Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 868
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Някой пробва ли телешкия стек newsm78 Много му се чудя, защото имам проблем с приготвянето на крехко месо Embarassed
Аз взех, но ще ги готвя днес или утре. Мисля в тигана да ги метна. Дано да не ги изсуша.
Търсих пушената извара, но не я открих. Не се ли предлага вече?

# 46
Аз чакам обаждане за Бък.  Flutter

# 47
  • Бургас
Пушената извара я няма вече повече от година Tired Както и печените чушки в буркан, които много харесвах... И не ми се е обаждал никой на мен, а имам заявени 3 играчки Crossing Arms

Starrydream, не преповтаряй папагалски за праховете - тук не ставаше дума за праха за бяло или цветно и сравнение между тях, та да пишеш за избелителите и зеолитите, а конкретно за сензитив сериите, за които лично Guess/Sekhmet писа, че са абсолютно идентични както откъм производител, така и откъм състав Peace За разликите в изпирането не бих могла да коментирам, тъй като от ДМ-ския сензитив прах не съм взимала досега Peace

# 48
  • София
Аз мрънкам, че няма шоколадов мус от френската седмица. Предишни пъти все през нея седмица го пускаха, сега обаче - йок!

# 49
Аз мрънкам, че няма шоколадов мус от френската седмица. Предишни пъти все през нея седмица го пускаха, сега обаче - йок!

И клафути няма от доста време Sad И шницелите "Дяволо" от Мексиканската ...

# 50
  • София, Манастирски ливади
Някой разбра ли на коя дата ще бъде шатрата на Ботевградско?  Simple Smile

От 07.10.

# 51
  • София

От 07.10.

колко дни е шатрата?

# 52

От 07.10.

колко дни е шатрата?

Петък, събота и неделя.

# 53
bradata, благодаря за темата  bouquet
Не съм избрала опция в анкетата, защото още не са ми се обадили за играчка. Вече се чудя изобщо дали...  newsm78 Тенджерите в брошурата чугунени ли са?

# 54
Някой пробва ли телешкия стек newsm78 Много му се чудя, защото имам проблем с приготвянето на крехко месо Embarassed
На мен ми хареса.

# 55
  • Пловдив
Дали има останали хоби материалиот миналата седмица?  Thinking
В тракиийксия в Пловдив имаше вчера Peace

hahaha
По принцип казвам, че и тук са разпъвали шатри, даже в началото имаше само в тракийския smile3534 После вече започнаха и по другите градове и магазини и ощетиха нас, 'щото шатрите вече са много рядко smile3533 smile3534

# 56
  • София
Аз мрънкам, че няма шоколадов мус от френската седмица.

Но пък има нещо подобно на шоколадово суфле, което обаче се пече само в микровълнова. Е, а който няма микровълнова?...
ММ си взе синьо сирене и каза, че е страхотно.
Взехме и нещо като кроасани с крем брюле - отврат.

# 57
  • В полите на Витоша :)
От музикалните колонки има ли много заредени? И по-конкретно за София питам, магазините в центъра? Днес на обяд чак ще мога да мина, дано са останали

# 58
Никакво обаждане за изграчка нямам още Crossing Arms

# 59
  • София
На термо панталони и аз се надявам, но едва ли ще се доредя. Тук на Черни връх всичко интересно изчезва за минути...
Обаждане за играчка нямам. Поръчах мамута.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт