След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 777
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Виви  Hug

Във инста четох за тази помощник режисьорката  Peace когато били в Рим и тя пуснала снимка,че много благодари за красотите и че сме щели да се видим на 7-ми октомври каквото и да значи това  Mr. Green
А тя била играла някаква малка роля в Италия,мисля че е това момиче дето намигна на нещастието долно  hahaha
Та знае ли кой ще му почука на джама  hahaha  hahaha  точно сега е голямото изпитание да му дойде италианката и Йо всячески да се опитва да я скрие от Дефо  hahaha че тежко му

# 121
Според мен няма да е Дефне...изражението му тогава щеше да е по-доволно  Rolling Eyes пък то е някак несигурно и с някаква болка,както Дени каза...а ако е момичето от Рим, за какво да показва тази болка,по-скоро ще е само изненадан и стреснат  hahaha hahaha hahaha
Според мен ще е някой свързан с киралика  Peace дали пък няма да е майсторът  Rolling Eyes прекалено нагло е Сердар или Исо да отидат  Naughty не вярвам да е и Неджми,защото каза,че ще чака да му мине  ooooh!

Mr. Green

# 122
Ели  Hug , Верко  Hug,Неви  Hug, Дими  Hug,Ди  Hug,Дани  Hug ,Ани  Hug ,Вани  Hug ,Виви  Hug, Кати  Hug

Пълно дворче днес, много хубаво  Laughing

Диме, поздравления за творчеството.

На мен Йомер ми се струва изненадан, може би вижда Исо, както предположи Ди  newsm78

Иначе аз искам такива действия от нея, малко да го провокира, след онези думи, че нямала контрол над себе си, когато е с него.  Naughty

Всъщност на мен тези негови думи отново ми звучат като предизвикателство  към Дафа. Той си я познава и знае, че ако иска нещо, не трябва да се моли и убеждава, а да я предизвиква.
Защото ми се струва, че този път се опитва да я накара да смени етажа -  да пренесе кабинета си на горния етаж  newsm78 Нали пак във фрага двамата с Памир я притискат да взема някакво решение. И Йомко бърза да пренесе нещата и горе  hahaha Иначе нямам обяснение защо Йомер и секретарят ровят в личните и вещи - Йомко как само надничаше в кутията, той, дето папката с рисунките и не отваряше  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 10:51 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 123
Диди  Hug

Сега го човърка любопиството какво крие след него там  hahaha

Чак пък болка да изпитал Joy  беше като гръмнат от изненада  Joy и само италианката може да го изненада баш сега Joy когато иска Дефне и знае,че след виковете й на паркинга една грешна стъпка й я е загубил  Peace

Аз кат Дани почнах да лавирам между предложенията хаха бях за Дефне,сега съм за фустата  hahaha

Ей го туй девойче дето я е пуснало  Crossing Arms  и на 7-ми октомври видиш ли е новата серия  Mr. Green

# 124
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Според мен няма да е Дефне...изражението му тогава щеше да е по-доволно  Rolling Eyes пък то е някак несигурно и с някаква болка,както Дени каза...а ако е момичето от Рим, за какво да показва тази болка,по-скоро ще е само изненадан и стреснат  hahaha hahaha hahaha
Според мен ще е някой свързан с киралика  Peace дали пък няма да е майсторът  Rolling Eyes прекалено нагло е Сердар или Исо да отидат  Naughty не вярвам да е и Неджми,защото каза,че ще чака да му мине  ooooh!

Mr. Green

Ако не е Дефне, дали пък не може да дядото  Thinking Thinking аз така и не разбрах, дали Йомер разбра накрая, че цялата каша я забърка именно Хюлюсуто  Crossing Arms та нищо чудно и той е  newsm78. Дошъл да види внука си след голямото отсъствие  Whistling или пък да му разкаже за намерението си, да остави всичко на Дефнето  hahaha hahaha hahaha

Ей го туй девойче дето я е пуснало  Crossing Arms  и на 7-ми октомври видиш ли е новата серия  Mr. Green

ха  Shocked че тогава нищо чудно да познаете за римлянката гостенка  hahaha hahaha hahaha в петък ще разберем какво е намекнала тази девойка  Mr. Green Mr. Green

# 125
Привет сладурчета

Ели  Hug , :Верко  Hug ,Неви  Hug , Дими  Hug,Диди  Hug,Дани  Hug ,Ани  Hug ,Вани  Hug ,Виви  Hug, Кати  Hug

Голяма преписвачка съм  Mr. Green ако некой е пропуснат в списъка да знаете че Диди е виновна  Mr. Green Joy от нея го откраднах

Верко, тази която пусна снимката от Италия е момичето което се движеше в компанията с другите двама

# 126
# 127
  • near Sofia, Bulgaria

# 128
Ани точно на стреснат е погледът на Йомер  Peace
За това писах,че сякаш нещо си спомни,нещо се притесни 

Хайде и озета пуснаха

Гале   bouquet

# 129
Хм, добро предположение да искат да качат офиса на Дефненцето на горен етаж. Няма да има къде да бяга милата!
На мен Йомер ми се струва изненадан, може би вижда Исо, както предположи Ди  newsm78

Всъщност на мен тези негови думи отново ми звучат като предизвикателство  към Дафа. Той си я познава и знае, че ако иска нещо, не трябва да се моли и убеждава, а да я предизвиква.
Защото ми се струва, че този път се опитва да я накара да смени етажа -  да пренесе кабинета си на горния етаж  newsm78 Нали пак във фрага двамата с Памир я притискат да взема някакво решение. И Йомко бърза да пренесе нещата и горе  hahaha Иначе нямам обяснение защо Йомер и секретарят ровят в личните и вещи - Йомко как само надничаше в кутията, той, дето папката с рисунките и не отваряше Joy  Joy  Joy
Ха, ха, хубаво казано - не отваряше папката, ама из личните ѝ вещи рови с нетърпение.

Ако е Дефне в дома му, няма да е самичка, според мен, а с Памир; а ако не е Дефне, вече и аз мисля, че може да е италианка заради тази снимка и обявената среща на 7 октомври. Нали на нашия му било безизразно Wink лицето, нищо не мога да отгатна от изражението. Невярващо учудване разчитам само.

# 130
Диди  Hug Предизвиква я, да Peace Той знае много добре какво да направи или каже за да получи желаната реакция от Дафа  Mr. Green
Ди  Hug да не би тогава тази приятелка да е гостът, на който се изненада Йомер

# 131
Аз па не разбирам защо трябва да го търсят италианки.. Мачкали чаршафите и кой от къде е  Joy Joy Joy

Не знам за кво Мерич ще докарва Йо до такива ситуации, нали й е любимец  ooooh!

# 132
Диди  Hug Предизвиква я, да Peace Той знае много добре какво да направи или каже за да получи желаната реакция от Дафа  Mr. Green
Ди  Hug да не би тогава тази приятелка да е гостът, на който се изненада Йомер
Виви,не знам ,но според мен няма да никоя италианка ...аз все още си мисля че ще е Исо ,но......евентуално ще разберем в петък или другата седмица  Mr. Green Joy Joy Joy

# 133
Аз па не разбирам защо трябва да го търсят италианки.. Мачкали чаршафите и кой от къде е  Joy Joy Joy

Не знам за кво Мерич ще докарва Йо до такива ситуации, нали й е любимец  ooooh!
А бе някоя може и да не може да забрави сеньора, знае ли човек. Но предпочитам да не навлизаме в мелодрамата с италианки и прочие, така че се надявам изобщо да не се появяват италианки.

# 134
Дидолинко  Hug знам ли я и аз коя е вече Joy Joy
То не пречи тя да е била тайно влюбена в него  Joy

Диме ма той дядото няма чак такава вина, той искаше да му намерят момиче като родители,а не да платят на момичето,за да е с него  Joy
Човека не е искал такова нещо  Peace
За мен не е виновен за случилото се  Peace Нера е виновна и Неджмоша,че беше под чехъл и не скръцна със зъби

Общи условия

Активация на акаунт