За тези от вас, които следят 309 серията с бг превод

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=5ef4535 … d43096f6f3ea85240
Виви и на теб, че го донесе
Аз не съм си догледала и предния епизод
Ей този Йомер пак го подхванахте
човекът почерня, брадяся от страдания. Има ли значение къде е бил.... в Истанбул или Рим,.все тая....една година ... и все без Дефне.
И как да слуша какво ще му казва тя в момента при разкриването на истината за лъжата и парите. Мъж срещу 200 хил. Кой нормален човек ще остане равнодушен след тези думи. Разбит, излъган, разголил душата си на момиче наето срещу пари. Оттеглил се , минало време ,размисли , спомени, какво е тя за него, преценил е какво е направила Дефне и какво е преживяла от Нера. Разбрал грешката си и смята всичко за приключено. Една любов съсипана.Не си е представял,че ще се завърне отново при нея, историята смята приключила, защото е осъзнал какво е причинил. .И без да го оправдавам, разбира се му е все тая с коя ще яде ябълки и коя ще е под душа,защото Дефне я няма. Така, че това за мен не е изневяра ,това е хвърляне в бездната ,да става каквото ще с живота му.
Йомер е побеснял в мига в който научава за кърълъка, а престанал ,, да живее,, след като е осъзнал как е наранил Дефне.
Италианките са нещо мимолетно,както и алкохола,падение ,сриване,бягство от реала,защото се чувства предаден. Защото му е все тая,след като не е оценил и не успял да задържи жената която обича

в момента в който заговори Йомер срещу Дефне си помислих същото.
, можеше да не му докарва женки
, а всякакви други падения, ама ... нейсе
И изобщо кога е осъзнал, че е направил голяма грешка избирайки гордостта пред любовта