Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 270

Ето ви шатрата 15 минути преди да "отвори"  Mr. Green

Аз съм ходила със сина ми, в пазарската количка нищо му няма, разглежда си, играе си с нещата, кротува. 

Малеее! Тая снимка ме отказа направо. Утре ще е три пъти по фраш, щот е събота..

# 271
  • София
Точно гофретник ми трябва, че моят /не много ползван/ започна да залепва ужасно. Но този двоен сигурно е и голям, пък и не ми се дават толкова пари. Ех, защо няма шатри и при нас Simple Smile
Имах гофретник още през 90-те години, когато много трудно се намираха такива неща, а и бяха много скъпи. Като започна да залепва, намерих начин да го използвам - преди да започна да правя гофретите го омазнявах с масло. Така и не ми се наложи да купувам нов. Успях да му удължа живота с няколко години по този начин. Децата пораснаха и спрях да правя такива неща.

# 272
Да попитам някой има ли отзиви за пневматичния пистолет за боядисване? Дали става за латекс?

# 273

Ето ви шатрата 15 минути преди да "отвори"  Mr. Green

Аз съм ходила със сина ми, в пазарската количка нищо му няма, разглежда си, играе си с нещата, кротува. 

Малеее! Тая снимка ме отказа направо. Утре ще е три пъти по фраш, щот е събота..

В 10,30 бях вчера и нямаше опашка отвън.

# 274
Какво продават в тези шатри?

# 275
Като цяло върнати и изостанали стоки. Разчистват си складовете. Grinning

# 276
Какво продават в тези шатри?
Като гледам опашката - злато без пари раздават на калпак, щом и бебета мъкнат в тия шатри

# 277
Някой който е ходил на шатрата може ли да ми каже какво има. Може и на лични да не дотоварваме темата излишно. Интересува ме освен гофретници, друга техника има ли и детски дрехи и обувки (146р-р,  28 - 34 номер обувки)
Благодаря Simple Smile

# 278
  • Sofia
А как стои въпросът с гаранцията на ел. урдите от шатрите? Ако не работи може ли да се даде на сервиз или да се върне? Защото ако за другите неща може на място да се прецени дали и какъв е дефекта, при уредите ще е трудно.

# 279
Изобщо ще пропусна коментарите за бебетата. Явно навсякъде има такива хора и съжалявам, че се изпуснах да си споделя мъката. Само за справка - второ дете ми е, на 6 месеца е, и слава Богу не е боледувала още. Но всеки знае най-добре, на една майка винаги трябва да и се дава акъл.

И по темата - непрекъснато зареждат, като следят дали има празни кошници. Според мен въртят голямо количество стока, така че сигурно и днес ще има интересни неща. Но със сигурност лудницата ще е по-голяма.

Иначе вчера нямаше такива опашки към обяд и изобщо не беше чак такава лудница.

# 280
  • София
На шатрата в Младост питаx за гаранциите и казаxа, че си е стандартната. Не знам дали могат да се връщат обаче в 1-носедмичния срок.

# 281
Здравейте! Подариха ми тава с капак от Лидл. Продълговата, дълбока.обаче сега чета указанието и пише уред за затопляне на храна на котлон. уж тава за печене а не мога да разбера мога ли да пека с нея във фурната с капака отгоре?

# 282
На шатрата в Младост питаx за гаранциите и казаxа, че си е стандартната. Не знам дали могат да се връщат обаче в 1-носедмичния срок.

Имат си три години гаранция, но казаха, че е добре да се провери дали работят скоро след като се купят, за да се върнат, ако има проблем. В смисъл спазват си правата на потребителите.  Hug

# 283
Някой който е ходил на шатрата може ли да ми каже какво има. Може и на лични да не дотоварваме темата излишно. Интересува ме освен гофретници, друга техника има ли и детски дрехи и обувки (146р-р,  28 - 34 номер обувки)
Благодаря Simple Smile

Имаше суитчъри за момчета този размер, от тези които наскоро пускаха, момичешките бяха по-малки.
Обувки имаше тип боти.
Техника нямаше този път, само малки уреди, мискери 15 лева, гофретници двойни 25 лева, апарат за кръвно 20 лева. Всички уреди имат гаранция с касовата бележка както си му е реда.
Шкаф за играчки - 25 лева.
Елхи 180 см по 35 лева.
Покривала за автомобилниседалки - 10 лева.
Каски за колела и скейт по 15 лева.
Бебешки и дрехи за по-малки деца всякакви размери, главно якета. Аз ги имам и двете якета от миналия път, които и сега масово имаше по 10 лева.
Взех на дъщеря ми, която носи 146-152 потници и бикини по 1 лев броя.
Имаше разни фитнес неща. И разни градински, които не загледах. Много кухненски, купи, тави и т.н. Много великденски украси.
Всичко това вчера на обяд, знам че периодично зареждат.
Аз исках яке за себе си, но нямаше.

Здравейте! Подариха ми тава с капак от Лидл. Продълговата, дълбока.обаче сега чета указанието и пише уред за затопляне на храна на котлон. уж тава за печене а не мога да разбера мога ли да пека с нея във фурната с капака отгоре?

Имаше такива тави в шатрата много по 7 лева. Мисля, че стават за фурна.

# 284
Здравейте!Някакви отзиви за печката от тази събота?

Общи условия

Активация на акаунт