След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 767
  • 747
  •   1
Отговори
# 180

да, като знаем само началото какво беше, чупехе се буркани, разпиляваха се ябълки...... попиляха цялата кухня Joy Joy Joy Та може и да ги минат ония Анка и Кристко  Mr. Greenhahaha
Може Дефото да го е отрязала за игри и затова да се е развел, не за тайната  Party Mr. Green Joy
Викаш и сега се е върнал да пробва пак Joy белким склони тоя път  Joy за една година се е надявал да се е отракала и да е станала видна истанбулска бръмчалка Joy Joy

# 181

Ма Систър той затова сигурно си пази къщата в Рим Joy Joy
Отвреме на време да ходи да го бичуват и после да си идва смирен при Дафинка Joy Joy
Преди какъв беше избухлив и нервозен,а сега мърка като котенце и гледа жалостиво Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Така е, веднъж почнеш ли, нема отказване  Joy Joy Joy

Викаш и сега се е върнал да пробва пак Joy белким склони тоя път  Joy за една година се е надявал да се е отракала и да е станала видна истанбулска бръмчалка Joy Joy
Не се знае какви подаръци й е донесъл от Рим  hahaha hahaha hahaha hahaha

ЧовекО ще се пробва  Mr. Green

# 182
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green
Ох не мога вече Joy Joy Joy
И италианката го шляпа с един бич Joy Joy
И кат се съблече пред Дафа целия нашарен по гърбО от нокти и камшици Joy Joy и тя направо ще жив ще го ожали Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
стига бе  Joy Joy имайте милост, все пак съм на работа  Crossing Arms
те колежките отдавна подозират че не съм "сама" ама сега направо ....  hahaha hahaha hahaha
пък с мойто богато въобръжение, да не ви разправям какви картини се редят в ума ми  Mr. Green Mr. Green като ме пита шефа и аз шъ викам - skusate  hahaha hahaha hahaha
Таа па Joy и аз съм на работа Joy Joy даже така се изсмях,че ме хвана срам как ме погледнаха едни Joy Joy

Отвреме на време да ходи да го бичуват и после да си идва смирен при Дафинка Joy Joy
Преди какъв беше избухлив и нервозен,а сега мърка като котенце и гледа жалостиво Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и с влажен поглед  hahaha hahaha hahaha

Викаш и сега се е върнал да пробва пак Joy белким склони тоя път  Joy за една година се е надявал да се е отракала и да е станала видна истанбулска бръмчалка Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ми то от многото суша някъде все избива  Joy Joy Joy Joy

# 183

да, като знаем само началото какво беше, чупехе се буркани, разпиляваха се ябълки...... попиляха цялата кухня Joy Joy Joy Та може и да ги минат ония Анка и Кристко  Mr. Greenhahaha
Може Дефото да го е отрязала за игри и затова да се е развел, не за тайната  Party Mr. Green Joy
И в тоя сезон ще трябва да я убеждава или пък той да се отказва от порока  Mr. Green Crazy

# 184

И в тоя сезон ще трябва да я убеждава или пък той да се отказва от порока  Mr. Green Crazy
Ми преди желанията му са били по-софт версия, като е взел да иска бичуване и го е отрязала  Joy Joy Joy Са иде с нови надежди  Mr. Green Mr. Green И набит за година напред  Mr. Green hahaha Joy

# 185

И в тоя сезон ще трябва да я убеждава или пък той да се отказва от порока  Mr. Green Crazy
Ми преди желанията му са били по-софт версия, като е взел да иска бичуване и го е отрязала  Joy Joy Joy Са иде с нови надежди  Mr. Green Mr. Green И набит за година напред  Mr. Green hahaha Joy
Joy Joy Joy
Е, то добре, че си е взел дажбата за година напред, че не се знае колко време ще му се дърпа Дафа  Mr. Green Joy Joy

# 186

Joy Joy Joy
Е, то добре, че си е взел дажбата за година напред, че не се знае колко ще му се дърпа Дафа  Mr. Green Joy Joy
Ми той затова година го нямаше  ooooh! Joy

# 187

hahaha hahaha hahaha

Така е, веднъж почнеш ли, нема отказване  Joy Joy Joy

Викаш и сега се е върнал да пробва пак Joy белким склони тоя път  Joy за една година се е надявал да се е отракала и да е станала видна истанбулска бръмчалка Joy Joy
Не се знае какви подаръци й е донесъл от Рим  hahaha hahaha hahaha hahaha

ЧовекО ще се пробва  Mr. Green

Най - много някоя венерическа болест и пакет спагети Joy Joy

# 188
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее, тая па чак венерическа болест  hahaha hahaha hahaha
Ти вече и мизерник го изкара, па той чист като сълза милия ми  Mr. Green

# 189
  • Perla
Ама вие наистина нямате милост  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

обаче пък представяте ли си той наистина да си е чист като сълза?! Викал мадамите, ама понеже тъгува за Дафинка, не му се получава кекса, удрят по някоя чашка за утеха с италианката, тя се изкъпва, щото е горещо в Рим, пък и да не е капо жената, и си заминава. Пък Ипликчито се търкулва кьор- кютюк пиян и заспива до следващата вечер Joy Joy Joy

От Габи  Heart Eyes

# 190
Зависи хахах има сълза и сълза  hahaha сълза кат на бебе или сълза с разтечена спирала Joy Joy

# 191
Доре, изкажи се и ти за 50 нюанса Ипликчи  Naughty Mr. Green

# 192
Зависи хахах има сълза и сълза  hahaha сълза кат на бебе или сълза с разтечена спирала Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 193
Абе, то да не цъфне някоя с бебе на ръце след време, това е проблем, та иначе всичко друго се оправя  Mr. Green Whistling

# 194
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

аде Ирко глей на кво на кво ни го напраиха момчето  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт