След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 544
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Данни, мдааа и шедьовъра рекламира освен дизайнера който беше споменат едва накрая на поста и Whistling

# 526
Данни, мдааа и шедьовъра рекламира освен дизайнера който беше споменат едва накрая на поста и Whistling
Наистина не мога да повярвам, че това състояние да се правиш на олигофрен за някои е актьорско майсторство. Очаквах Зълвичката да е комична с реплики, човешки естествени реакции на ревност към снахата, комични ситуации, но ако Гупа пак заложи на олигофрения и идиотизъм, както изглежда че е, просто нямам думи. И още веднъж ще се убедя, че когато е до нея, Боре просто говори или без да мисли, или наистина не може да мисли. Много хубаво нещо щяло да се получи, така каза на журналистите. Naughty

# 527
е вие какво искате,цял пост със суперлативи за тоя де я е облякъл ли  Joy Joy Joy Joy
резалет  Joy не стига,че едвам го е споменала в поста си тоя човек,ми и роклята така хубаво я е показала,че цялата я огледах  Joy Joy от нос и зъби друго не може да видиш  Joy Joy

еее йенгето и пис братчеда са я лайкнали вече  ooooh!

# 528
е вие какво искате,цял пост със суперлативи за тоя де я е облякъл ли  Joy Joy Joy Joy
резалет  Joy не стига,че едвам го е споменала в поста си тоя човек,ми и роклята така хубаво я е показала,че цялата я огледах  Joy Joy от нос и зъби друго не може да видиш  Joy Joy

Ееее,че тя най хубавото е показала  Mr. Green

# 529

Вери, не бе, исках изобщо да не го споменава, защото роклята не се вижда. Това имах предвид. Тя не е снимала роклята, а кифленската физиономия и краката си. Просто нямаше нужда да тагва дизайнера. Mr. Green Ако пък искаше да го похвали, можеше да снима малко и от роклята.

# 530

Вери, не бе, исках изобщо да не го споменава, защото роклята не се вижда. Това имах предвид. Тя не е снимала роклята, а кифленската физиономия и краката си. Просто нямаше нужда да тагва дизайнера. Mr. Green Ако пък искаше да го похвали, можеше да снима малко и от роклята.
е Дани кьорчо ли си  Joy не виждаш ли ресните вдясно  Joy Joy Joy малко я снимала  Joy за звезда от тоя ранг...толко  Mr. Green

Диде тя хубаво е показала  Joy и кривия баджак и него  Joy

# 531
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър, таман щях да казвам, че и крак е показала  Joy Joy Joy
Дидолино, мнооо си груба значи как открито и казваш, че е грозна га чи ли огледалото не и го показва всеки ден  Mr. Green

# 532
Скрит текст:

е Дани кьорчо ли си  Joy не виждаш ли ресните вдясно  Joy Joy Joy малко я снимала  Joy за звезда от тоя ранг...толко  Mr. Green

Joy Joy Joy Права си бе, много красиви ресни! Браво на дизайнера значи!

# 533
  • Perla
Наистина не знам кои постовете за Кюса да потвърдя, защото със всички съм съгласна Peace
Моят коментар е един- единствен  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
И всеки път, когато я видя, имам такова вътрешно желание! Ама ако може да го осъщствя външно върху нея, ще ми е най кеф!

Май нови снимчици.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 15:15 от dora_st

# 534
  • под най-голямото листо на тиквата
Дидолино, мнооо си груба значи как открито и казваш, че е грозна га чи ли огледалото не и го показва всеки ден  Mr. Green
Аааааааа нека и го каже, че тя освен грозна може и да е кьорава   #Crazy

# 535
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ирко  Hug тя у тях такива предмети няма  Joy Joy Joy тя получава свише похвали за убостта си  Mr. Green Mr. Green

# 536
Много ми е мил Шукрю аби. Обича Йомер като син.

В Туитър се чудеха къде Йо ще притиска Дафинка, след като всички стени стъклени, ама от фрага стана ясно, че ще намери къде да я притисне. Добре, че има и етажа на логистиката! Mr. Green

# 537

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ирко  Hug тя у тях такива предмети няма  Joy Joy Joy тя получава свише похвали за убостта си  Mr. Green Mr. Green
това и аз щях да кажа  Joy Joy като ги гледа как излизат с Боци...дали имат огледало в тях  Joy Joy Joy
той добре,че на работа го обличат добре,та да го видиме като хората  Joy Joy

# 538
Аааааааа нека и го каже, че тя освен грозна може и да е кьорава   #Crazy

Mr. Green JoyАко се гледа в криво огледало може пък да я показва прекрасница  Laughing

# 539

- Нет понятия "мы просто друзья". Это глупо. Между людьми, которые говорят подобное, на самом деле возникают электрические разряды.

- Какой размер носит любовь

Рускините коментират, че тези думи от мини сериала в който е участвала Елка би трябвало да и ги припомнят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт