След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 513
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha
Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78
В Туитър не видях такова инфо

Никой не знае с кой е  Peace

https://instagram.com/p/BLORq_4jZnd/
Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes
Надявам се  Peace
Макар,че чий ще го дирят там Joy  той Йо само за бране на ябълки ходеше там хаха ма сега едва ли скоро и ще помирише ябълковото дърво  hahaha
Точно  Peace Laughing То кой знае колко серии ще минат докато види целувка Краля, сега Дефне ще му лази по нервите като излиза с Памир  hahaha hahaha

В момента в туитър има хаштаг "Дефом" със снимка, която е пусната от офиц. акаунт на сериала в инстаграм. Реакция срещу предположението, че в лунапарка са Памир и Дефне. И страх, че това може да повлияе върху рейтинга.
Ох, наблюдавам и аз, ама не ги разбирам Peace сценария върви добре засега, всичко е много логично Peace няма как Дефмер да се съберат веднага. Ще трябва да се мине и през това, а и не съществува и минимален шанс Дефне да се заинтересува от Памир Peace Хем искат ревнуващ Йомер, хем пък да не се доближава никой до Дефне  ooooh! Ако в епизодите присъстват достатъчно прекрасни сцени с Дефне и Йо, тогава не виждам проблем.  Peace
Засега вярвам на Мерич, че няма да допусне грешката от пролетта с Фика Mr. Green там проблема беше точно че отдалечи Дефмер и се опита да насочи към това, че Йо и Фика много си подхождат ooooh!

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 21:19 от *Виви*

# 571
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=dora_st link=topic=944448.msg33828822#msg33828822 date=1475776729]
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha
Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78
В Туитър не видях такова инфо

Никой не знае с кой е  Peace

https://instagram.com/p/BLORq_4jZnd/
Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes
Надявам се  Peace
Макар,че чий ще го дирят там Joy  той Йо само за бране на ябълки ходеше там хаха ма сега едва ли скоро и ще помирише ябълковото дърво  hahaha
Точно  Peace Laughing То кой знае колко серии ще минат докато види целувка Краля, сега Дефне ще му лази по нервите като излиза с Памир  hahaha hahaha

В момента в туитър има хаштаг "Дефом" със снимка, която е пусната от офиц. акаунт на сериала в инстаграм. Реакция срещу предположението, че в лунапарка са Памир и Дефне. И страх, че това може да повлияе върху рейтинга.
[/spoiler]
Ох, наблюдавам и аз, ама не ги разбирам Peace сценария върви добре засега, всичко е много логично Peace няма как Дефмер да се съберат веднага. Ще трябва да се мине и през това, а и не съществува и минимален шанс Дефне да се заинтересува от Памир Peace Хем искат ревнуващ Йомер, хем пък да не се доближава никой до Дефне  ooooh! Ако в епизодите присъстват достатъчно прекрасни сцени с Дефне и Йо, тогава не виждам проблем.  Peace
Засега вярвам на Мерич, че няма да допусне грешката от пролетта с Фика Mr. Green там проблема беше точно че отдалечи Дефмер и вкара линията, че Йо и Фика много си подхождат ooooh!

[/quote]
Да, аз също намирам сценария засега много логичен и реалистичен. Но ако за Памир и Дефне е оставена романтиката, пък за Йомер и Дефне- караниците и сръдните, толерантността на феновете ще се изпари светкавично. От моята гледна точка, за да не се стигне до ситуацията с Фика, Памир може да се домогва до Дефне, но техните отношения трябва да останат само служебни, т.е. Дефне да не допуска сближаване с него. Знам, че иначе историята би била по- интересна, но не съм сигурна, че феновете ще преглътнат подобна близост.

# 572
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Изгледах серията с превод. Още повече ми хареса. Много силни диалози и не само м/у Дефмер. Peace

От снощи мисля в/у репликата на Йомер: "Не си ли се питала, дали още съм с теб?". Много възможни интерпретации има на тази реплика. Видях (назад в темата), че и на някои от вас им е направила впечатление.

Кой ли епизод снимат в момента? Дали са напред? Вилата на Синан може и да не е в утрешната серия, а ми се иска.

# 573
  • Perla

Стара снимка ли е?  newsm78

# 574
Стара е, Доре  Peace Няма го смешния път, който са му направили на косата Mr. Green изобщо не ми харесва новия му причос  hahaha

# 575
Керем вече с друга ли е, какво стана с онази певица  newsm78 Mr. Green Бил приличал на Синем в това отношение казват в Туитър  Laughing

# 576
  • София
На мен ми харесва повече с дългата брада отколкото с новата визия. Поне от това, което видях във фрага.

# 577
Керем вече с друга ли е, какво стана с онази певица  newsm78 Mr. Green Бил приличал на Синем в това отношение казват в Туитър  Laughing

Виви Hug разтикаха се  Mr. Green даже тя е махнала всички общи снимки както и Керем  Laughing а само 2 е оставил къде са с компания

# 578
Керем вече с друга ли е, какво стана с онази певица  newsm78 Mr. Green Бил приличал на Синем в това отношение казват в Туитър  Laughing

Виви Hug разтикаха се  Mr. Green даже тя е махнала всички общи снимки както и Керем  Laughing а само 2 е оставил къде са с компания
тия па като вземат да трият снимки братче  ooooh! hahaha

# 579
На мен ми харесва повече с дългата брада отколкото с новата визия. Поне от това, което видях във фрага.
Чак не мога да повярвам, че го казвам, но и аз предпочитам брадата, пред това, което видях в фрага  Mr. Green hahaha

Ди  Hug  тя нали беше писала, мамо влюбена съм, и тяхното е от ден до пладне Mr. Green hahaha
Нашите ГГ най-сериозни и зрели ще излязат май Naughty, другите за един сезон време смениха по няколко гаджета, разделяха се, женеха се  ooooh! hahaha

# 580
  • София
Чак не мога да повярвам, че го казвам, но и аз предпочитам брадата, пред това, което видях в фрага  Mr. Green hahaha

Скрит текст:
Ди  Hug  тя нали беше писала, мамо влюбена съм, и тяхното е от ден до пладне Mr. Green hahaha
Нашите ГГ най-сериозни и зрели ще излязат май Naughty, другите за един сезон време смениха по няколко гаджета, разделяха се, женеха се  ooooh! hahaha
Някак брадата го прави по-улегнал, пораснал, възмъжал и т.н. Сега махна брадата и пак е добре, но тази лимба ме дразни, не му отива.

# 581
  • near Sofia, Bulgaria
Аз си го харесвам с малката брада,  Peace но и на мен прическата не ми е тамам  Rolling Eyes

# 582
Скрит текст:

Скрит текст:
Някак брадата го прави по-улегнал, пораснал, възмъжал и т.н. Сега махна брадата и пак е добре, но тази лимба ме дразни, не му отива.
Е, точно това е което и мен ме дразни  Peace затова се пошегувах, че предишния му вид беше по-добър от сегашния Mr. Green Иначе аз не я понасях тая брада  ooooh! Дано се поправят и с косата, тва все пак е Йомер Ипликчи трябва да изглежда перфектно Crazy, а пък и сега още повече, когато има конкуренция Naughty Mr. Green

# 583
  • София
Дано не се задържи с тази лимба много. Mr. Green

# 584

ми явно тя лесно се влюбва и разлюбва  Mr. Green
аз не харесвам мъже с брада и мустаци  Sickдори и такива с каквито беше Борко Whistling но с новата визи ми изглежда супер Peace е като изключим причОса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт