Попадна ми от рускините

и един от коментарите"
Та и ние чакаме, синеокия...

Все бързам. Мога само да ви чета. Може би в неделя.
благодаря за кафенцето и споделеното! 
Но поне температура вече нямам. Ще мине, всички го прекараха за два, три дни минавало, да се надявам,че утре вече ще съм във форма.

Вече не вярвам на никакви писаници.
не само Кенан се разхубави от любовта 
, мерси за кафето
Малко започвам да се дразня с това отлагане
Не продължава ли твърде дълго
И с други дизита ли е така
Скоро разбрах, че се е отказала от Кьосем.

За спомените на 3, 4 годишните ти сигурно си по-добре запозната, но според мен може да ги е подтиснал и затова да не помни, защото са твърде болезнени за него, не знам
Не знам дали разбра, че са братя, те нали постоянно си казват братле, кардо и т.н така, че не е задължително да го използвал точно в истинския смисъл на думата, а и е твърде рано за такава развръзка според мен, но знае ли човек. Ще видим....

, мда има нещо гнило, ако тия съобщения за отлагането са верни 
, щи дам аз едни кифлички 

благодаря! 
И аз мисля, че още нищо не е разбрал, защото е много рано за такава развръзка. Много ми е любопитно какво ще направи Давут / Ръза / като ги видя заедно Сарп и Мелек
Той е много влюбен в нея и сигурно ще намрази Сарп и ще му прави мръсно още повече ... Любопитно ми е и дали разкриха Сарп
Не ми се вярва много, отново ни подвеждат с фрагмана ...
И те май нямат още тийзър

Саби
благодаря! 
Киво ми прилича на Сеит, Туба не ми харесва с тази коса
Както Айра
предполага, може да е някакво интервю от сета, защото така нахилени в първа серия много, много не ми се вярва 

ами отдавна чакаме интервю с тях, ако помниш, дано!
А, да видим дали рускините са познали, те напоследък много, много не познават 
Сеит нямаше толкова дълга коса отзад
А ти недей да бързаш за Туба, като я видиш в действие, може пък да ти хареса

Хаха, ами така е, станаха като лъжливото овчарче, затова се съмняваме във всичко, и аз в началото помислих, че е колаж. Препоръчани теми