След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 567
  • 747
  •   1
Отговори
# 450

Гледай ги, значи, за малко да ви обърне гръб човек и на фръцльо и Первол не му трябва, така го лъскате  Joy  Joy  Joy Ама като вземе му се довлече някоя засукана италианка, да ви питам тогава каква ще я запеете  Mr. Green
Ами ще му гледаме сеира тогава. Кой каквото прави, на себе си го прави! Ама пак ще му състрадавам на човека, всеки прави грешки! Weary

# 451
Дани, на тебе па ореол ще ти сложим братче  ooooh! Joy

# 452
Ами че аз нали за това се боря бе, душко! Много съм добра и състрадаваща! bowuu Wink

hahaha hahaha hahaha

# 453
  • в подножието на планината
Добър вечер! Hug

Тц, тц...големо избелване на Фръцльо спретнахте... ooooh! още малко и ще стане невидим... hahaha hahaha hahaha

# 454
Ами че аз нали за това се боря бе, душко! Много съм добра и състрадаваща! bowuu Wink

hahaha hahaha hahaha
Е и аз принципно, ма ти па граница нямаш  hahaha hahaha hahaha Седни пожали малко и Дефоджик  hahaha hahaha hahaha

# 455
Добър вечер! Hug

Тц, тц...големо избелване на Фръцльо спретнахте... ooooh! още малко и ще стане невидим... hahaha hahaha hahaha
Надмина Фикито  ooooh! Mr. Green Joy

# 456
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha
Е и аз принципно, ма ти па граница нямаш  hahaha hahaha hahaha Седни пожали малко и Дефоджик  hahaha hahaha hahaha
А бе нейният лек е да му прости бе, като мен!  Party Ама преди това искам да го поизмъчи малко повече от мен! Naughty

# 457
  • в подножието на планината
Добър вечер! Hug

Надмина Фикито  ooooh! Mr. Green Joy
Направо...  ooooh!Mr. Green

# 458
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето приготвила съм му атрибутите на Омерчик, както си му е реда  Naughty

# 459
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha
Е и аз принципно, ма ти па граница нямаш  hahaha hahaha hahaha Седни пожали малко и Дефоджик  hahaha hahaha hahaha
А бе нейният лек е да му прости бе, като мен!  Party Ама преди това искам да го поизмъчи малко повече от мен! Naughty
Чакай да му прости скоро  hahaha Луд ще го направи  Joy

# 460

Ето приготвила съм му атрибутите на Омерчик, както си му е реда  Naughty
Тия са по-подходящи  Joy

Дават Елидор с Елчето  Crazy

# 461

Ето приготвила съм му атрибутите на Омерчик, както си му е реда  Naughty
А, чак толкова не е заслужил. На тез крилца трябва да им цопнем по някое и друго черно петно и тогава всичко е наред. И да поожулим малко блясъка на ореола! hahaha

Скрит текст:
Скрит текст:
Дани, на тебе па ореол ще ти сложим братче  ooooh! Joy

hahaha hahaha hahaha
Е и аз принципно, ма ти па граница нямаш  hahaha hahaha hahaha Седни пожали малко и Дефоджик  hahaha hahaha hahaha
А бе нейният лек е да му прости бе, като мен!  Party Ама преди това искам да го поизмъчи малко повече от мен! Naughty[/spoiler]
Чакай да му прости скоро  hahaha Луд ще го направи  Joy
Ето това пък е моето момиче - колкото и да му състрадавам на господина, заслужава си цялото мъчение. Ще ми бяга той от доброто момиче и ЕДНА ГОДИНА няма да се сети да се върне! Naughty

# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тц, не са подходящи, оти няма ореол  hahaha hahaha hahaha

# 463
Тц, не са подходящи, оти няма ореол  hahaha hahaha hahaha
Неговия е ръждив  ореол ма  hahaha Joy

# 464
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Не мога да ви изчета. Blush
Връщам се назад. Виждам, че има озет, преведена серия bouquet bouquet bouquet, снимки ....  много имам да наваксвам. Чак тогава ще коментирам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт