им е тази сцена,  Flutter Flutter Heart Eyes  тя май наистина го понаплю  Joy Joy Joy И бузката и към ушенцето и очето имаше малко...  за облизване... де  hahaha hahaha ooooh!

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Ай сега капачка...  Naughty , чорба да бях...  Praynig hahaha Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 15:16 от Анонимен

# 367
  • близо до брега на морето
Ма ша падна с вас бе-една капачка искала да е, друга спалнята от фотките-трета възглавница Joy Joy Joy Joy ма аз съм пак на вратлето (друг синджир е -ма бош вер, бана не Joy Joy Joy)

# 368

Мимка ти падай, аз ще поприпадна малко...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 369
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 370
  • близо до брега на морето
Лу Hug гледай да припаднеш на мекичко Joy Joy Joy-ма тоз еркек гярчектан не е човек бе Crazy Crazy Crazy Crazy

# 371
# 372
  • Яко в Матрицата...

Мимка ти падай, аз ще поприпадна малко...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

То и да припадне човек не е достатъчно Crazy  Joy

# 373
Скрит текст:
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Heart Eyes

Ми и мен много ме е срам понякога от мен си............... Blush  ама................това е положението...........  Joy Joy Joy  Фотографка да бЕх..............или пък ....поне гей................... Party Party Party

# 374

Ми и мен много ме е срам понякога от мен си............... Blush  ама................това е положението...........  Joy Joy Joy  Фотографка да бЕх..............или пък ....поне гей................... Party Party Party

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy поне гей  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт