След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Приятелката на Йомер от Рим, която беше писала, че ще се видим в петък, написа отново, че тя е помощник режисьор и под ще се видим в петък имала предвид просто серията в петък, а не появата ѝ като италианка в нея. И обещава серията да е много интересна, както и изобщо сериите занапред.

Така че няма да чакаме италианка да се появи, да видим кой смути краля.

Дани  Hug, Диме  Hug

Тя уточни, че показването и в сериала е било само в 53 серия и това е, повече италианска връзка няма да има  newsm78 Уплаши се завалийката от феновете, сигурно са я луднали  Joy  Joy  Joy

Аз не съм разбрала, че е казала, че повече италианска връзка няма да има. Само за себе си казва, че с участието в тази серия е завършило нейното участие. Тя тази девойка и без това беше от добрите приятелки, с които Йо се разхождаше, затова нямаше да е толкова страшно, дори и да се появеше, особено ако умее да мълчи.

Аз обаче все пак се чудя дали не е възможно Мерич да ни извърти някой номер и да ни даде друго обяснение за жената с намигването, репликата, че е стара история и течащия душ. Възможно ли е да ги е допускал до себе си и накрая да се е отказвал? Аз проблем с римските афери нямам, дори и да ги има, но дали все пак има вероятност да се окажат нещо безобидно?

Дани, още вчера, къде на шега, къде сериозно, подхвърлих тази идея- че може Йомерчик да се окаже чист като сълза. Откъм женски истории. Пиянството ще му го разберем и простим  Joy Защото и досега, като мисля за питанките на Йомер към Дефне, въпросът не се ли интересува дали все още е бил с нея, ми изглежда доста нагъл. не че другите не са, но този ми е баш! И ако е вярно това, че Мерич не пуска думи ей така, напразно, ми се струва, че от тая шапка може да излезе някой заек.
Peace Извинявай, ако вчера твоето предположение не ми е кликнало в ума, днес ми оживя някак тази възможност.

Да, въпросът му дали я интересува "бил ли е все още с нея" е нагъл при тези условия. Но Мерич трябва много правдоподобно да ми обясни значението на всички намеци за римска афера, ако реши да нулира този грях на Йо. Като че ли ми се ще да го нулира!

Мдааа, това е интересна теза въз основа на думите му Thinking А той не е нагъл по принцип, така че може да се крие нещо тук в посока на изчистването му :
lol:, .... а може за него това  "бил ли е все още с нея" да е в посока на сърцето и душата му Thinking
Скрит текст:
Grinning Ха да видим Laughing Добре ни завъртя с тези мадами Мерича, та чак изтръпваме, като видим, че той вижда нещо/някого и се шашка Whistling Grinning

Още когато започнахме да нищим тука римските афери на Ипликчито, една част от нас бяха на мнение, че е много трудно обяснима голямата му любов на фона на ежеседмичните нови свалки в Рим. Т.е. излиза, че една му е в сърцето, ама не се знае колко са му в леглото. Перифразирам думи на Верка. И затова си представям ситуация, в която Дефне му казва: " А, неее, не съм те забравила, всеки ден мислех за тебе, какво ядеш, какво пиеш, с кого си, ама, понеже ми беше много мъчно, всяка седмица си имах по един нов мъж за леглото. Ама не че не съм те обичала през това време!" Или пък тя го пита дали все още е бил с нея, ама междувременно ние, като зрители, сме видели, че в живота ѝ през изминалата година е имало не един, а много други мъже. Няма ли да е странно, няма ли да е нагъл такъв въпрос от нейна страна? И какво ще мислим за нейната "голяма" любов?
Затова ми се струва, че може да има някаква уловка от страна на Мерич. Пък и, честно казано, на мене много ми се иска Йомерчик да е чист като сълза, че така повече ми пасва на легендата за дефмерската любов.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 16:28 от dora_st

# 376
  • Още у мъглата ...
Хопппааа и малкият Исо, който по си пасва за Дефмерче Heart Eyes иска да папка макарони  Laughing Party Heart Eyes

# 377

Доре Hugиска ти се ,но едва ли да е така ...ще видим  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 378

Мдааа, това е интересна теза въз основа на думите му Thinking А той не е нагъл по принцип, така че може да се крие нещо тук в посока на изчистването му Laughing, .... а може за него това  "бил ли е все още с нея" да е в посока на сърцето и душата му Thinking Grinning Ха да видим Laughing Добре ни завъртя с тези мадами Мерича, та чак изтръпваме, като видим, че той вижда нещо/някого и се шашка Whistling Grinning

Peace Горе-долу така го разбрах и аз. Йомер въпреки далече от нея е бил непрекъснато с нея в милите си- ,,Не съм те забравил,не съм спирал да мисля за теб,, Иска му се и той да чуе  същото от Дефне, но тръгна директно с неправилния въпрос. Какво да прави като иска час по скоро да е с нея Heart Eyes

Много ни е хубав  превода, БЛАГОДАРЯ още един път на екипа!!!

# 379
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За тези от вас, които следят 309 серията с бг превод  Hug
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=5ef4535 … d43096f6f3ea85240

# 380
Ай молим ви сА Joy не го топете в белина  Naughty
Грешен е до не знам каква степен Joy
Бил с нея в мислите си  ooooh! а можеше и тялом да си с нея бе смотльо,ако малко си беше пречупил гордостта,нищо от това нямаше да е толко болезнено  Naughty  нека пак си се пъчи с гордостта,нека я остави,но можеше да си седне на дупето в Истанбул и да си пострада малко,да премисли нещата и да види накъде отиват,но не  Naughty пръдльо викал каквото викал и се изнизал по прани гащи без да каже и думичка  Naughty  че и толко много е мислел за нея всеки ден,че не знам как дори от мисъл е поканил тия фусти за питие,ябълка или каквото и да е  Joy
И искате да ми кажете,че тия дори и само да са се къпали там,той е мислиш баш тогава за Дефне Joy какво ли си вика - тази бамбина се къпе под моя душ,но дали Дефне не се къпе сега или вече се е окъпала Joy

Няма смисъл от избелването му  Peace  черен е като катран къръсъ  hahaha

# 381
Ди  Hug, иска им се да го избелят фръцльо, затова се залъгват с небивалици - отбивали се при него да се изкъпят само, пък той - непоклатим като скала, все едно насреща му е Яса от първите серии  Mr. Green
Какво сте се захванали за тия италиански фусти, то на фона на другите му прегрешения това не е чак болка за умиране  Crossing Arms Прекъснал е връзката с Дафа, както си е мислел - окончателно, чувствал се е свободен и необвързан, развързал си е пояса  Joy  Joy  Joy Формално вина няма, а фактически - ами нека си живее с чувството за вина пред Дафина, за наказание, и да си мълчи за похожденията, що нея да товари и с тази болка  ooooh!

Ани  Hug, Про  Hug

# 382
А, Верко  Hug, усети, че се опитват пак да избелят фръцльо и довтаса да го наплюеш  hahaha  hahaha  hahaha  А така, поемайте с Виви  Hug  щафетата, че аз отивам да готвя  ooooh!

# 383
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Току-що отново изгледах последните минути от серията, т.е срещата на Дефмерите на паркинга  Crazy Sad. Песента, която звучи в този момент е невероятна  Heart Eyes.
Обаче тук се задавам въпроса, Памир не погледна ли към паркинга, тъй като беше извън колата и няма начин да не е чул крясъците на Дефне къв Йомер.
Когато попита Йомер, какво се случи та е отменил сватбата, той ясно му каза - катастрофа, т.е няма желание да му каже  Thinking. Тъй като и Нера не му отговори на въпросите, какво общо има между Дефне и Йомер и защо Дефне няма любим  newsm78, тук е момента да се сети кои са те и какви са си  Crazy Crazy.
Не знам дали го обясних правилно, ама всяка дума бърза първа да излизи през клавиатурата  hahaha hahaha hahaha

# 384
А, Верко  Hug, усети, че се опитват пак да избелят фръцльо и довтаса да го наплюеш  hahaha  hahaha  hahaha  А така, поемайте с Виви  Hug  щафетата, че аз отивам да готвя  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy

Диди  Hug
Тая теория, че римските рагаци само са ползвали банята на Краля hahaha ми издиша отвсякъде  Mr. Green
Вижте и Синан на терасата какво му намекна, че докато той е страдал в Катманду, Йо в Рим........замълча и рече, че не искал да продължава, да говори какво точно е правил  Mr. Green Whistling
Мерич, според мен, си оставя вратичка за нови интриги и врътки, след време, когато си изчерпи идеите

Но иначе и аз бих искала римските му похождения да не съществуваха, но уви.....

# 385
Диде  Hug
Аз набързо,че съм на работа Joy
Ма моля ти се хахах видяха,че ни няма и го топнали в Первол за бяло пране Joy Joy

Свободен бил,така е  Peace но той сам си го казва,че духовно си е бил с нея  Peace тя никога не е изчезавала от мислите му и сърцето му  Peace затова не го оправдавам за тия му постъпки,защото си е бил с нея винаги  Peace дори на хиляди километри,той си е с нея и да допусне тия ми ти ..,пацавури  Mr. Green  еми не го оправдавам бе  Crossing Arms  пак му го броя като един вид изневяра  Naughty когато тя избяга от къщата и се разделиха,той откъде да знаеше,че ще се съберат  Peace но тогава не си легна с Изата  Naughty
После я изостави на пейката и тогава не искаше да я погледне ама пак не спа с никоя  Peace защо сега да е по различно и защо да му ги простя  Naughty

# 386
Току-що отново изгледах последните минути от серията, т.е срещата на Дефмерите на паркинга  Crazy Sad. Песента, която звучи в този момент е невероятна  Heart Eyes.
Обаче тук се задавам въпроса, Памир не погледна ли към паркинга, тъй като беше извън колата и няма начин да не е чул крясъците на Дефне къв Йомер.
Когато попита Йомер, какво се случи та е отменил сватбата, той ясно му каза - катастрофа, т.е няма желание да му каже  Thinking. Тъй като и Нера не му отговори на въпросите, какво общо има между Дефне и Йомер и защо Дефне няма любим  newsm78, тук е момента да се сети кои са те и какви са си  Crazy Crazy.
Не знам дали го обясних правилно, ама всяка дума бърза първа да излизи през клавиатурата  hahaha hahaha hahaha
Е той беше спрял по далече и беше в колата вътре  Peace излезе като я видя вече,когато беше близо до колата и излезе  Peace
За Нера едва ли се е сетил да ги навързва тия неща Joy защото както казва Кориш - коя Дефне? Има Дефне и Дефне Joy

# 387
Току-що отново изгледах последните минути от серията, т.е срещата на Дефмерите на паркинга  Crazy Sad. Песента, която звучи в този момент е невероятна  Heart Eyes.
Когато попита Йомер, какво се случи та е отменил сватбата, той ясно му каза - катастрофа, т.е няма желание да му каже  Thinking. Тъй като и Нера не му отговори на въпросите, какво общо има между Дефне и Йомер и защо Дефне няма любим  newsm78, тук е момента да се сети кои са те и какви са си  Crazy Crazy.
Не знам дали го обясних правилно, ама всяка дума бърза първа да излизи през клавиатурата  hahaha hahaha hahaha
Той и да не е разбрал, сега ще разбере и то с челен сблъсък Mr. Green
Той в първа серия попита Нера, не или прилича Дефне на ЙОмер, т.е. била като него работохолик. Но няма представа, че Дефне е жената, за която щеше да се жени братовчед му ( само не знам защо си казват братовчеди, те реално не са, освен при турците да са други роднинските наименования)

# 388
Вери, аз нито го оправдавам, нито му търся извинения за римския период. Ха, то само това оставаше  Mr. Green Казвам само, че за мен той има доста по-сериозни прегрешения от жените в банята му, за които да му дера кожата и че не бива, за да облекчи съвестта си, да прехвърля товара върху Дефне, разказвайки и и за това. Нека си живее сам с истината за тая една година и да се измъчва от угризения, за наказание  Naughty

# 389
О, ако похожденията си останат реални, никой не иска от вас да го оправдавате, щом не ви се оправдава. Дори аз ще хвърля малко кал по него, но не заради жените, а заради наглия въпрос. Дори и умствено и душевно да е бил с нея, за мен въпросът му си е нагъл, ако си е лягал с други жени. Жените ме ядосват по-малко отколкото тази реплика не я ли интересува дали е бил с нея, че постоянно за нея е мислел. Вероятно е истина, той не се е отказал от нея, ама ако се е утешавал с други жени, този въпрос е нагъл.

Общи условия

Активация на акаунт