След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 524
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Сцената в Лунапарка била с Дефо и ПамПам (както му казва една от фенките в туитър Mr. GreenJoy
Хаха и Йо кат побеснее и ще ги качи в 5 часа на въртележката Joy Joy Joy
Еми шъ ги полюля за негова сметка  hahaha hahaha
Еле па Дефнето  Mr. Green ще я полюля на друга въртележка Joy Joy Joy

Диде ма хахахаха нема само ние да си докарваме шокове  Mr. Green аркадаши сме  Naughty в добро и в лошо всички гледаме групово  hahaha
 то направо Епопея на забравените снима сигурно  hahaha че да не я забравят  hahaha  Joy

# 556
Аз така и не разбрах Баръш харесал ли е снимките на неотразимата  newsm78 Керем че се е наредил сред поклонниците и вече знаем - може да се надява да го покани в следващия си филм  Mr. Green
Пък това с ПР на Боре е загубена кауза - каквото той успее да направи, тя с една своя снимка го разваля  ooooh!

А, Верко, знам аз, че за мене се трудиш, да не остана изолирана от всеобщия възторг  Joy  Joy  Joy

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Сцената в Лунапарка била с Дефо и ПамПам (както му казва една от фенките в туитър Mr. GreenJoy
Хаха и Йо кат побеснее и ще ги качи в 5 часа на въртележката Joy Joy Joy
Еми шъ ги полюля за негова сметка  hahaha hahaha
Еле па Дефнето  Mr. Green ще я полюля на друга въртележка Joy Joy Joy

Диде ма хахахаха нема само ние да си докарваме шокове  Mr. Green аркадаши сме  Naughty в добро и в лошо всички гледаме групово  hahaha
 то направо Епопея на забравените снима сигурно  hahaha че да не я забравят  hahaha  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Верко тя Дефа от тая въртележка пак ще ходи да се плиска с вода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кака как да я забравят като не могат да я запомнят  hahaha hahaha hahaha

# 558
Аз така и не разбрах Баръш харесал ли е снимките на неотразимата  newsm78 Керем че се е наредил сред поклонниците и вече знаем - може да се надява да го покани в следващия си филм  Mr. Green
Пък това с ПР на Боре е загубена кауза - каквото той успее да направи, тя с една своя снимка го разваля  ooooh!

А, Верко, знам аз, че за мене се трудиш, да не остана изолирана от всеобщия възторг  Joy  Joy  Joy
Все още не е  Mr. Green както и моя пислик с чорапЕто още не я е харесал  Joy

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha

# 559
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha
Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78
В Туитър не видях такова инфо днес newsm78

# 560

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha
Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78
В Туитър не видях такова инфо

Никой не знае с кой е  Peace

https://instagram.com/p/BLORq_4jZnd/
Тази снимка видях  Peace

# 561
  • Perla
Скрит текст:

Диме ми има сет във вилата на Синан   Mr. Green   Току виж там се плиска  hahaha  hahaha
Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy
  има работа в момента  hahaha

Спасява Елка в басейна  Heart Eyes Или ядат ябълки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Скрит текст:

Hug

Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes

# 563
Скрит текст:

Hug

Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes
Надявам се  Peace
Макар,че чий ще го дирят там Joy  той Йо само за бране на ябълки ходеше там хаха ма сега едва ли скоро и ще помирише ябълковото дърво  hahaha

# 564
  • Perla

Направо се чудя коя сцена ми е фаворитът от миналата серия, но май след финалната тази най ми харесва.

# 565
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Той и затова Боци още не е лайкал тази изваяна картина на красотата  Joy  има работа в момента  hahaha

ами че зает  е  Mr. Green има ябълки да пилее по пода че  и да ги  събира  hahaha hahaha пък и на Дефа прическа ще прави  Mr. Green не може се занимава с тейзето  Naughty
ако пък във вилата се засекат отново двата фронта Йомер и Синан  Mr. Green Mr. Green чок забава ще е  Crazy Crazy и Памирко шъ им развали кефа  hahaha hahaha

# 566
Е много рано ще да се засекат Joy Joy
В момента и двете моми са настръхнали яко срещу патроните  Mr. Green

Аз също я харесвам тази сцена,Нера ми се стори искрена за момент  Peace но само за момент

# 567
Скрит текст:
Скрит текст:

Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78

Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes
Надявам се  Peace
Макар,че чий ще го дирят там Joy  той Йо само за бране на ябълки ходеше там хаха ма сега едва ли скоро и ще помирише ябълковото дърво  hahaha
Точно  Peace Laughing То кой знае колко серии ще минат докато види целувка Краля, сега Дефне ще му лази по нервите като излиза с Памир  hahaha hahaha

# 568
Пък Боре да стиска палци тоз шедьовър да има поне толкова зрители, колкото финалната сцена на 54 еп., че иначе и той ще стане за смях с неговите хвалби  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 569
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Hug
Аууу, правилно ли разбирам, че снимат във вилата на Синан - с Боре и Елка ли  newsm78

Тази снимка видях  Peace
Тенкс,  дано е наистина за нашия сериал, защото още няколко се снимат там  Rolling Eyes
Надявам се  Peace
Точно  Peace Laughing То кой знае колко серии ще минат докато види целувка Краля, сега Дефне ще му лази по нервите като излиза с Памир  hahaha hahaha

В момента в туитър има хаштаг "Дефом" със снимка, която е пусната от офиц. акаунт на сериала в инстаграм. Реакция срещу предположението, че в лунапарка са Памир и Дефне. И страх, че това може да повлияе върху рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт