Какво му е странното? Разделиха се 5 дена след пристигането на бебето и майката от РД. За глупост се разделиха, появата на бебе,както и да го гледаме, добавя стрес. Нямаха брак, бащата имаше къде да отиде, приятелката ми очакваше той да се "разкае" и да я потърси, той, предполагам, също. Но нямаха брак и причина - формална - да се срещнат в разгара на трудната ситуация... а няколко години по-късно тя просто го лиши от родителски права. Ами, за няколко дена никой нормален човек не изгражда кой знае каква връзка с малко ревящо човече. А после... времето просто си минава... и минава... и единият, този, който отсъства физически, не е вече родител. Разделиха се както нормално се разделят любовници - не както нормално се разделят съпрузи. Като няма формални изисквания... понякога поправими неща си остават счупени просто понеже няма повод да бъдат поправени. Докато стане твърде късно. Не знам дали щяха да са по-щастливи заедно. Може би да, може би не. Не знам дали ... щеше да е по-щастлива с баща. Може би да, може би не. Но така или иначе никога не получи шанса да узнае.