След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 666
  • 747
  •   1
Отговори
# 330

Интересно, ако се ступат Йо и Памир, къде ще ти наклонят везните  Thinking Че с тоя участък, къде снимат, ме съмняват, освен ако не окошарят Йомерджим задет клепа дуварите!  Mr. Green
Елита зад решетките hahaha hahaha hahaha

# 331
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:
  Joy  Joy  Joy

# 332
Добрутро и от мен  Mr. Green Hug Hug

Какво ли снимат в полицията  newsm78 аз не вярвам да е имало бой,та и до участъка да стигнат  Rolling Eyes

# 333
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug
Диди  Heart Eyes Ани  Heart Eyes
Студеничко днес, мрачно и не предполага към друго, освен излежаване с любимия сериал  Tired и след малко, когато се прибера от работа, точно това мисля да правя, но днес ще доглеждам 309 с превод, че окъснях, а имам половин епизод!  Peace
За всички, които са на работа, и от мен нещо за сгряване!  Wink

Хубав ден!  Heart Eyes

# 334
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Диде  Hug Ани  Hug Гале  Hug

# 335
Доре  Hug, Ани  Hug, Гале  Hug

Хубави са ни Дефмер заедно, колко още ще ги гледаме само по стари снимки  ooooh!
И на нас няма угодия  Joy  Joy  Joy

# 336
  • Perla
Доре  Hug, Ани  Hug, Гале  Hug

Хубави са ни Дефмер заедно, колко още ще ги гледаме само по стари снимки  ooooh!
И на нас няма угодия  Joy  Joy  Joy

Ха, нали  Joy Joy Joy Joy
Там е проблемът,я!
Хем искам Йомерчик да си пострада още малко, да покаже, че повече от всичко, дори въпреки собствената си гордост, иска да е с дафинка, ама, от друга страна, искам пък да са заедно, бе  Heart Eyes Компромисен вариант- сърдити са все още, Дафинка се опъва, обаче Йомерчик настъпва и току я притисне в някое кьоше или пък току си крадне някоя целувчица! Получава си някой шамар за удоволствието, ама ние пък- доволни  Laughing

# 337
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не ми се вярва Йомер и Памир да се сбият.
Колко ли още ще са раздел уни Дефне и Йомер.

# 338
Добър ден, девойки!  Hug Hug Hug

Аз съм напълно удовлетворена от всичко в сериите досега. Даже мога да си призная, че изпитвам истинско удоволствие от сцените на Памир и Дефне заедно. Харесва ми игривия флирт на Памир, наивността на Дефне - засега всичко е чудесно за мен. И на Мерич имам доверие и знам, че в крайна сметка всичко ще бъде фон за една чудесна Дефмерска любов.
Харесва ми непукизма на Памир, хладнокръвието, решителността, сдържаните, но закачливи в същото време маниери. Той много прилича на Йомер, като е една идея малко по-авантюрист, малко по-мек, малко по-лекомислен. Но много прилича на Йомер, предпоставка да е интересен съперник на сеньора.

Та в този ред на мисли - кога ще стане петък? ooooh!

Хубав ден ви желая!

# 339
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Дефмерки форева  Hug Hug Hug

Дани   Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Диди  Hug Heart Eyes Гале   Hug Heart Eyes Ани   Hug Heart Eyes

Снощи етървите са се вихрили  hahaha hahaha hahaha

Харесва ми непукизма на Памир, хладнокръвието, решителността, сдържаните, но закачливи в същото време маниери. Той много прилича на Йомер, като е една идея малко по-авантюрист, малко по-мек, малко по-лекомислен. Но много прилича на Йомер, предпоставка да е интересен съперник на сеньора.

Дани точно това и на мен ми направи впечатление  Peace. Колко са близки образите на Йомер и Памир, само дето Памир е малко по непукист и авантюрист и не е толкова горд и труднодостъпен  Thinking

Сега и участък ангажираха за снимки  newsm78 скоро да не надминем и Севдата с драмлар  ooooh! ooooh!
Айде да идва петък  Mr. Green Mr. Green
Хубав ви ден  bouquet

# 340
Приятелката на Йомер от Рим, която беше писала, че ще се видим в петък, написа отново, че тя е помощник режисьор и под ще се видим в петък имала предвид просто серията в петък, а не появата ѝ като италианка в нея. И обещава серията да е много интересна, както и изобщо сериите занапред.

Така че няма да чакаме италианка да се появи, да видим кой смути краля.

# 341
Приятелката на Йомер от Рим, която беше писала, че ще се видим в петък, написа отново, че тя е помощник режисьор и под ще се видим в петък имала предвид просто серията в петък, а не появата ѝ като италианка в нея. И обещава серията да е много интересна, както и изобщо сериите занапред.

Така че няма да чакаме италианка да се появи, да видим кой смути краля.

Дани  Hug, Диме  Hug

Тя уточни, че показването и в сериала е било само в 53 серия и това е, повече италианска връзка няма да има  newsm78 Уплаши се завалийката от феновете, сигурно са я луднали  Joy  Joy  Joy

# 342
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Тя уточни, че показването и в сериала е било само в 53 серия и това е, повече италианска връзка няма да има  newsm78 Уплаши се завалийката от феновете, сигурно са я луднали  Joy  Joy  Joy

ей тва човек да не напише нещо Joy Joy Joy Joy Joy Joy
после обяснявай, че нямаш сестра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 343
  • под най-голямото листо на тиквата
Хубав и усмехнат ден !!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 344
Mерабалар милет  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт