Къванч Татлъту в очакване на "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 53

• 87 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 60

Попадна ми от рускините

и един от коментарите"

Цитат
голубоглазик мы ждем.💋💋💋

Та и ние чакаме, синеокия...

# 61
Добрутроо Hug

Скрит текст:

newsm78 Tired
Цитат
Из-за некоторых проблем фрагман выйдет в течение двух недель.
Высока вероятность, что в эту пятницу или понедельник мы уже увидим его.

и Беренка, нови Heart Eyes

http://www.gecce.com/fotogaleri-beren-saat-anneannesinin-dogum-gununu-kutladi?p=1

май се връща на екран!! Grinning

Цитат
Возвращается!!!

Журнал: Вы отклонили предложения новых проектов?
Берен: Нет смысла говорить об этом. Я выбрала понравившейся проект. Очень интересный!!!

Таким образом Берен Саат поставила точку слухам о беременности, и дала повод радоваться фанатам, так канал скоро вернётся на экраны...

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
как си днес, мила?

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 10:23 от Airra

# 62

Здравейте, кифлички!  Wink  Heart Eyes

Нямам време за вас!  Sad Все бързам. Мога само да ви чета. Може би в неделя.

Айри, много хубава Берен на тези снимки. Както и Кенан. Той, пък взе, че се разхубави покрай Берен!  Laughing

Пожелавам ви хубав петък.

И да се добавя - жалко че не е бременна! Така поне разбирам. Но те си знаят най-добре.

# 63
Привет! Айре  Heart Eyes Hug благодаря за кафенцето и споделеното!  bouquet
Скрит текст:
Ох, ами как съм ... вися си в тоалетната  hahaha Но поне температура вече нямам. Ще мине, всички го прекараха за два, три дни минавало, да се надявам,че утре вече ще съм във форма.
И какво сега ? Ще има ли тийзър в понеделник в крайна сметка ? Оф, когато - тогава, вече ми писна ... все някой ден ще го пуснат  Joy Joy Joy
За Берен онзи ден прочетох, че се е отказала да снима, сега ново двайсет  ooooh! Вече не вярвам на никакви писаници.
От Линка  Hug
Цитат
Sühan,ailesi fabrika sahibi.Sühan kimyager ve iyi bir yönetici.kardeşi hayatı eğlence olarak gören biri. fabrkakzına aşık Cesr😁 #CesurVeGüzel
Сю ще бъде химик по професия и успешен мениджър на фабриката на семейството, а брат ѝ само се забавлява. Джес се влюбва във „фабрично“ момиче, /каквото и да значи това!/
Орси  Hug не само Кенан се разхубави от любовта  Laughing

# 64
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, мерси за кафето bouquet Малко започвам да се дразня с това отлагане Peace Не продължава ли твърде дълго newsm78 И с други дизита ли е така newsm78
Берен много хубава Heart Eyes Скоро разбрах, че се е отказала от Кьосем.

Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Да се оправяш бързо Praynig Praynig Praynig Praynig За спомените на 3, 4 годишните ти сигурно си по-добре запозната, но според мен може да ги е подтиснал и затова да не помни, защото са твърде болезнени за него, не знам newsm78 Не знам дали разбра, че са братя, те нали постоянно си казват братле, кардо и т.н така, че не е задължително да го използвал точно в истинския смисъл на думата, а и е твърде рано за такава развръзка според мен, но знае ли човек. Ще видим....

Орс Hug

Хубав ден Hug

# 65
Фенче  Heart Eyes
Скрит текст:
ще мине Peace
не вярвам Берен да се откаже от професията си Peace
искам да я гледам в съвременен модерен сериал!!

и аз вече спрях да чакам тийзър, когато тогава Whistling

Миси Heart Eyes, мда има нещо гнило, ако тия съобщения за отлагането са верни Peace
за Кьосема-беше мистерия, кой се е отказал, дали Тимс са решили да я сменят Confused Confused

Орси Hug, щи дам аз едни кифлички Laughing
да, наистина Берен не е хамиле Peace

ето ви един Киво с дълга косичка Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 11:29 от Airra

# 66
  Здравейте! От сета - Джес и Сю:

# 67
Здравейте Фенче да се оправяш мила

# 68
Миси  Heart Eyes Hug благодаря! bouquet
Скрит текст:
Ами може и така да е , както казваш - да е подтиснал спомените си ... Ама да не се познае на снимката, която изпусна Сарп в гората - е, това вече е смешно  ooooh! И аз мисля, че още нищо не е разбрал, защото е много рано за такава развръзка. Много ми е любопитно какво ще направи Давут / Ръза / като ги видя заедно Сарп и Мелек  newsm78 Той е много влюбен в нея и сигурно ще намрази Сарп и ще му прави мръсно още повече ... Любопитно ми е и дали разкриха Сарп  newsm78 Не ми се вярва много, отново ни подвеждат с фрагмана ...
Утре,в други ден ще изгледам 37 и 38 серия на Севдата и ще споделя мнение  Peace
Изглежда, че се бавят с нашия сериал, защото Туба е много заета, нямам друго обяснение ... сега на 11. 10 пак имала някакъв ангажимент, свързан с Уницеф ... И  се говори, че ще тръгне на 3.11 едновременно с този на Халит и Берги, ама да видим  newsm78 И те май нямат още тийзър  newsm78
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Ще мине, естествено, благодаря!  Hug
И аз не вярвам Берен да се откаже от професията си ... жалко, че не е бременна, обаче  ooooh!
Ммм ... тази снимка на Мемо много я обичам, нищо, че е гелосан  Laughing
Терзи  Hug Саби  Hug благодаря! bouquet
 Нещо ми е странна тази фотка, а на вас  newsm78

# 69
Билге изглежда показва, че я е презаснела от хартиен носител:

# 70
и на мен ми е малко странна снимката, като колаж ми се видя в началото, но и ми харесва-усмихнати и хубави!! Heart Eyes
ще видим от какъв хартиен носител е Peace
може да има нещо като интервю с двамата newsm78

ооо рускините са опасни hahaha hahaha

това било фотошоп, и само са прикрепили главата на Киво ooooh! Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 11:53 от Airra

# 71
Мерси за снимката bouquet
Поразрових в нета от къде се появи и май първо е от някаква фен страница на Туба, но не съм много сигурна newsm78 Киво ми прилича на Сеит, Туба не ми харесва с тази коса Peace Както Айра Heart Eyes предполага, може да е някакво интервю от сета, защото така нахилени в първа серия много, много не ми се вярва Peace
Фенче Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Давут със сигурност ще прави мизерии на Сарп, те и затова го дадоха, че ги видя. И аз не знам Сарп как ще се отърве от камерите, може би няма да има запис, иначе много тъпо Simple Smile

# 72
А, ясно защо ми се е видяла и на мен като колаж ... ама ми харесват, много! Както е писала Надин  Hug
" Мале, колко живот има в това кадро!!! " Така е  Peace
Айри  Heart Eyes ами отдавна чакаме интервю с тях, ако помниш, дано! Praynig А, да видим дали рускините са познали, те напоследък много, много не познават  Laughing
Някои я споделят в ИГ си, та не знам  newsm78
https://www.instagram.com/p/BLQTFK5B5rG/
Миси  Heart Eyes Сеит нямаше толкова дълга коса отзад  newsm78 А ти недей да бързаш за Туба, като я видиш в действие, може пък да ти хареса  Laughing
Хубав ден, дружки!  bouquet

# 73
ето я цялата снимка
да видим сега от къде е, със сигурност не е от сет Peace
но и на мен ми харесва енергията в нея!!

а това е от Едже, преди 10 мин

https://www.instagram.com/p/BLQXh9Jgzqj/

eceyorenc01#CesurveGüzel ❤️ Yakında 🎈#braveandbeautiful ❤️ coming soon

щом тя казва, че идва скоро ДГ, спокооо Wink Wink

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 12:13 от Airra

# 74
Привет! Hug Hug Hug

Извинете невежеството ми относно фрагман и тийзър. ooooh! Stop

Снимката е истинска - Едже я е пуснала.  Peace Хаха, ами така е, станаха като лъжливото овчарче, затова се съмняваме във всичко, и аз в началото помислих, че е колаж. Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BLQYE0XAfLm/?taken-by=eceyorenc01

Общи условия

Активация на акаунт