Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 977
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
По спомен, но може и да бъркам, пишеше, че играта е до изчерпване на количествата на играчките  Peace

# 121
  • на последния етаж
Взехме си играчките!  Laughing

# 122
Отидох за 2 играчки Шира, без да ми са се обадили - нямаше ме в списъка,  но ми взеха номера на телефона и ме увериха,  че до 2-3дни ще ми позвънят!

# 123
Вече си плачат сериозно за жалби в КЗП, аз се изненадвам, че хората все още масово не са подали сигнал.
Абсолютно никъде не пишеше, че играта е до изчерпване на играчките...и след това ще се чака по 2-3месеца за играчка.
Не стига че наринахме по 200лв. за играчка, чиято себестойност е 5лв., ами и ги няма отново.

Изобщо не е вярно - пишеше, че е до изчерпване на количествата. На добра воля е това допълнително раздаване. Ние имахме 3 поръчани играчки и днес си ги взехме благополучно. Това с "нариването" на 200 лв. не мога да го разбера  newsm78

# 124
На мен също не са се обадила,но все пак реших да отида в Лидл Люлин,където попълних на място в магазина талонче,точно последния ден на промоцията.Нямаше ме в списъка и ми казаха,че в него са имената само на тези на които са им звъняли по тел.Да чакам скоро обаждане.Даваха играчки срещу подпис в списъка и талоните с точки.

# 125
При мен с този Формил бялото чак синее...
Ще  взема да го пробвам   , но видях , че има и омекотител от същата серия -отзиви за него ?
Праха нали е    малка опаковка и  не е при перилните ,а   на стелажите   до разни други неща - за този говорите - до хладилните  стелажи беше в нашия магазин ?

Да, малка опаковка е , не тежи много. При нас е на късата страна , между подправките и козметиката,заедно с козметика на Бюбхен, както са били в промоция. Аз омекотител не ползвам  Peace

# 126
  • В полите на Витоша :)
Помагайте, моля! Майка ми е подарила 8 точки, защото мислела, че съм си попълнила талончето и те са излишни, а не е така!

Ако все още имате излишни точки, ще се радвам да ми помогнете да зарадвам детето. Толкова време чакахме и съм си спокойна, че имам точки при майка....

# 127
  • Перник
Помагайте, моля! Майка ми е подарила 8 точки, защото мислела, че съм си попълнила талончето и те са излишни, а не е така!

Ако все още имате излишни точки, ще се радвам да ми помогнете да зарадвам детето. Толкова време чакахме и съм си спокойна, че имам точки при майка....

Онзи ден като чистих намерих талонче с 4 точки, залепени. Ако ти върши работа, твое е. Аз съм в центъра на София.

# 128
Вече си плачат сериозно за жалби в КЗП, аз се изненадвам, че хората все още масово не са подали сигнал.
Абсолютно никъде не пишеше, че играта е до изчерпване на играчките...и след това ще се чака по 2-3месеца за играчка.
Не стига че наринахме по 200лв. за играчка, чиято себестойност е 5лв., ами и ги няма отново.

Изобщо не е вярно - пишеше, че е до изчерпване на количествата. На добра воля е това допълнително раздаване. Ние имахме 3 поръчани играчки и днес си ги взехме благополучно. Това с "нариването" на 200 лв. не мога да го разбера  newsm78

Къде точно го е пишело?

Пишеше че ще се дават до изтичане срока на играта.  А играчки нямаше много преди това, защото ние бяхме събрали точките преди края на.обявената игра.

# 129
Ако беше до изчерпване, нямаше да стават тези циркове.

# 130

Да се придържаме към истината, все пак.

# 131
  • на Мелмак
Имам 4 точки

# 132
  • в ябълковата градина
Има ли фъстъчено масло в Лидл?

# 133
Има ли фъстъчено масло в Лидл?
Само ако е останало от американската седмица.
Не е в постоянния асортимент.

# 134
  • София
Толкова ли са хубави тези играчки, та вече 2 теми само за това се пише? То не бяха играчки, не бе чудо...

Общи условия

Активация на акаунт