Така че няма да чакаме италианка да се появи, да видим кой смути краля.
Дани
, Диме 
Тя уточни, че показването и в сериала е било само в 53 серия и това е, повече италианска връзка няма да има
Уплаши се завалийката от феновете, сигурно са я луднали

Дани, още вчера, къде на шега, къде сериозно, подхвърлих тази идея- че може Йомерчик да се окаже чист като сълза. Откъм женски истории. Пиянството ще му го разберем и простим
Защото и досега, като мисля за питанките на Йомер към Дефне, въпросът не се ли интересува дали все още е бил с нея, ми изглежда доста нагъл. не че другите не са, но този ми е баш! И ако е вярно това, че Мерич не пуска думи ей така, напразно, ми се струва, че от тая шапка може да излезе някой заек.
Извинявай, ако вчера твоето предположение не ми е кликнало в ума, днес ми оживя някак тази възможност.Да, въпросът му дали я интересува "бил ли е все още с нея" е нагъл при тези условия. Но Мерич трябва много правдоподобно да ми обясни значението на всички намеци за римска афера, ако реши да нулира този грях на Йо. Като че ли ми се ще да го нулира!
Мдааа, това е интересна теза въз основа на думите му
А той не е нагъл по принцип, така че може да се крие нещо тук в посока на изчистването му :
Ха да видим

Още когато започнахме да нищим тука римските афери на Ипликчито, една част от нас бяха на мнение, че е много трудно обяснима голямата му любов на фона на ежеседмичните нови свалки в Рим. Т.е. излиза, че една му е в сърцето, ама не се знае колко са му в леглото. Перифразирам думи на Верка. И затова си представям ситуация, в която Дефне му казва: " А, неее, не съм те забравила, всеки ден мислех за тебе, какво ядеш, какво пиеш, с кого си, ама, понеже ми беше много мъчно, всяка седмица си имах по един нов мъж за леглото. Ама не че не съм те обичала през това време!" Или пък тя го пита дали все още е бил с нея, ама междувременно ние, като зрители, сме видели, че в живота ѝ през изминалата година е имало не един, а много други мъже. Няма ли да е странно, няма ли да е нагъл такъв въпрос от нейна страна? И какво ще мислим за нейната "голяма" любов?
Затова ми се струва, че може да има някаква уловка от страна на Мерич. Пък и, честно казано, на мене много ми се иска Йомерчик да е чист като сълза, че така повече ми пасва на легендата за дефмерската любов.
иска да папка макарони

а можеше и тялом да си с нея бе смотльо,ако малко си беше пречупил гордостта,нищо от това нямаше да е толко болезнено
Прекъснал е връзката с Дафа, както си е мислел - окончателно, чувствал се е свободен и необвързан, развързал си е пояса
. Песента, която звучи в този момент е невероятна