Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 011
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
На моята отдавна й мина меракът.

# 136
Оффф тези играчки....

# 137
Голямо вманиачаване,голямо чудо..темата стана банална вече...

# 138
  • софия
Всеки пост може да бъде редактиран в рамките на 24 ч. от пускането му. Не е необходимо всяка "ценна" мислА да е в отделен такъв.

# 139
  • В полите на Витоша :)
Много благодаря на всички, които се отзоваха за точките!  bouquet

# 140
  • София

Събра ли ги? Имам една в района на Народно събрание.

# 141
  • В полите на Витоша :)

Събра ли ги? Имам една в района на Народно събрание.

Не съм ги взела още, но ми писаха много мили съфорумки и ще ги събера Simple Smile
Много благодаря и на теб!  bouquet

# 142
      Здравейте момичета, преди време някой много търсеше лидълската парочистачка /голяма от 112 лв./ Моята дъщеря е ползвала уреда 4-5 пъти, но вече има от по-висок клас и тази не и е нужна. Купена е в края на август. Ако все още някой търси, д се обади на лични. Хубава вечер.

# 143
  • have faith and be patient ..
При мен с този Формил бялото чак синее...
Ще  взема да го пробвам   , но видях , че има и омекотител от същата серия -отзиви за него ?
Праха нали е    малка опаковка и  не е при перилните ,а   на стелажите   до разни други неща - за този говорите - до хладилните  стелажи беше в нашия магазин ?

За кой формил говорите момичета?

# 144
 С. Алекс за Сензитив-а. Peace

# 145
Обаче той не стои до другите прахове. До хладилните витрини е,както някой писа и по-назад Peace Че аз първо го търсих при праховете и не го намерих.

# 146
  • Русе
Гумени ботуши нямаше ли скоро? С подплата бяха, но тя се маха.

Маха се, но отдолу няма стелка, остават едни квадрати, на които директно трябва да се стъпва.

Днес си получих и играчките, бях забравила, но ходихме с децата да пазаруваме и след касата имаше едно девойче, което ги раздаваше.

# 147
Здравейте  Simple Smile

Имам си нов хладилник и No frost  Mr. Green та трябва всичко да е в кутийки и фолио. Всеки път гледам на брошурите кутийките с капак, по няколко в комплект. Има ли някоя от Вас такива? Пластмаса ли са или има и стъкло? Доволни ли сте от тях?

# 148
И аз днес ходих с детето до Лидл на Халите и взехме Шира. Детето вече е щастливо. Иначе взех PC колонки. Свирят доволно Simple Smile

# 149
В нашия Лидл /Бургас/има останало фъстъчено масло.
Аз бях заявила 2 играчки, днес ги взех. На името на моя мъж пуснахме една, не са му звънели и го нямаше в списъците Simple Smile чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт