След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
В момента Исо няма причина да ходи при Йомер ама да видим.
Ама давам на Дефне още поне 2 епизода и ще започне да и се иска да е с Йомер.

# 61
  • София
Скрит текст:
Според мен не е нито Дафа, нито италианката, някой друг е, ама кой?... Mr. Green
аз предположих ,че е Исо но никой не ме отрази  Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Исо в ролята си на какъв ще иска обяснение? Да, приятел е на Дафне, ама чак пък толкова. По-скоро това би трябвало да е роля на брат й, ама като го гледам какъв е.
Е, брата такова право има и той  ooooh! с какви очи пък ще отиде, нали той е първопричината за батака, в който се намират  Peace Tired
Роднина й е. Ще поиска обяснение като брат/ баща, който тя няма. Той е мъжът в семейството. Друг е въпросът, че не се държи като такъв. Исо отива като приятел и Йомко с право ще го парира. Peace

# 62
Бамбините ще дойдат баш кога са в перфектни отношения, сега няма да го има тоя ефект като дойдат  Joy Joy Joy
а,няма  Mr. Green
ще му секнат и малкия шанс дето има  Joy Joy отделно Дафа ще полудее още повече  Joy
Те кат забукат на италиано, тя много ще разбере  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще им каже - скузиии, сай коностесе (демек ни ва знам кой сте и за какво се борите) те амо Дафина  Joy Joy Joy А тя знае Дафина на италияниш само- Ти амо  hahaha hahaha hahaha
той докат каже скузи и оная е мигнала  Joy Joy Joy и ойде коня в ряката  Joy Joy

# 63
Мише,видя се че от нейните хора само Исо мисли за нея ,дори Нихан толкова бързо се предаде пред чара на Ипликчи че забрави Дефа какво е преживяла . Единственно само него  го е грижа за аркадашката му и той беше побеснял когато разбра ,че Йо се е върнал и са се видели

# 64
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Бамбините ще дойдат баш кога са в перфектни отношения, сега няма да го има тоя ефект като дойдат  Joy Joy Joy
Ще са цяла сюрия. Joy hahaha Joy
Е, това случили се ще види Дефне през крив макарон, най-много да стане кум на сватбата им с Памир  Mr. Green
Преди това ще има жертва- младоженецът! Joy

Според мен не е нито Дафа, нито италианката, някой друг е, ама кой?... Mr. Green
аз предположих ,че е Исо но никой не ме отрази  Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Исо в ролята си на какъв ще иска обяснение? Да, приятел е на Дафне, ама чак пък толкова. По-скоро това би трябвало да е роля на брат й, но като го гледам какъв е.

Аз преди писах нещо по повод мнението, че Дефне имала семейство и приятели. Ама толкоз я разбират, че тя само на мъничкото човече разказва за любовта си. Mr. Green Та и в този случай- ако е Исо, какво ще търси там? В края на краищата той, а и семейството ѝ трябва най- добре да са наясно, че Дефне е много нещастна без Йомер и че нейното лекарство е любовта му. И ако все пак Исо е наистина загрижен за Дефне, то онез двамата не мога да ги трая- пиявици, използвачи и т.н

# 65
  • София
Мише,видя се че от нейните хора само Исо мисли за нея ,дори Нихан толкова бързо се предаде пред чара на Ипликчи че забрави Дефа какво е преживяла . Единственно само него  го е грижа за аркадашката му и той беше побеснял когато разбра ,че Йо се е върнал и са се видели
Това е ясно, но Исо като какъв ще отиде? По-резонно е мъжът в сем-то да търси сметка.

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Аз ма, аз  hahaha hahaha hahaha Нал трябва му покажа подкрепата от дестина бамбини тука де сме  hahaha hahaha hahaha
Не си ти, ма...ти си непозната, па Йомко гледа към познат човек... Joy Joy Joy
Майкооо как не та досрамя ма, кой го учеше да се целува с Дафина а, кой  Naughty Нал висях там се упражняваме, за какво мислиш играе така правдоподобно  Joy Joy Joy
КогИ свърши тая работа?... newsm78 Пропуснала съм... Mr. Green
Аз ти отговорих: през лятната пауза. Joy hahaha Joy Затова Йомко се завърна такъв разчорлян. Joy
Изстисках го до капка  hahaha hahaha

# 67
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Аз ма, аз  hahaha hahaha hahaha Нал трябва му покажа подкрепата от дестина бамбини тука де сме  hahaha hahaha hahaha
Не си ти, ма...ти си непозната, па Йомко гледа към познат човек... Joy Joy Joy
Майкооо как не та досрамя ма, кой го учеше да се целува с Дафина а, кой  Naughty Нал висях там се упражняваме, за какво мислиш играе така правдоподобно  Joy Joy Joy
КогИ свърши тая работа?... newsm78 Пропуснала съм... Mr. Green
Аз ти отговорих: през лятната пауза. Joy hahaha Joy Затова Йомко се завърна такъв разчорлян. Joy
Аха, разбрах вече... Joy Joy Joy

# 68
Това е ясно, но Исо като какъв ще отиде? По-резонно е мъжът в сем-то да търси сметка.
такъв нема там  Mr. Green ако имаш в предвид Сердар  де  Joy Joy Joy Joy а Йо знае ,че Исо и е повече от приятел ,той беше човека който знаеше цялата история и помагаше когато имаше нужда

# 69
Едно не мога да си обясня всички много загрижени за Дефне,а защо много преди сватбата не казаха на Йомер за тайната и може би нямаше да се стигне до женитба и после развод.

# 70
Може ли пък да я целунал  Laughing

https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/783016716418871296

Скрит текст:
аз предположих ,че е Исо но никой не ме отрази  Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Исо в ролята си на какъв ще иска обяснение? Да, приятел е на Дафне, ама чак пък толкова. По-скоро това би трябвало да е роля на брат й, ама като го гледам какъв е.
Е, брата такова право има и той  ooooh! с какви очи пък ще отиде, нали той е първопричината за батака, в който се намират  Peace Tired
Роднина й е. Ще поиска обяснение като брат/ баща, който тя няма. Той е мъжът в семейството. Друг е въпросът, че не се държи като такъв. Исо отива като приятел и Йомко с право ще го парира. Peace
Йо не вярвам да го спре, ако Исо отиде, даже ако не е  сега, то по натам ще го има този разговор между двамата. Йо ще мълчи, почти съм убедена, защото осъзна колко крайно и грешно се държа спрямо Дефне  Peace
А, точно Йо трябва да иска обяснения от брата, в какви каши се е забъркал, че малката му сестра да трябва да учства в такива схеми, за да му спаси з-то ooooh!

# 71
  • в подножието на планината
Е, всички знаят, че Исо е най - добрият приятел на Дафа, дори по - близък от брат й...даже Памир като видя тайфата в махалата, попита кой от двамата е Исо... Peace Нера му обясни колко важен е той за Дафа... Peace

# 72
Говоря, че между вас с Дефне не може да има нищо
Не смей Седа, не смей . Какво правя
Ще го направим както казва Омер, или Памир
Според мен нека Дефне да вземе решение - Памир
Както казват минало е. Заедно ще видим какво ни чака за в бъдеще - Памир
Знам че понякога това отнема време .... ще видим- Омер
Какво ще правиш? Кой ще избереш? Мен или себе си?- надписа
Според мен не се боиш от мен, а от себе си. Може да изгубиш контрол( над себе си)

bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Според мен на Дефо й се привиждат тия надписи  hahaha hahaha hahaha Психиката й си играе с нея  Mr. Green
и на мен така ми се струва  Peace

Убавеца ми той, а така Черноочкото ми, още малко и е паднала  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Crazy

# 73
Всичко трябва да оставят Дефне да реши дали да е с Йомер или не.
Най-доброто лекарство е Йомер. И двамата са наранени и двамата трябва да се излекуват единственият начин е като са заедно.

# 74
  • София
Скрит текст:
такъв нема там  Mr. Green ако имаш в предвид Сердар  де  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
а Йо знае ,че Исо и е повече от приятел ,той беше човека който знаеше цялата история и помагаше когато имаше нужда
[/b]
Joy hahaha Joy Peace

Общи условия

Активация на акаунт