Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 967
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
И ние ходихме до новия Лидл в Ринг Мол, купих си инфрачервена лампа за 15лв.  Mr. Green
Ей, от днес ли е дамско бельо. Ще изстрелвам ММ в обедната почивка да ми купува боксерки и потници. От миналото пускане имам потници С размер и са ми супер, цяла зима ги нося.  Laughing Обаче бикините взех М и са ми хем тесни, хем плитки. Мисля са му поръчам да ми вземе боксерки М размер да ги видя.

Съставът на дамското бельо не е като на предишните! Твърде малко памук, твърде много изкуственяк. Мъжкото е ОК, потниците са 100% памук, боксерите 95% памук/ 5% еластан.

# 331
  • София
Еее, наистина ли? Моите предишните са 100% памук... Close

# 332
Еее, наистина ли? Моите предишните са 100% памук... Close

Ами тези, които погледнах бяха само с 57% памук и никак не изглеждаха като предишните. Щях да си взема, но се отказах. И аз имам от предишните и съммного доволна.

# 333
Момичета, благодаря за отзивите, няма да се засилвам към Лидл. Laughing

# 334
Оказах се и аз от боксерките.  Crossing Arms Все пак ще мина да погледна потниците, понеже имам нужда.
От предишното пускане имам, очаквах и сега да са същите, понеже не са мръднали... явно и на бельото са развалили качеството.

# 335
Здравейте, някой взе ли от сутиените, пратих ММ да вземе и сега отварям в кутията единия 75B, а другия 80B

# 336
  • Плевен
Някой може ли да ме светне за киселото мляко Пилос - има в зелена и синя опаковка. И на двете пише 2%, цената е еднаква. Каква е разликата? Служителите в магазина също не можаха да ми обяснят.

Отидох за бельо - сутиените не ми харесаха. На снимката изглеждат различни и по-хубави.

# 337
Някой може ли да ме светне за киселото мляко Пилос - има в зелена и синя опаковка. И на двете пише 2%, цената е еднаква. Каква е разликата? Служителите в магазина също не можаха да ми обяснят.

Не знам каква е разликата, но аз взимам от синьото, заленото ми се точи като лига.  Sick

# 338
Дамските боксери са от различна материя. Аз взех комбинацията от бели и розови и на тях пише - 95% памук, 5% еластан. За разлика от предишни, които съм купувала  изглеждат малки и май ще ги връщам.

# 339
  • Варна
 От потниците само сините са с 57% памук,останалите са си 95% пише го на кутиите.

# 340
  • София
И ние ходихме до новия Лидл в Ринг Мол, купих си инфрачервена лампа за 15лв.  Mr. Green
Ей, от днес ли е дамско бельо. Ще изстрелвам ММ в обедната почивка да ми купува боксерки и потници. От миналото пускане имам потници С размер и са ми супер, цяла зима ги нося.  Laughing Обаче бикините взех М и са ми хем тесни, хем плитки. Мисля са му поръчам да ми вземе боксерки М размер да ги видя.

Съставът на дамското бельо не е като на предишните! Твърде малко памук, твърде много изкуственяк. Мъжкото е ОК, потниците са 100% памук, боксерите 95% памук/ 5% еластан.
Купих бикини и потници. Това е съставът им:

# 341
От потниците само сините са с 57% памук,останалите са си 95% пише го на кутиите.

Аз точно сините загледах. Е, добре, значи не е толкова зле, колкото ми се е сторило първоначално.

# 342
Здр момичета, отзиви за мъжките боти от четвъртък? Заслужават ли си парите?

# 343
Купих сгъваема кошница, но е малка Tired-ще я връщам.

# 344

Купих бикини и потници. Това е съставът им:

Взех бикини, 3 са 57% памук, а 2 са 95%

Общи условия

Активация на акаунт