Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 937
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Препоръчайте серум за лице (смесена кожа)?
ММ е решил да ми прави подарък - обаче съм малко невежа на тази тема...

Също така за колко време ви стига серума?
Ползвам Visionnaire на Lancome 30 ml. С две помпички стига за лицето.
Ефекта е чудесен и серума ми стига за половин година. Но не го ползвам всеки ден.
30 мл за половин година? Аз трудно изкарвам 2 месеца с 30 мл Адвансд найт рипеър, ползвайки го само вечер

# 481
Написах аз как го ползвам. Всеки си преценява за него Simple Smile
Имам хубава кожа без бръчки, така че слагам серум и/или крем няколко пъти седмично, когато се сетя...

# 482
  • Бургас
За 2-3 месеца ми стига серума на мен.

# 483
  • София
Идвам да похваля тази маска на Апивита:
Скрит текст:

Ползвала съм няколко от другите им маски, като цяло не са лоши, но тази ме очарова. След нея кожата е страхотно подхранена, напоена и супер мека. Сякаш е ексфолирана отвътре  Heart Eyes Разкошна, разкошна маска!

# 484
  • Бургас
Суперски са тези маски точно тази я нямам,но ще си я поръчам.

# 485
Извинявам се, но от къде мога да си поръчам и аз ?

# 486
  • Sofia
Извинявам се, но от къде мога да си поръчам и аз ?

От много места – например, тук. Peace

# 487
# 488
Много ви благодаря!!!

# 489
  • на земята
Здравейте,някой да има опит с ампули за лице с колаген или за подхранване,против бръчки да сподели фирма или от някои от които сте доволни,има много видове не мога да избера.Миналата години си сложих около 10 много добър резултат имах,но ги взех от една козметичка,която не е вече в БГ и няма как да я попитам.
Благодаря bouquet

# 490
Някой ползва ли серамидите -капсули на Елизабет Арден? Аз отвремето на Ягодката преди 10-на години я отписах тази марка заради миризливият и осемасов крем и така и не дадох шанс на нищо повече. Но ми попаднаха десетина капсули и...съм очарована! В момента ползвам капсулите на Ести, но тези на Арден са ...прекрасни! Лицето ми става страхотно след тях. мазни са на усещане, а попиват моментално, без да оставят филм. За седмица ползване съм  меко казана... зарибена да си ги купя в пълен размер тези дни,  без да изчакам да свърша с АНР .

# 491
  • на земята
Някой ползва ли серамидите -капсули на Елизабет Арден? Аз отвремето на Ягодката преди 10-на години я отписах тази марка заради миризливият и осемасов крем и така и не дадох шанс на нищо повече. Но ми попаднаха десетина капсули и...съм очарована! В момента ползвам капсулите на Ести, но тези на Арден са ...прекрасни! Лицето ми става страхотно след тях. мазни са на усещане, а попиват моментално, без да оставят филм. За седмица ползване съм  меко казана... зарибена да си ги купя в пълен размер тези дни,  без да изчакам да свърша с АНР .
[/quote
монда,дай линк за тези капсули на Ести.
Благодаря  bouquet
Дано някой сподели за ампули ако е позлвал Heart Eyes

# 492
  • Sofia
   Момичета, продуктите на Shiseido продават ли се в BeautyZone / Douglas и Sephora?

# 493
  Момичета, продуктите на Shiseido продават ли се в BeautyZone / Douglas и Sephora?
Купувала съм от BeautyZone и на първия етаж на Debenhams в МОЛ България.

# 494
  • Sofia
   Мерси. Peace

Общи условия

Активация на акаунт