След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Че какво толкова съм казала  newsm78

Борко е лайкнал

# 256
Виви, не за поста ти, а че нямаме селфи на главните  Mr. Green

# 257
# 258
Че какво толкова съм казала  newsm78

Борко е лайкнал

ами ще лайква я, няма само на крокодила да лайква снимките  Sickкато видях на колко е изпляскал лайк чак лошо ми стана  ooooh! и оня малкия пислик на Верича, той па ни една снимка на тейзето си не е пропуснал, че и Керем и той  #2gunfire предател

# 259

ами ще лайква я, няма само на крокодила да лайква снимките  Sickкато видях на колко е изпляскал лайк чак лошо ми стана  ooooh! и оня малкия пислик на Верича, той па ни една снимка на тейзето си не е пропуснал, че и Керем и той  #2gunfire предател
оня малкия пислик  hahaha hahaha hahaha hahaha
Нашия Керем ли  newsm78

# 260

оня малкия пислик  hahaha hahaha hahaha hahaha
Нашия Керем ли  newsm78
аха, същия  #2gunfire Салих само една снимка видях че е харесал с котката, Елка е харесала онази снимка къде беше на благотворителния концерт с онова малкото момченце  Mr. Green и Онур видях, че е лайкнал 1-2 снимки

# 261
# 262
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Виви Елка е чакала Борко да се приведе в нормален вид  Rolling Eyes сигурно скоро ще се фотнат  Praynig освен ако Василиса Прекеасна не му е наложила вето  hahaha hahaha
Благодаря на екипа за превода  bouquet. Златни сте момичета  Hug

# 263
Защо ли имам усещането, че на кака лайковете са като под команда. Боце никога не е бил толкова активенв социланите мрежи, цяло лято тая бясна реклама на "неотразимата", сега преди премиерата това раздвижване. След малоумието Делиха, което нямаше никакъв успех, сега и този филм ако го последва (дано, дано, дано... Praynig) Гупата ще духа супата  Peace

# 264

Онур имал фотосесия.

# 265
  • Perla
Благодаря за превода на епизода  bouquet bouquet bouquet bouquet

Е, как няма Борко да лайква малумията на Кюса!? Ще лайква снимките с Елка, пък на баш севгилито- няма. Ще спи навън! Да не говорим, че сигурно под лупа го следи какво прави в соц. мрежи. Mr. Green
за мене е по- важното, че след толкова много време той все пак започна да отразява и Елчин.

# 266
е как няма да не пусне един лайк,той направо си е умрял от кеф,че вече има кой да го сменява за селфитата и няма нужда да се измъчва да ги прави  Joy Joy Joy

Диде тоя малкия нещастник си трупа черни точки,мани го  Naughty аз не забравям  Joy Joy Joy
тя и йенгето е вече черна овца  hahaha hahaha всяко нещо лайк та лайк  Joy Онур аби чат пат пропусне и него 1 път съм го видяла да лайкне нещо с Боре и Елка  Peace докато пис пис малчо ни един път не иска  #2gunfire

# 267
Виви, благодаря за линка към превода! Благодаря и на момичетата преводачки, отново чудесни! Hug

Прехвърлих няколко момента, но ще бягам за още - след гледането на серията на турски, на лош руски, на хубав руски, за съжаление без превода на Джони, защото му няма профила, бягам за най-приятното гледане - на български! Grinning

Джони имаше фейсбук страница, която беше обявил в Ютуб профила си, но за съжаление не ѝ запомних името, а като я потърсих, не излезе, та някой дали случайно я е видял и запомнил! Там може и да каже човекът, ако си създаде нов профил в Ютуб. Той е неуморим, надявам се отново да се появи в Ютуб.

# 268
  • под най-голямото листо на тиквата
 Heart Eyes дали някой знае кога ще качат преведената серия в  you tube

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 20:20 от ddkal

# 269
Привет ви  Mr. Green Hug Hug

Днес в темата е горещо  Crazy пожар се разпалил покрай 50 нюанса Ипликчи

Аз и Памир по този параграф го харесах - напорист и ловък в ухажването. Достоен съперник на Йо! Засега няма сериозни забележки по характера му освен че не обича да се обвързва сериозно. Мисля, че прие предложението на Нериман не заради сериозно намерение да се ожени за наследство, а от някакъв авантюризъм, но след като видя Дефне, реши, че играта може и да си струва, но отново не заради наследството, а заради хубавото и добро момиче. Може би малко лекомислен, защото се впусна в авантюра, която може да нарани невинен човек - Дефне.
+1  Peace но може би при това съревнование  симпатиите му ще прераснат в нещо повече, както стана със Синан  Wink без да се усети хлътна по Дефо,но и лесно заместител си намери  Laughing

мерсии  Hug

Ясемин си замина и възложиха на Корай да рекламира чантите  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт