След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Още у мъглата ...
Виви Hug Heart Eyes Heart Eyes Тетиното  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Мани, не ме карайте пак да ми завира, че тамън си бях намазала душата с мехлем и игнорирала тази тъпня с девойките, която е измислила Мерича Whistling Whistling #Cussing out  Суупер тъпо Whistling и не че не може някой да прави каквото си иска след като е приел, че се е разделил, но това просто не пасва на образа на Йо Whistling ooooh! Ти напълни чушките, пък после кавай, че не се гордееш с манджата, дет си сготвил Whistling ooooh!  ooooh! Whistling

# 391
Еми те и двамата са племенници на Нера и затова може би си казват братовчеде  Peace  отраснали са заедно,лудивали са заедно като една фамилия  Peace
Ма за жена,нема семейство,нема рода Joy всичко под ножа хах

# 392
Вери, аз нито го оправдавам, нито му търся извинения за римския период. Ха, то само това оставаше  Mr. Green Казвам само, че за мен той има доста по-сериозни прегрешения от жените в банята му, за които да му дера кожата и че не бива, за да облекчи съвестта си, да прехвърля товара върху Дефне, разказвайки и и за това. Нека си живее сам с истината за тая една година и да се измъчва от угризения, за наказание  Naughty
Подкрепям  Peace  Mr. Green Само където той може да няма огризения на съвестта точно за тези му прегрешения. Той показа, че се чувства виновен за раздялата и държанието му спрямо Дефне, ама за другото, само предполагаме и ни се иска да съжалява  Mr. Green Mr. Green ....
Иначе мисля, че той и не притежава смелостта и силата да и каже тези неща дори и да искаше Mr. Green Tired

# 393
  • Още у мъглата ...
Най-популярните ТВ чифтета за септември Party Party Heart Eyes

# 394
Тете  Hug
Бе тя хубаво си го направи,нека малко и по него се плюе,иначе нямаше за какво така да го оплюя  hahaha

# 395
Мани, не ме карайте пак да ми завира, че тамън си бях намазала душата с мехлем и игнорирала тази тъпня с девойките, която е измислила Мерича Whistling Whistling #Cussing out  Суупер тъпо Whistling и не че не може някой да прави каквото си иска след като е приел, че се е разделил, но това просто не пасва на образа на Йо Whistling ooooh! Ти напълни чушките, пък после кавай, че не се гордееш с манджата, дет си сготвил Whistling ooooh!  ooooh! Whistling
Габи  Hug Heart Eyes Абсолютно и за мен тези неща не отговарят на образа, който му изгради Мерич, дълго време бях в шок   #Crazy  Mr. Green

# 396
  • Още у мъглата ...
Тете  Hug
Бе тя хубаво си го направи,нека малко и по него се плюе,иначе нямаше за какво така да го оплюя  hahaha

Оооо, аз си намирах без проблем оплювкания  Mr. Green hahaha hahaha не ми трябваше и това  WhistlingNaughty Joy Joy

# 397
Ди  Hug, иска им се да го избелят фръцльо, затова се залъгват с небивалици - отбивали се при него да се изкъпят само, пък той - непоклатим като скала, все едно насреща му е Яса от първите серии  Mr. Green
Какво сте се захванали за тия италиански фусти, то на фона на другите му прегрешения това не е чак болка за умиране  Crossing Arms Прекъснал е връзката с Дафа, както си е мислел - окончателно, чувствал се е свободен и необвързан, развързал си е пояса  Joy  Joy  Joy Формално вина няма, а фактически - ами нека си живее с чувството за вина пред Дафина, за наказание, и да си мълчи за похожденията, що нея да товари и с тази болка  ooooh!

Ама нямам причина да се залъгвам, защото съм и разбираща, и прощаваща, и състрадаваща на Йомко за римските му афери. Но наистина считам, че на фона на този въпрос, който зададе на Дефне, може да има някакво друго обяснение за това, което мислим, че са похождения, а ако са си реални, то тогава е малко нагъл. Освен ако не си признае един ден, че докато е бил с нея духом, е бил с други телом. Може би наистина ще ѝ каже това един ден, за да бъде верен на себе си и да не живее в лъжа.

# 398
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug Heart Eyes Абсолютно и за мен тези неща не отговарят на образа, който му изгради Мерич, дълго време бях в шок   #Crazy  Mr. Green

Ами то и аз затова го игнорирам това, пускам го по допирателната, защото иначе все щях да си ходя в шокове Whistling ooooh!  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 399
Тете  Hug
Ха, няма за какво, малко ли е, че я заряза няколко пъти, за ината му магарешки, за гордостта му,  ехеее за колко още неща може да се намери да го плюем  hahaha hahaha

# 400
  • Още у мъглата ...
Ди  Hug, иска им се да го избелят фръцльо, затова се залъгват с небивалици - отбивали се при него да се изкъпят само, пък той - непоклатим като скала, все едно насреща му е Яса от първите серии  Mr. Green
Какво сте се захванали за тия италиански фусти, то на фона на другите му прегрешения това не е чак болка за умиране  Crossing Arms Прекъснал е връзката с Дафа, както си е мислел - окончателно, чувствал се е свободен и необвързан, развързал си е пояса  Joy  Joy  Joy Формално вина няма, а фактически - ами нека си живее с чувството за вина пред Дафина, за наказание, и да си мълчи за похожденията, що нея да товари и с тази болка  ooooh!

Ама нямам причина да се залъгвам, защото съм и разбираща, и прощаваща, и състрадаваща на Йомко за римските му афери. Но наистина считам, че на фона на този въпрос, който зададе на Дефне, може да има някакво друго обяснение за това, което мислим, че са похождения, а ако са си реални, то тогава е малко нагъл. Освен ако не си признае един ден, че докато е бил с нея духом, е бил с други телом. Може би наистина ще ѝ каже това един ден, за да бъде верен на себе си и да не живее в лъжа.

Оп, оп, чакай сега се хванах на това "да не живее в лъжа" Twisted Evil Когато затръгна да говори с Дефне и Синан му каза: Отивай, отивай, кажете си всичко, да не остане никаква лъжа между вас. А Йо го пита: Има ли още нещо? И Синан го погледна някак бая изразително Twisted Evil Честно, няколко пъти връщах момента и се чудех за какво ли има предвид още Синан, а като нищо може да е точно това Whistling Peace
Поперифразирах сцената с разговора, но в общ смисъл беше нещо подобно Peace Thinking

# 401
Ти напълни чушките, пък после казвай, че не се гордееш с манджата, дет си сготвил Whistling ooooh!  ooooh! Whistling

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 402
  • Perla

Тия наглите плагиати нямат спирка! Ама наистина защо не вземат от КА да ги дадат под съд, каквито предложения имаше! Това е запазената марка на Ипликчи- какво е заподпирал дувара тоя! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 403
Скрит текст:

Оп, оп, чакай сега се хванах на това "да не живее в лъжа" Twisted Evil Когато затръгна да говори с Дефне и Синан му каза: Отивай, отивай, кажете си всичко, да не остане никаква лъжа между вас. А Йо го пита: Има ли още нещо? И Синан го погледна някак бая изразително Twisted Evil Честно, няколко пъти връщах момента и се чудех за какво ли има предвид още Синан, а като нищо може да е точно това Whistling Peace
Поперифразирах сцената с разговора, но в общ смисъл беше нещо подобно Peace Thinking
Аз лично мисля, че ставаше въпрос за Памир и интереса му към Дефне. Синан сякаш му казваше "Иди, виж дали няма някой друг (Памир), да няма тайни между вас." Йомер се зачуди за каква тайна става въпрос, така че тайната не е от страна на Йомер.

# 404
  • Perla

Габи  Peace Както и на легендата за дефмерската любов! Затова и се опитвам, търся, както казвате, под вола теле, белким не е така, както го видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт