След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 709
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • На юг от тук
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboза всичко да не изреждам постовете

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick

А ние се чудим защо Дафа с ризи на кръста hahaha hahaha или пък водещата копира Дефне newsm78 newsm78

# 241
  • Perla
Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboза всичко да не изреждам постовете

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick[/b]

Скрит текст:

Горките хорица, които са поканени на тази церемония! Как ще ѝ слушат гласеца меден загорски!? Mr. Green И айде, поканените могат и да се откажат, че са им мили ушетата, ама наградените- де ще се дянат! Но ...явно си има яко лоби каката, щом с нейните "данни" на водещ ѝ се гласува такова доверие Mr. Green

Скрит текст:

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick

А ние се чудим защо Дафа с ризи на кръста hahaha hahaha или пък водещата копира Дефне newsm78 newsm78

Кати, ами Дафа си ходи с риза на кръста отпреди година и половина, от първи епизод. Така че кой от кого копира е повече от ясно. Mr. Green

Днес сте направо ауууу, така сте се развихрили, машаала  smile3501 newsm20, като лекарство срещу скуката в офиса сте.  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

тая пък пак изпълзя  ooooh! ooooh! ooooh!
ще изпълзи я, той серияла набира скорост и тръгна добре и тя трябва да напомни за себе си защото се позабрави  Mr. Green
Скрит текст:
Mr. Green Mr. Green очарованието и след сватбата изчезва и момето трябва да наваксва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
като гледам днес пуснаха озета и снимките и сега три дни какво да чакаме  newsm78
Започнаха да се гледат като котараци в любовен период, да видим до къде ще го докарат  newsm78 newsm78 newsm78
Аз май официално ще мина в отбор Йо, защото харесвам напористи мъже, които знаят какво искат  bowuu  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а за римския му период не го осъждам въобще, по скоро бих го упрекнала за поведението му преди да се стигне до него  Embarassed

Дея, тя може да си напомня за себе си колкото си ще с разни идиотски клипове и снимки, ама, като отвориш  пресата и туитър, първото, което виждаш, са Боре и Елка и фрагове, видеа и снимки от АШК.

# 242

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 243
  • На юг от тук
Доре,şaka.Знаем кой е копието в последната една година Joyи се радваме всеки ден на оригинала.

# 244
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Аз май официално ще мина в отбор Йо, защото харесвам напористи мъже, които знаят какво искат  bowuu  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а за римския му период не го осъждам въобще, по скоро бих го упрекнала за поведението му преди да се стигне до него  Embarassed

Дея   Hug
присъединявай се без скрупули  към защитата на Йо  Mr. Green Mr. Green

# 245
Аз май официално ще мина в отбор Йо, защото харесвам напористи мъже, които знаят какво искат  bowuu  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а за римския му период не го осъждам въобще, по скоро бих го упрекнала за поведението му преди да се стигне до него  Embarassed
Peace   Grinning

Аз и Памир по този параграф го харесах - напорист и ловък в ухажването. Достоен съперник на Йо! Засега няма сериозни забележки по характера му освен че не обича да се обвързва сериозно. Мисля, че прие предложението на Нериман не заради сериозно намерение да се ожени за наследство, а от някакъв авантюризъм, но след като видя Дефне, реши, че играта може и да си струва, но отново не заради наследството, а заради хубавото и добро момиче. Може би малко лекомислен, защото се впусна в авантюра, която може да нарани невинен човек - Дефне. Ами ако тя се влюбеше в него, а той просто си беше играл с нея. Така че определено засега е по-лекомислен от Йомер.

# 246
Скрит текст:
Peace   Grinning

Аз и Памир по този параграф го харесах - напорист и ловък в ухажването. Достоен съперник на Йо! Засега няма сериозни забележки по характера му освен че не обича да се обвързва сериозно. Мисля, че прие предложението на Нериман не заради сериозно намерение да се ожени за наследство, а от някакъв авантюризъм, но след като видя Дефне, реши, че играта може и да си струва, но отново не заради наследството, а заради хубавото и добро момиче. Може би малко лекомислен, защото се впусна в авантюра, която може да нарани невинен човек - Дефне. Ами ако тя се влюбеше в него, а той просто си беше играл с нея. Така че определено засега е по-лекомислен от Йомер.
Точно заради това се впусна в играта, заради авантюрата  Peace Аз и снощи казах, че не го виждам да се влюби в Дефне, ще бъде привлечен от нея все повече, защото е специално и по-различно момиче. А пък сега, когато разбере и че Йо ще му е противник, ще му стане още по-интересно. Но нищо повече няма да стане. В един момент той сам ще се отдръпне, когато Дефмерите се поразберат, няма да се натрапва и да досажда. Такава я виждам аз неговата роля, или поне такава ми се иска да е - положително да повлияе на Дефмерите, а не да създава излишно напрежение между тях  Peace

# 247
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз май официално ще мина в отбор Йо, защото харесвам напористи мъже, които знаят какво искат  bowuu  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а за римския му период не го осъждам въобще, по скоро бих го упрекнала за поведението му преди да се стигне до него  Embarassed
Peace   Grinning

Точно заради това се впусна в играта, заради авантюрата  Peace Аз и снощи казах, че не го виждам да се влюби в Дефне, ще бъде привлечен от нея все повече, защото е специално и по-различно момиче. А пък сега, когато разбере и че Йо ще му е противник, ще му стане още по-интересно. Но нищо повече няма да стане. В един момент той сам ще се отдръпне, когато Дефмерите се поразберат, няма да се натрапва и да досажда. Такава я виждам аз неговата роля, или поне такава ми се иска да е - положително да повлияе на Дефмерите, а не да създава излишно напрежение между тях  Peace
Заради играта се впусна, но си мисля, че може и да се влюби в Дефне. На мен ми се иска да се влюби и ми се иска да видя израстването и на неговия образ - от лекомислен и вятърничав младеж да стане влюбен мъж. За съжаление нещастно влюбен, но това ще даде дълбочина на образа му. Но и на мен ми се иска да си остане положителен герой, не искам да става злодей.

# 248
В една руска група са направили анкета, кой може да е човекът, който вижда Йо и има и вариант Фика Гало ooooh! Те са се хванали на един туит на Шенол за птицата анка  ooooh! Mr. Green  hahaha

# 249
В една руска група са направили анкета, кой може да е човекът, който вижда Йо и има и вариант Фика Гало ooooh! Те са се хванали на един туит на Шенол за птицата анка  ooooh! Mr. Green  hahaha
Само тая ни липсва  Tired ooooh! Mr. Green

# 250
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Терка тя ще дойде да изликува разбитото сърце на Памирчик  Mr. Green Mr. Green

# 251

Кюса още не се е подвизавала в Ашка  Mr. Green Пу, пу, да не чуе дявола  Joy  Joy  Joy

# 252

Кюса още не се е подвизавала в Ашка  Mr. Green Пу, пу, да не чуе дявола  Joy  Joy  Joy
Тя ако успее да си пусне дългите ръце и се намеси в сериала, ще е по отношение на сценария, да им намали близките сцени на Елбар  Naughty Mr. Green За какво и е някаква роличка в такова сериалче, я в какви шедьоври участва, тва ще е петно в нейната кариера  hahaha hahaha

# 253

Aми, аслан партнерите няма ли да пуснат селфи ........ Tired Crossing Arms Mr. Green

# 254

Aми, аслан партнерите няма ли да пуснат селфи ........ Tired Crossing Arms Mr. Green
ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт