След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 438
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пише озета само по интернет, колко е вярно не мога да кажа . Лично аз ще проверя дали ще има такъв  Peace
На снимката с Дефо пише озет, не фрагман. Сега снимката ако е написана грешно е друг проблема.

# 676
Пише озета само по интернет, колко е вярно не мога да кажа . Лично аз ще проверя дали ще има такъв  Peace
На снимката с Дефо пише озет, не фрагман. Сега снимката ако е написана грешно е друг проблема.
Систър, ozeL пише, не ozeT  Peace

# 677
"Обещавам" - хаштага  Peace

# 678
  • near Sofia, Bulgaria

Пак обещания ще се дават  Mr. Green

И аз видях, че пише ozel  и се чудя какъв озет ви гони  Rolling Eyes

# 679
Уф, цял следобед нямахме ток  Mr. Green

Дидолино  Heart Eyes Hug  ами аз пак не хванах да ти кажа, ама нищо.
Ма като почнете така, каква класа е Елка, айде стига моля ви се, видяхме я нейната класа в лицето на нейния избраник . Като му гледам акъла с постове и как се джафка с феновете, много се е постарал да я спечели и той. Говорим така, все едно сме им в къщата, кой знае какви трески имат и те за дялане ами понеже са ни любимци само ги оправдаваме, и половинките им виновни все едно им опрели ножа да седят с тях. Колкото и да ни дразни Кюса, докато не решат няма се разделят, независимо от това феновете какво искат, даже си мисля че едва ли не на пук правят. Тя и Ханде искахме се раздели с тоя дъртофел, беше много щастлива и тя, любов, не знам си какво, ама след Слънцата и битте, всеки по пътя си . А Кирчо, понеже е хитра лисица не се показа с никой, щото видя как се отразява негативно това на Ханде, и той милия и добричкия дето беше сам в живота и видите ли Ханде виновна според феновете, че не си отворила очите за да има ХанКер   ooooh!

Ирка, аз не намесвам Кита, щото няма причина засега - кротува си някъде в дупката умника и не дърпа феновете за опашката. И наистина не не сме им в къщата, ама им гледаме простотиите по снимките и клиповете. Та аз не съм видяла до сега Елка да показва среден пръст, да се разчекондря, да излиза подпийнала и залитаща от заведения, да ни показва сливиците си  Mr. Green На Боре явно това му харесва, нека и се радва със здраве  Mr. Green

# 680
  • Perla
Абе искали са да кажат, че мини фрага е само в интернет, няма да го пускат по телевизията, не че няма да има озет  Joy Joy
Peace

# 681
  • София
Кога да го чакаме този мини фраг тогава? Преди серията ли?

# 682
Пуснаха го вече  Peace

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 55-bolum-onizleme

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пише озета само по интернет, колко е вярно не мога да кажа . Лично аз ще проверя дали ще има такъв  Peace
Систър, ozeL пише, не ozeT  Peace
E, специално(само) за интернет. На какво са я сложили тая снимка заедно с тоя допълнителен фрагман, не разбрах аз  Thinking
Саджак ми писали, ми пишете за какво се отнася ама въпреки всичко пак ще проверя да не взема изпусна нещо  Mr. Green

# 684
  • На юг от тук

Хештег 55 серии: #sozveriyorum#Обещаю #ДаюСлово

# 685
  • София
Пуснаха го вече  Peace

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 55-bolum-onizleme
bouquet bouquet bouquet

Заяждат се нещо, толкова схванах. Laughing

# 686
# 687
Пуснаха го вече  Peace

Благодаря, Виви  Hug

Е, поне си говорят вече, по-скоро Дафа се ежи, ама поне не мълчи  Laughing

# 688
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Оффф прибрах се най-накрая  Whistling
Охоо и обещания си инаме  Crazy ама кой на кого и какво ще обещава  Rolling Eyes ще видим  Mr. Green

# 689
Сигурно Дефне ще даде обещание,че повече никога няма да е с Йомер ама да видим.
И Йомер винаги намира къде да притисне Дефне.

Общи условия

Активация на акаунт