След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 528
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
Добро утро народе! Ужас! Добре, че снощи си легнах по раничко и си спестих тия красоти, та да не се стряскам на сън. Ама днес не ми се размина Grinning и съм в потрес. Обаче съм съгласна с мнението , че тя има основание да се смята за неотразима след като води на каишка един от най-харесваните мъже в Турция . Следва въпроса Борко за какъв точно се смята като гледа тези снимки??? Да не забравяме обаче- петък е. Довечера съм наредена на първия ред с вас, успях да наваксам и чакам с нетърпение новия епизод. С две думи да кажа- новия сезон ми хареса много. Впечатли ме. Върна ми тръпката. И да не забравя- Шенол форева! Joy Joy Joy

# 631
  • Perla

Да оправим малко горчивия вкус от сутринта.
И се надявам поне да не забравят- и двамата, какво им даде този сериал, какво им даде партньорството, защото, ако не беше КА, и досега единият щеше да севгилито на известната актриса..., а другата щеше да е една добра, но немного известна артистка.

# 632
Нейното самочувствие е далеч от това,че в момента е с него  Peace тя си го е имала и преди (по снимки съдя), до преди година Боре не беше толко известен и тя пак си е била с вирнат нос  Peace
Самочувствието й идва от фамилията й,парите на тати и четките покрай тия пари Peace
Така че Боре в момента и е просто играчка в ръцете,защото има в годината 2 месеца снимане на нейн си филм и после 10 месеца правене на нищо  hahaha

# 633
Боре се гордее с това, че не сменя няколко жени на година, а има двугодишна връзка. Ето такива скрупули го държат все още до каката, но когато свърши Ашка и ситуацията е по-удобна, Гупата е пътничка. Сега ѝ предстои филм, заета е, той е зает почти постоянно със снимки, няма причина да търси промяна. Но ще дойде време и за тази промяна.

На 30 октомври 2014 година Боре дава интервю, в което казва, че още не се е влюбвал. В началото на декември 2014 се появява официално с Гупа около премиерата на Делихата и е вече новото гадже на каката. Или е излъгал в интервюто, че още не се е влюбвал, или наистина не се е влюбвал и е с Гупа заради временно удобство. Ето го интервюто, в което дори казва, че намери ли жената, която търси, до една година ще се ожени за нея. Е, станаха две с каката, ама още не се е оженил.
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/o-kadin-i-bul … vlenirim_27676346

# 634
  • Perla
Нейното самочувствие е далеч от това,че в момента е с него  Peace тя си го е имала и преди (по снимки съдя), до преди година Боре не беше толко известен и тя пак си е била с вирнат нос  Peace
Самочувствието й идва от фамилията й,парите на тати и четките покрай тия пари Peace
Така че Боре в момента и е просто играчка в ръцете,защото има в годината 2 месеца снимане на нейн си филм и после 10 месеца правене на нищо  hahaha
Егати фамилията, егати татето, егати парите! Какво толкова има в тая фамилия, че ѝ дава такова самочувствие да се държи като първа мръсница и да не ѝ пука! ooooh! Всъщност аз въобще не съм се и интересувала от "биографията"ѝ, само чета, че баща ѝ бил доста влиятелен. Ама пък, като е толкова важен и известен, що не си спре щерката, че с тия снимки, дето ги пуска, резели всички. Да не говоря, че съм виждала и снимка, на която това "златце" показва среден пръст.

Боре се гордее с това, че не сменя няколко жени на година, а има двугодишна връзка. Ето такива скрупули го държат все още до каката, но когато свърши Ашка и ситуацията е по-удобна, Гупата е пътничка. Сега ѝ предстои филм, заета е, той е зает почти постоянно със снимки, няма причина да търси промяна. Но ще дойде време и за тази промяна.

Скрит текст:
На 30 октомври 2014 година Боре дава интервю, в което казва, че още не се е влюбвал. В началото на декември 2014 се появява официално с Гупа около премиерата на Делихата и е вече новото гадже на каката. Или е излъгал в интервюто, че още не се е влюбвал, или наистина не се е влюбвал и е с Гупа заради временно удобство. Ето го интервюто, в което дори казва, че намери ли жената, която търси, до една година ще се ожени за нея. Е, станаха две с каката, ама още не се е оженил.
evlenirim_27676346]http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedi … vlenirim_27676346
Надявам се и вярвам в тази промяна, Дани, но докато дойде, тя ще го развежда насам- натам като мечка на синджир, ще ѝ рекламира глупавия "филм", ще работи за своя имидж, пък Баръш ще духа супата.

# 635
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ми тя показва завидни възможности в чекненето  hahaha какво повече да иска един мъж  Joy  Joy са че у фейса е малко Стой не бутай се  hahaha

Joy Joy Joy Joy ма това пак не й пречи да се бута  Whistling Whistling Whistling

# 636
Ми доре адвокатите са си на почит навсякъде,а той май е един от най-влиятелните такива в Измир  newsm78

Малко или много това влияе на положението й   Mr. Green ами глезена щерка някой може ли да я спре според теб  Mr. Green

# 637
  • Perla
Ми доре адвокатите са си на почит навсякъде,а той май е един от най-влиятелните такива в Измир  newsm78

Малко или много това влияе на положението й   Mr. Green
Скрит текст:
ами глезена щерка някой може ли да я спре според теб 
Mr. Green

Верче, аз също имам дъщеря. Но ако видя такава снимка, вярвай ми, светът ще иѝ стане тесен. Хеле пък, ако съм с общественото положение на баща ѝ. Ама него пък това може да го радва, знае ли човек!

# 638
То повечето деца на богати родители са глезени и със самочувствие,правят се на интересни и хич не им пука за общественото положение на родителите си  Naughty

# 639
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Егати фамилията, егати татето, егати парите! Какво толкова има в тая фамилия, че ѝ дава такова самочувствие да се държи като първа мръсница и да не ѝ пука! ooooh! Всъщност аз въобще не съм се и интересувала от "биографията"ѝ, само чета, че баща ѝ бил доста влиятелен. Ама пък, като е толкова важен и известен, що не си спре щерката, че с тия снимки, дето ги пуска, резели всички. Да не говоря, че съм виждала и снимка, на която това "златце" показва среден пръст.

Скрит текст:
evlenirim_27676346]http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedi … vlenirim_27676346
Надявам се и вярвам в тази промяна, Дани, но докато дойде, тя ще го развежда насам- натам като мечка на синджир, ще ѝ рекламира глупавия "филм", ще работи за своя имидж, пък Баръш ще духа супата.

Дори и аз силно се надявам на такава промяна, иначе горко му на Баръш  Crossing Arms

Малко или много това влияе на положението й   Mr. Green
Скрит текст:
ами глезена щерка някой може ли да я спре според теб
Mr. Green

Верче, аз също имам дъщеря. Но ако видя такава снимка, вярвай ми, светът ще иѝ стане тесен. Хеле пък, ако съм с общественото положение на баща ѝ. Ама него пък това може да го радва, знае ли човек!

Peace Peace Peace аз също имам дъщеря и не бих толерирала подобно поведение  Naughty

То повечето деца на богати родители са глезени и със самочувствие,правят се на интересни и хич не им пука за общественото положение на родителите си  Naughty

Верко за съжаление има много такива галчовци, дето ако не са мама и тате живи да ги ожалиш  Crossing Arms пък ако им се наложи и да работят  ooooh! ooooh! направо изпадат в депресия  Crossing Arms

# 640
Привет сладурчета

ИРКО,ВЕРКО,КОТЕ,ДИДИ,ДОРЕ,ДАННИ,КРЕМИ,МИШЕ,КАТИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Оставете го Борко ,слаби му са ангелите на него  Mr. Green след края Ашка ще го разбере ,много фенове ще му бия хикса ,а може и още в Неделя ако се покаже с "Голямата уста"в някое заведение и започне да я хвали  Laughing

ей я и Синемката ,харесвах я преди ,но сега изглежда като 45 годишна жена откакто се омъжи за чичо си  ooooh!

Вы удивитесь новому имиджу Синем Озтюрк!

Синем Озтюрк присоединилась к актерскому составу "Вдребезги" и в этот понедельник она впервые появится на экранах в 75-ой серии сериала.

Озтюрк будет играть таинственную женщину по имени Сельма и её пути пересекутся с Харуном (Барыш Фалай) и Джиханом (Эркан Петеккая). Ранее актриса снималась во многих проектах и получила заслужённую оценку со стороны зрителей.

Благодаря роли Ясемин в сериале "любовь напрокат", Озтюрк получила награду "Лучшая роль второго плана" от 2-ой турецкой молодежной премии.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 13:36 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 641

Между другото снимките от вилата на Синан може и да са от ВО ,че и те там скоро снимаха  Rolling Eyes

Скрит текст:
Лёгкий заработок!

Оказалось, что актёры и актрисы получают предложения не только принять участие в сериалах, но и в соц.сетях. За каждую новую фотографию, выложенную в соц.сеть актёры тоже получают прибыль.

Синем Кобал за каждое новое фото получает 7000 тур.лир.
Бурджу Эсмерсой 8000 тур.лир.
Озге Улусой 8000 тур.лир.
Ивана Серт 10000 тыс.лир.
Эда Ташпинар 10000 тур.лир.
Таркану,Джем Йылмазу и Кыванчу Татлытуг предлагают 50000 тур.лир, но эти знаменитости категорически отказываются.

на Кюса колко ли ѝ плащат за да ни залива така със селфитата си  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 13:35 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 642
  • near Sofia, Bulgaria
Привет!  Hug
Трети петък поред съм на работа  ooooh! и така ми насича на онлайна, че обикновено гледам направо с превод  Rolling Eyes Поне рускините са бързи!  Peace

Едно ново произведение на Габи  Heart Eyes

Защо в Туитър части от текста на някои постове ми излизат закрити с черно, като цензурирани?  newsm78

# 643
Привет!
Много хубаво творение от Габи
Peace

Гале, аз нямам такива проблеми с Туитър.
Нещо може би е от интернет  връзката - доставчик, модем, рутер и т.н. newsm78

Синем е загубила чара си .

# 644
Ди  Hug, Верко  Hug, Доре  Hug, Дани  Hug, Кати  Hug, Креми  Hug, Гале  Hug, Мише  Hug, Ели  Hug

Зарежете го Баръш, избора си е негов, щом му харесва да го правят за смях, никой не може му попречи. Веднъж бях писала и сега ще се повторя - няма и не може да има ЕлБар  ooooh! Просто Елка е друга класа, за нея трябва да се постараеш  Thinking Нека си се влачи там с кака си, тъкмо са си лика-прилика  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт