ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 748
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...

Някой по-горе хубаво го беше казал - онова за избора на лошия вкус. Много ми хареса Simple Smile

и на мен  Laughing Laughing   Hug Hug

ядосване - йОк, само отбелязвам, да се знае   Naughty  hahaha hahaha

А на мен ми хареса лафът за ръцете нейде и благодарностите  smile3503

ПП Минах го по диагонал - май Ръза си обича героя Давут Joy

и аз го харесвам  Blush Blush Mr. Green   нямах време и това да отбележа, но мноУ ме кефи Перко  Crazy  такъв подреден, изряден, мие, бърше, изключва напълно с едно по-дълго премигване   Mr. Green

Ръза съм го гледала само като Теммуз, направи страхотен образ, чок ми хареса. Тук Давут мааалко ми се покрива с Теммуз, но ми хареса как влезе и вдъхна аромата на Мелек Crazy и после сценката с разместените вещи - докато Мелек се обясняваше на Сарп и се гледаха влИбено, Давут си играеше с бижутата й Laughing

# 616
Джадъ  Hug Heart Eyes това за нишките ми стана много смешно  Joy Joy Joy Joy от въздуха ли ги ловят или пък ние не ги виждаме  hahaha hahaha hahaha

па знам ли  hahaha hahaha

ooooh! ooooh!  що режат беееее   newsm45 newsm45

А на мен ми хареса лафът за ръцете нейде и благодарностите  smile3503

трябва да си го патентовам  bowuu hahaha hahaha hahaha

Ръза съм го гледала само като Теммуз, направи страхотен образ, чок ми хареса. Тук Давут мааалко ми се покрива с Теммуз, но ми хареса как влезе и вдъхна аромата на Мелек Crazy и после сценката с разместените вещи - докато Мелек се обясняваше на Сарп и се гледаха влИбено, Давут си играеше с бижутата й Laughing

абсолютно се припокрива  Peace   Mr. Green   и Теммуз имаше слабо място - Оджак  Crazy  много любим образ  Mr. Green

милооо,   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  остави една тиква да си завием тиквеник бееее  Joy Joy Joy  стига с тия медали  Laughing

# 617

абсолютно се припокрива  Peace   Mr. Green   и Теммуз имаше слабо място - Оджак  Crazy  много любим образ  Mr. Green

За сега само дължината на брадата го отличава от Теммуз  Joy Joy Joy Същата откачалка, същия безстрастен убиец  Peace Теммуз пък някакви обувки подреждаше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618

За сега само дължината на брадата го отличава от Теммуз  Joy Joy Joy Същата откачалка, същия безстрастен убиец  Peace Теммуз пък някакви обувки подреждаше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

кецки, кецки  Laughing Laughing Laughing дали и все развързан не ходеше  Thinking

# 619
# 620
  • Яко в Матрицата...
Colin's публикува това в Инста си Peace

Всички са вътре Laughing Joy

# 621
Някой е навън...

Grinning Grinning

Абе, Чачи ли е или... има ли някой с бинокъл, че аз почнах да се съмнявам... Joy

# 622
Лу, според мен не е  Joy ама нека джадъ да каже с далекогледа  Joy

ето това обаче е той със сигурност  Crazy Crazy Crazy

# 623
Някой е навън...

Grinning Grinning

Абе, Чачи ли е или... има ли някой с бинокъл, че аз почнах да се съмнявам... Joy
Щом няма такива подобни изпълнения и снимката е само една...значи нИ е Peace

# 624
Лу, според мен не е  Joy ама нека джадъ да каже с далекогледа  Joy

ето това обаче е той със сигурност  Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy

Този Йе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625

Хаштагът за тази вечер #içerdeyim

# 626
Щом няма да има повторение на епизода след епизода, да се надяваме ли на по-дълъг озет?

# 627
нИ е той бе  ooooh!  недоскиви  hahaha hahaha hahaha

Colin's публикува това в Инста си Peace

Всички са вътре Laughing Joy

оххх, любимите ми гащи  Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
Хаштагът за тази вечер #içerdeyim

отивам да си потуитвам  Laughing Laughing

# 628
Щом няма да има повторение на епизода след епизода, да се надяваме ли на по-дълъг озет?
В програмата на Шоу ТВ пише от 20:00 до 00:15  Mr. Green Щом няма да има повторение, би трябвало да има дълъг озет и много реклами  Laughing Laughing Laughing

# 629
  • Sofia, Bulgaria

Много сте писали ooooh! после ще ви чета Crossing Arms Grinning Grinning Grinning

Сега да се приготвим за вътрешните мигове  Crazy Party Party Party

Има и ново попълнение  Peace Алихан Сакман  Grinning Grinning Grinning

не се надявай много  Wink
  Чачи после пак ще пише в Т - тоалетна! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт