бързам, да сложа това, май е нова

значи се е подстригал

Фенче
, Снеже
Гости
Иве
Ако е нова - припадам,

, ами би трябвало да е нова
, и на мен много ми харесва! 

, в инстаграм под тази снимка има хаштаг, че е от рекламата за Мави от 2011г. И на мен не ми прилича на нова, а и Киво изглежда по-млад. За мен няма логика да ходи с дълга коса, ако не е за роля 

, Снежка
, Орс
, Дива
, Гости
, Ивве 

не се притеснявай.
Не сме я виждали тази снимка, а и каква е тази жена в рекламата на "Мави"?
А и е по-възрастна от Туба, ама карай. 

Здравейте милички!
Няма ви изброявам, че ме мързи
ама веднага се усъмних, че е нова. И ся кво ? Фрагман в понеделник, а тийзър в петък ли
Щото не е едно и също Редемче
Поне така мисля де - тийзър е за целия сериал някакво представяне, а фрага е за конкретната серия. Поправете ме, ако греша.
Толкова съм уморена днес, че нямам сила даже да пиша в любимата тема
Обаче, и аз ще постна снимки, които не съм виждала
За какъв фрагман говорите, че ме заблудихте
тийзър било, ама аз фраг съм написала. 

Здравейте милички!
, кой па та заблуждава 

Айре,не знаех,наистина.
Айре,не знаех,наистина.

проблем йок, ама наистина си помислих, че утре ще има тийзър, а в понеделник фраг
като го знам как се подстригва редовно Киво, как ли не пък за кеф си е отгледал косицата
Кога след ЗП си го виждала с такава дълга коса ? Ей така, за кеф
много се съмнявам, че СТ спазват дословно традициите ... А като прочетох какво има в това Ашуре ... това няма да го хапна точно никога 

И като се видя на снимката, която изпусна Сарп в гората, дали разбра, че му е брат ? Не е възможно да не се е познал, нали ?
Май все още не
Ще видим в 4 серия ... Мислех да гледам КС, ама май няма да мога и тази вечер .../spoiler]
проблем йок, ама наистина си помислих, че утре ще има тийзър, а в понеделник фраг
като го знам как се подстригва редовно Киво, как ли не пък за кеф си е отгледал косицата
Кога след ЗП си го виждала с такава дълга коса ? Ей така, за кеф
много се съмнявам, че СТ спазват дословно традициите ... А като прочетох какво има в това Ашуре ... това няма да го хапна точно никога 

И като се видя на снимката, която изпусна Сарп в гората, дали разбра, че му е брат ? Не е възможно да не се е познал, нали ?
Май все още не
Ще видим в 4 серия ... Мислех да гледам КС, ама май няма да мога и тази вечер .../spoiler]

Препоръчани теми