След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Скрит текст:
Ееее, тая па чак венерическа болест  hahaha hahaha hahaha
Ти вече и мизерник го изкара, па той чист като сълза милия ми  Mr. Green

аде Ирко глей на кво на кво ни го напраиха момчето  Joy Joy Joy
Ми защитава ви куца до н-та степен Joy
Какво да направя хаха
Айде, айде, тя па вашата с патерици я подпирате от двете страни  hahaha hahaha hahaha
Ма Систър аз и куцайки може да си плювам ма хахахха не ми пречи Joy Joy
айй ся до сега Дафа я нареждаше кат Истанбулска бръмчалка пък после Йомко бил мизерник  ooooh! ooooh!
ти и двамата наред ги плюеш  hahaha hahaha hahaha
Аааа, тя това за бръмчалката го преписа в Омковото въображение, всичко що е негатив го приписва на неговия свещен гръб  Mr. Green
А така хахаха виж как хубаво си разбрала посланието хаха мани я Димето Joy  тя чу за бръмчене и сбърка писането Joy Joy

Ох кво ми е драго на душата като го оплюх отгоре до долу Joy

ми то не беха нюанси, бичове, лаздрани гърбови, бръмчалки  Joy Joy Joy Joy
аз съ изгубих кат Дефа пред погледа на Ипликчи Безгрешни  hahaha hahaha hahaha
Молим ти сА ...стегни се  Mr. Green

Ма какво ви пречи,че го плювам Joy нали после минете след мене и го почистите...барате баклавата малко,разрошите косата,отъркате се в брадата Joy
Па чак се и възмущавате йахах

# 226
Направо май си я е цунал Joy щом и двамата са нахилени така хахаха

# 227
Скрит текст:
След напрежението от финала, продължават вълненията.
След последната среща Дефне каза на Омер, всичко таено вътре. Сега е ред на Омер. При следващата си стъпка Омер е поразително и достатъчно уверен. Напрежението между Омер и Памир все повече се засилва. Дефне поставя стена около себе си. А Омер няма намерение да стои зад тази стена и да остане така. Притисната в ъгъла Дефне, е време да определи ролите.
От друга страна на помощ на Омер, който се опитва да спаси компанията, идва Неджми(значи сигурно ще е Неджми,, тоя къде вижда Омер). Да още раздвижване има в компанията свързана в промени.  В периода на промени ще се постигне ли съгласие ? Със сближаването на Синан и Седа, се открехва нова завеса. Истината, която изведнъж излезе, леко смекчава нещата(явно, че разбра за дъщеря и)
Памир, показва себе си. Казва, че вече и той е в играта и разкрива картите си, и предизвиква Нериман. Сега Памир командва Нериман.
Корай със своите клюки отново е на висота. Исо отново е в бурните води воден от компаса на сърцето си.
Исо е развълнувам от неочаквано посещение в работилницата.
Неочакваната смелост на Дефне, изненадва всички нас. Дефне сега не се отказва от нищо, и може би сега е себе си повече от всякога. Не пропускайте финала, който ще ви прикове към екрана към загубените(за мислите си има в предвид, безизходните ) Омер и Дефне ..

Ирка ,мерси за превода  bouquet

Памир, показва себе си. Казва, че вече и той е в играта и разкрива картите си, и предизвиква Нериман. Сега Памир командва Нериман.

newsm78 озадачиха ме тези думи. Истината за къралъка ли ще разкрие newsm78
Виви, много сладка Дефне

# 228
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тю, тю, тю, нищо че белвам Омерчик, и ти си ми убавец  Crazy

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, ох, душичка

Коришко на снимката- с двете чинии във всяка ръка
Търсещи мойта уста  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥

Исо и той нахилен нещо

С тия погледи де му ги мята, давайте патериците, че е паднала завалията  hahaha hahaha hahaha

# 231
Ако я заплашва, че ще каже на Йомер и Дефне каква игра им е скроила. Peace Нера ще се превърне в пионка в ръцете му, тя май не е познавала племенника си, не знае ли чия кръв е  Mr. Green

Как го наблюдава  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 14:30 от *Виви*

# 232
  • Perla
Скрит текст:
След напрежението от финала, продължават вълненията.
След последната среща Дефне каза на Омер, всичко таено вътре. Сега е ред на Омер. При следващата си стъпка Омер е поразително и достатъчно уверен. Напрежението между Омер и Памир все повече се засилва. Дефне поставя стена около себе си. А Омер няма намерение да стои зад тази стена и да остане така. Притисната в ъгъла Дефне, е време да определи ролите.
От друга страна на помощ на Омер, който се опитва да спаси компанията, идва Неджми(значи сигурно ще е Неджми,, тоя къде вижда Омер). Да още раздвижване има в компанията свързана в промени.  В периода на промени ще се постигне ли съгласие ? Със сближаването на Синан и Седа, се открехва нова завеса. Истината, която изведнъж излезе, леко смекчава нещата(явно, че разбра за дъщеря и)
Корай със своите клюки отново е на висота. Исо отново е в бурните води воден от компаса на сърцето си.
Исо е развълнувам от неочаквано посещение в работилницата.
Неочакваната смелост на Дефне, изненадва всички нас. Дефне сега не се отказва от нищо, и може би сега е себе си повече от всякога. Не пропускайте финала, който ще ви прикове към екрана към загубените(за мислите си има в предвид, безизходните ) Омер и Дефне ..

Ирка ,мерси за превода  bouquet

Виви, много сладка Дефне

Нера ще си намери майстора в Памир. Е, и той ще ми ходи по нервите, но пък съм доволна, че Нера ще разбере най- после какво е тебе да те шантажират.  Mr. Green

# 233

Тю, тю, тю, нищо че белвам Омерчик, и ти си ми убавец  Crazy
Машалла бебеим  Crazy
Он нумара си на секънд плейс Joy Joy

# 234

Нашата пак семки залюпила  Mr. Green

# 235
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ееее, тая па чак венерическа болест  hahaha hahaha hahaha
Ти вече и мизерник го изкара, па той чист като сълза милия ми  Mr. Green

аде Ирко глей на кво на кво ни го напраиха момчето  Joy Joy Joy
Ми защитава ви куца до н-та степен Joy
Какво да направя хаха
Айде, айде, тя па вашата с патерици я подпирате от двете страни  hahaha hahaha hahaha
Ма Систър аз и куцайки може да си плювам ма хахахха не ми пречи Joy Joy
айй ся до сега Дафа я нареждаше кат Истанбулска бръмчалка пък после Йомко бил мизерник  ooooh! ooooh!
ти и двамата наред ги плюеш  hahaha hahaha hahaha
Аааа, тя това за бръмчалката го преписа в Омковото въображение, всичко що е негатив го приписва на неговия свещен гръб  Mr. Green
А така хахаха виж как хубаво си разбрала посланието хаха мани я Димето Joy  тя чу за бръмчене и сбърка писането Joy Joy

Ох кво ми е драго на душата като го оплюх отгоре до долу Joy

ми то не беха нюанси, бичове, лаздрани гърбови, бръмчалки  Joy Joy Joy Joy
аз съ изгубих кат Дефа пред погледа на Ипликчи Безгрешни  hahaha hahaha hahaha
Молим ти сА ...стегни се  Mr. Green

Ма какво ви пречи,че го плювам Joy нали после минете след мене и го почистите...барате баклавата малко,разрошите косата,отъркате се в брадата Joy
Па чак се и възмущавате йахах

щом толкоз настоятелно мъ молиш па шъ се стегна  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Исо и той нахилен нещо

С тия погледи де му ги мята, давайте патериците, че е паднала завалията  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
7-8 и ще си паднала, 7-8 и ще си легнала  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 236
  • Varna
 animal037Чакайте да ви настигна бе! Човек един ден няма нет и те изписали старата тема и новата почти преполовили. Аферим на вас! Hug Hug Hug Сега се връщам да ви изчета и да разгледам снимките. Аз успях само 53 епизод да изгледам ама е боомба. Много ми хареса. Новата сюжетна линия, новите актори, всичко е супер. Браво на екипа.  Баръш и Елчин са великолепни, няма как човек да остане равнодушен пред
играта им. Завърна се магията, която толкова ми липсваше лятото.

# 237
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboза всичко да не изреждам постовете

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick

# 238
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboза всичко да не изреждам постовете

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick

Скрит текст:

тая пък пак изпълзя  ooooh! ooooh! ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 16:30 от kotelina

# 239
  • под най-голямото листо на тиквата
Днес сте направо ауууу, така сте се развихрили, машаала  smile3501 newsm20, като лекарство срещу скуката в офиса сте.  Joy Joy Joy Joy Joy

И ИднЪ клюка Кюса ще е водеща на някакъв фестивал "Кристална ябълка"  ooooh! Sick

Скрит текст:

тая пък пак изпълзя  ooooh! ooooh! ooooh!
ще изпълзи я, той серияла набира скорост и тръгна добре и тя трябва да напомни за себе си защото се позабрави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green очарованието и след сватбата изчезва и момето трябва да наваксва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
като гледам днес пуснаха озета и снимките и сега три дни какво да чакаме  newsm78
Започнаха да се гледат като котараци в любовен период, да видим до къде ще го докарат  newsm78 newsm78 newsm78
Аз май официално ще мина в отбор Йо, защото харесвам напористи мъже, които знаят какво искат  bowuu  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а за римския му период не го осъждам въобще, по скоро бих го упрекнала за поведението му преди да се стигне до него  Embarassed

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 16:42 от ddkal

Общи условия

Активация на акаунт