След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 538
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Систър, таман щях да казвам, че и крак е показала  Joy Joy Joy
Дидолино, мнооо си груба значи как открито и казваш, че е грозна га чи ли огледалото не и го показва всеки ден  Mr. Green
Аааааааа нека и го каже, че тя освен грозна може и да е кьорава   #Crazy

Mr. Green JoyАко се гледа в криво огледало може пък да я показва прекрасница  Laughing
hahaha hahaha

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама как е изпъчила гордо носа  Joy Joy Joy

# 542

- Нет понятия "мы просто друзья". Это глупо. Между людьми, которые говорят подобное, на самом деле возникают электрические разряды.

- Какой размер носит любовь

Рускините коментират, че тези думи от мини сериала в който е участвала Елка би трябвало да и ги припомнят  Mr. Green

Това отдавна го бях показвала Joy Joy 

Даже тогава рових за сериала и някъде мернах явно клюка,че Елка била севгили с това момче

# 543
Оня ден й се смях Joy
От толко лъжи е почнала да става кат Пинокио Joy  все повече й расте носа Joy

# 544
# 545
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Систър, таман щях да казвам, че и крак е показала  Joy Joy Joy
Дидолино, мнооо си груба значи как открито и казваш, че е грозна га чи ли огледалото не и го показва всеки ден  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ирко  Hug тя у тях такива предмети няма  Joy Joy Joy тя получава свише похвали за убостта си  Mr. Green Mr. Green
това и аз щях да кажа  Joy Joy като ги гледа как излизат с Боци...дали имат огледало в тях  Joy Joy Joy
той добре,че на работа го обличат добре,та да го видиме като хората  Joy Joy

хаахх  hahaha hahaha Боци поне се доверява на стилиста  Laughing Laughing ама тая работливата как да я облекат  Twisted Evil те стилистите като я видят и се заслепяват от убостта й  hahaha hahaha сърце и душа не им дава да я коригират  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 546
  • под най-голямото листо на тиквата
Оня ден й се смях Joy
ами той хвърля сянка върху прелестния и тоалет и за това не може да го оцените smile3533

# 547
  • На юг от тук
Малко творчество на тема съдба.

http://sss.clyn.llfrp.2.gsr.anonimizing.com/kiralikask.startv?nu … _-96516130_101520

# 548
Heart Eyes Heart Eyes

брех показаха Синемката, че ще има общо с Парчетата  Joy Joy Joy

ама прическата и визията  й са повече от поразителни   hahaha hahaha hahaha

# 549
Оня ден й се смях Joy
ами той хвърля сянка върху прелестния и тоалет и за това не може да го оцените smile3533
Ми то ние не можем да видиме тоалета от носа й хахахах

# 550
Сцената в Лунапарка била с Дефо и ПамПам (както му казва една от фенките в туитър Mr. GreenJoy

# 551
Сцената в Лунапарка била с Дефо и ПамПам (както му казва една от фенките в туитър Mr. GreenJoy
Хаха и Йо кат побеснее и ще ги качи в 5 часа на въртележката Joy Joy Joy

# 552
Хаха и Йо кат побеснее и ще ги качи в 5 часа на въртележката Joy Joy Joy
Еми шъ ги полюля за негова сметка  hahaha hahaha

# 553
Скрит текст:
Доре понеже искаше да се похвали,та ето ти я  Joy Joy Joy

Докарахте ми шокове с тая прекрасната, то толкоз красота и талант на едно място са ми противопоказни  Mr. Green И какво се е запревземала, че филма и много и липсвал, ми да върви да си го снима, то като че епопея снима толкова време  Tired Тъкмо един ден да си починат хората от нея. Пък Боре да стиска палци тоз шедьовър да има поне толкова зрители, колкото финалната сцена на 54 еп., че иначе и той ще стане за смях с неговите хвалби  Mr. Green

# 554
Диди той и сега става за смях с тоя ПР дето й прави  Mr. Green ма добре че снима сега та феновете са по-спокойни  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт