След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Perla
Здравейте!  Hug

Скрит текст:
Хилооооуууу

И аз се нареждам за кайве  Mr. Green

Ирко  Heart Eyes HugДиди  Heart Eyes HugДеа  Heart Eyes HugКоте  Heart Eyes HugАни  Heart Eyes Hug

Вышли новости, что партнершей Керема Бурсина по сериалу "Этот город последует за тобой", станет Ойкю Караель

Той и този сезон ще свърши, а на Керо все му сменят партньорката  Whistling Сера вече се уреди ще си партнира с
Енгин А. Mr. Green

Голям късметлия е Керем!  Wink

АА, и от снощи се каня да питам, обаче забравих. Откъде тези "фенове" на Кюса под кодовото название "Гюпсеашк" са се сдобили с видеото от нейното знаменито участия в тази церемония? Тя не е пуснала нищо, видеото не прилича на официално newsm78 Седя и се чудя...и си мисля, де.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 11:08 от dora_st

# 496
# 497
Ирко  Hug, Ди  Hug, Вери  Hug, Деа  Hug, Диме  Hug, Ани  Hug, Доре  Hug, Тери  Hug

Доре, правилно мислиш, откъдето изплуваха и всички ония свадбарски снимки  Mr. Green

Сладура Памирчо замисля някаква гадория май  Joy  Joy  Joy

# 498
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър  Heart Eyes Hug Дидолино  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug
Сечко, кат лисунгер се подсмихва  Mr. Green

# 499
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

ми той е хитър кат лисунгер  hahaha hahaha
ще омота Нера в собствената й мрежа  Mr. Green Mr. Green

# 500
някой снимки от сватба със сигурност са от нейната любимка Кюса  Joy не вярвам бабата на Боци да я е пуснала в инста или някой друг,защото само тя я имаше тая снимка  Mr. Green  двамата с Боци също и още няколко други с тях двамата точно  Mr. Green

то пък и тая церемония беше една  Joy стайлинга все едно Рутко го е правил,за позите й цепят мрака  Joy все едно й се пишка,а не може да иде  Joy Joy Joy

# 501
  • Perla
Скрит текст:

ми той е хитър кат лисунгер  hahaha hahaha
ще омота Нера в собствената й мрежа  Mr. Green Mr. Green
Ей това ми е един от най- чаканите моменти! Нера поставена в безизходица! Ама ако Памир реши да я използва за своите си планове, тогава вече ще стане лошо.

# 502
Скрит текст:
Систър  Heart Eyes Hug Дидолино  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug
Сечко, кат лисунгер се подсмихва  Mr. Green

ми той е хитър кат лисунгер  hahaha hahaha
ще омота Нера в собствената й мрежа  Mr. Green Mr. Green
Ей това ми е един от най- чаканите моменти! Нера поставена в безизходица! Ама ако Памир реши да я използва за своите си планове, тогава вече ще стане лошо.

Доре
 Hug Heart Eyes и това го има  Thinking ще видим обаче кой ще излезе  по-хитър  newsm78. Памир го раздава кротък непукист ама за сега  Naughty струва ми се, че после ще обърне  палачинката  newsm12

то пък и тая церемония беше една  Joy стайлинга все едно Рутко го е правил,за позите й цепят мрака  Joy все едно й се пишка,а не може да иде  Joy Joy Joy

Верко  Hug Heart Eyes стайлинга й напрво като на прохождащ в бранша кандидат дизайнер  hahaha hahaha, пък за чупките й нямам коментар, че ще съм много груба  Twisted Evil Twisted Evil

# 503
Дори  Heart Eyes Hugклипчетата и снимките на Кюса са от официалния сайт на събитието, а са непрофисионални защото хората в залата са ги правили и са тагнали събитието  Mr. Green но тя с тези стойки направо е за водеща на Келебека  Mr. Greenи с това медно гласче  ooooh!

# 504
Диде ми супер ще е  Joy и без това някакви гласяха Борко,нека вземат и севгилито ми и Келебека ще е бомбе от към водеши  Joy Joy Joy

# 505
Диде ми супер ще е  Joy и без това някакви гласяха Борко,нека вземат и севгилито ми и Келебека ще е бомбе от към водеши  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
  • Perla

Какъв хубав кадър са извадили феновете Heart Eyes Последната сцена има вече над 2 милиона гледания Party

Дори  Heart Eyes Hugклипчетата и снимките на Кюса са от официалния сайт на събитието, а са непрофисионални защото хората в залата са ги правили и са тагнали събитието  Mr. Green но тя с тези стойки направо е за водеща на Келебека  Mr. Greenи с това медно гласче  ooooh!
За снимките не се съмнявах, но за клипчето- да, защото е много некачествено. Но пак е факт, че го има само в тази група, пък Кюса не се е похвалила каква прекрасна водеща е била. Сигурно голямата част от гостите са си тръгнали набързо- набързо, че то  тоя гласец става  да стряскаш непослушните деца  Mr. Green Тая жена дали някога са я учили как се държи човек на сцената, как говори и въобще дали е ходила на занятия по сценично поведение. Mr. Green Всъщност аз н езнам тя дали въобще има тетрално образование.

"направо е за водеща на Келебека"- и ще връчи наградата на Борко и Елка за най- красиво екранно чифте! Супер!?

# 507

"направо е за водеща на Келебека"- и ще връчи наградата на Борко и Елка за най- красиво екранно чифте! Супер!?

е що не  Joy Joy Joy нали са приятелки Mr. Green
 Привет  да кажа на всички ,  Hug Hug Hug пропуснах поздрава , че тая неземната  ме плени  Mr. Green

# 508
Доре понеже искаше да се похвали,та ето ти я  Joy Joy Joy

# 509
  • Perla
Доре понеже искаше да се похвали,та ето ти я  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Благодаря! Все си е друго, като видя нейния светъл лик! Веднага ми се оправя денят! Sick Sick Sick Добре, че винаги имам под ръка деган- за бързо действие и противодействие Mr. Green
Да беше си поръчала една рокля като Елкината на промото, поне да вземе акъла на всички с хубост!

Едно клипче. Все пак що е ден занапред няма само с тая да се тровим, я!

Общи условия

Активация на акаунт