След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро  Hug

Диде  Hug Систър  Hug Диме  Hug Гале  Hug

Аз и да разбирам и да не разбирам,модела е умопомрачителен  hahaha
То на дизайнера може да му е най-грозната рокля в колекцията и тя ще си я е избрала  Joy
Не знам защо си мисли,че ресните й отиват Joy Joy  2- ри път се излага като кифладжийка с тия ресни  hahaha

# 616
  • Perla
Добро утро и хубав ден петък!

Галя  Hug Дима  Hug Диде  Hug Ирка  Hug Верче  Hug

# 617
  • Perla
Скрит текст:
Дидолино ти чете ли коментарите  Joy Joy Joy Joy паднах от смях  Joy Joy Joy Joy

една тагнала някакво момиче и й пише - обувките й приличат на твойте,не ги обувай повече  Joy Joy
и тая й писала,че май ще ги изхвърли  Joy Joy Joy Joy

а с тоя коментар ми текнаха сълзи - твоето лице е от този вид дето казва - моля те удари ме и ми счупи носа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз съм виждала толко неща,ма тая нейната снимка дет се е разчекнала кат пацавура просто ме остави без думи  ooooh! ooooh! ooooh!
ма кво да прайш  ooooh! явно Боцко си пада по долни,развратни парантии наливащи се с уиски и цигара в ръка Sick

Верче  Peace
Както пише една рускиня, Баръш е или сляп, или силно зависим, или- кажи ми с кого си, да ти кажа какъв си.

# 618
Скрит текст:
Дидолино ти чете ли коментарите  Joy Joy Joy Joy паднах от смях  Joy Joy Joy Joy

една тагнала някакво момиче и й пише - обувките й приличат на твойте,не ги обувай повече  Joy Joy
и тая й писала,че май ще ги изхвърли  Joy Joy Joy Joy

а с тоя коментар ми текнаха сълзи - твоето лице е от този вид дето казва - моля те удари ме и ми счупи носа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз съм виждала толко неща,ма тая нейната снимка дет се е разчекнала кат пацавура просто ме остави без думи  ooooh! ooooh! ooooh!
ма кво да прайш  ooooh! явно Боцко си пада по долни,развратни парантии наливащи се с уиски и цигара в ръка Sick

Верче  Peace
Както пише една рускиня, Баръш е или сляп, или силно зависим, или- кажи ми с кого си, да ти кажа какъв си.
Доре  Hug
И да е сляп,другите около него не са  Peace  рода колко искаш и все мъжки  Peace
Да е зависим  Thinking колко да е зависим вече от нея newsm78 в пъти е по известен  Peace
А това да е същия като нея или тя като него отдааавна съм го спонемавала  Peace   И двамата са сароши,дай им купон и лигавщици  Peace  разликата им е само в това,че той не изглежда добричък и не е злопаметен,докато тая вещица си е злобарка и й личи

# 619
Честит ни Петък  :mrgreen;

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър Heart Eyes Hug, Доре  Heart Eyes Hug
Ама то и ресни не са, а останали някаква парчета плат и закачени за роклето  Joy Joy Joy
Ми там ще е ми, вие сет мислехте че снима  Mr. Green и не лайквал снимката, той на първите редици човека и лайква с поглед само  hahaha hahaha

# 621
  • На юг от тук
Добро петъчно утро.

Днес е световния ден на усмивката.Пожелавам довечера повече моменти с усмивки пред екрана/много не ми се вярва,но нека все пак помечтаем за такива моменти./

За всички.

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 623
  • София
Добро утро в петък! Hug

Надявам се на хубава серия и на кадри от вилата на Синан. Интересна ще е реакцията на Дефмерите, които ще се върнат в любовното гнездо. Wink

# 624
Добро утро! Hug Hug Hug

Петък е, ще си гледаме хубавото Дефненце довечера, миловидна, нежна, ранима. Добре поне, че Йомер не е сляп като Боре.

Какво стана, няма виртуален лайк на Боре за краката, носа и ресните, отиде на място да изрази възхищението си от госпожата! Едно е сигурно, Боре наистина не е Йомер Ипликчи и няма неговия вкус за жени.

Хубав и усмихнат ден днес! Hug

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 09:41 от Дданни

# 625
  • Perla
Кюса с тая к.....снимка направо го закопа два метра в земята! Той в съвсем приличен вид, снима се с феновете, тя се разкекечила, зейнала пак паст и кой като нея! Ами права си е да се смята за неотразима! Щом един от най- харесваните в момента мъже върви като вързан за нея, канят я да води разни церемонии, филми снима- значи има си основанията да се гордее със себе си. Явно Баръш за толкова се е оценил- за една Кюса. Ако той не  е наясно със себе си и не знае какво да прави за себе си, никой не му е крив. Ще свърши АШК, таланти, колкото искаш в Тр, красавци- също, а тоя с тая пачавра ще се загроби. За съжаление. И мениджърът му и той един мухльо! Как не му даде акъл да я озапти тая, да спре да прави олигофренията си обществено достояние, че съсипва имиджа на севгилито си, ама и той явно гледа да не си настъпи хляба.

# 626
Ама то и ресни не са, а останали някаква парчета плат и закачени за роклето  Joy Joy Joy
Ми там ще е ми, вие сет мислехте че снима  Mr. Green и не лайквал снимката, той на първите редици човека и лайква с поглед само  hahaha hahaha
Да бе Joy на всеки срещнат поглед между двамата и й намигва Joy туй значи лайк,лайк,лайк  hahaha  Joy  Joy

А ние и за позата след това се чудехме защо така се е разчекнала кат ... Joy Joy
Ми той човеко ако е срещу нея,тя го предизвиква  hahaha след тия лайкове хахахах

# 627
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диде  Hug Heart Eyes Ирка  Hug Heart Eyes Верче  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Мише  Hug Heart Eyes  Кати   Hug Heart Eyes
Да бе Joy на всеки срещнат поглед между двамата и й намигва Joy туй значи лайк,лайк,лайк  hahaha  Joy  Joy

А ние и за позата след това се чудехме защо така се е разчекнала кат ... Joy Joy
Ми той човеко ако е срещу нея,тя го предизвиква  hahaha след тия лайкове хахахах

hahaha hahaha hahaha то голямо лайкване шъ е било  Mr. Green Mr. Green щом се е разчекнала така  ooooh! ooooh! съвсем си опроверга визията - у фейса кат настъпна жаба  и телом го доказа  hahaha hahaha hahaha

# 628
Ми тя показва завидни възможности в чекненето  hahaha какво повече да иска един мъж  Joy  Joy са че у фейса е малко Стой не бутай се  hahaha

# 629
  • Perla
Ама тя си сложила тая отвратителна снимка в своя инстаграм  ooooh! ooooh! ooooh!Аз мислех, че тоя, който е с нея, я е качил! Божееее! Обаче в коментарите Баръш доста го отнася!

Общи условия

Активация на акаунт