Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 907
  • 725
  •   2
Отговори
# 495
http://www.esteelauder.co.uk/product/681/39648/product-catalog/s … recovery-ampoules
Всъщност, виждам,че пише ампули, но  са си капсули, завъртат се и се отварят и в тях има серум.

# 496
   Момичета, продуктите на Shiseido продават ли се в BeautyZone / Douglas и Sephora?
в Дъглас и Сефора ги има, в Бз - само в някои избрани обекти  Peace

# 497
  • Sofia
   И на теб благодаря, Holly. Hug

# 498
Здравейте,
интересувам се от крем за лице и очи за възраст 30+, който да хидратира и да се бори с първите бръчки. Препоръчайте ми някоя добра марка. Днес в една аптека ми обясняваха за Галеник серия с арган (но не разбрах за каква възраст е), а искам да си купя наистина качествена козметика.

# 499
Някой ползва ли серамидите -капсули на Елизабет Арден? Аз отвремето на Ягодката преди 10-на години я отписах тази марка заради миризливият и осемасов крем и така и не дадох шанс на нищо повече. Но ми попаднаха десетина капсули и...съм очарована! В момента ползвам капсулите на Ести, но тези на Арден са ...прекрасни! Лицето ми става страхотно след тях. мазни са на усещане, а попиват моментално, без да оставят филм. За седмица ползване съм  меко казана... зарибена да си ги купя в пълен размер тези дни,  без да изчакам да свърша с АНР .

monda, кои точно капсулите на Елизабет Арден ползваш? Виждам няколко вида на страницата имл
Какъв ефект имат при теб - върху фини линии, тен? Аз съм винаги отворена да пробвам нов серум.
И аз се отказах от марката заради 8 часовия им крем, който беше чист вазелин за устни.

# 500
Имат два вида капсули според мен- оранжеви, които са за лице и видях и едни сребристи, които се водят нощна грижа , взех за проба 2 капсули , но на усешане двата вида са еднакви. За фини линии не мога да преценя оше, ползвам ги от 2 седмици. Но и АНР , който ползвам от години също не ги е заличил, но като цяло нямам много за почти 50те си години:-)Иначе усещам кожата си като кадифе след тях, задържат влагата , на сутринта лицето ми е свежо, подхранено..много съм доволна от тях. Аз си взех тези, които са 30 бр за лице и 30 за очи, но мисля следващите, които ше взема да са само тези за лице-60 бр. За нощните ще изчакам, защото имам още поне 50 мл от Адвансд-а, да не става зян:-)Добра им е оценката и в Паула'с чойс, така,че...смело минавам  на тях .

# 501
monda, благодаря, ще ги имам предвид.

Advanced Night Repair ползвах преди няколко години, когато съвсем нямах дефекти и линии. Определено не е продукт, който ще се справи с фини линии. Използвах го, но честно казано, когато спрях да го ползвам, кожата ми беше по-добре без него.
Серумите на Ланком харесвам много повече, те определено имат ефект и върху тен, и върху фини линии.

# 502
Ползвам серум на Ланком, тена става хомогенен и при мен леко розов Simple Smile все едно съм спала 12 часа...Изглеждам отпочинала и свежа.
Но го слагам през няколко дни, да не ми привиква кожата.

# 503
  • Бургас
От кой серум на Ланком сте доволни? Замислям се напоследък за тях...
А добре ли се комбинират с козметика на ЕЛ?

# 504
Aз имам няколко опита с Ланком- по-скоро неутрални, за разлика от Шисейдо, с който са неприятни
Ползвах  по една опаковка Genifique- Eye  Concentrate и  Cream Serum-беше голям хит като излезе и се изкуших...ами нищо повече от АНР.И повече не съм се интересувала от тях.
Ти кой серум ползваш?
ПС Сетих се и ,че от серията Absolue съм ползвала дневен и нощен, вече не се сещам кои бяха

# 505
bubkab, кой серум на Ланком ползваш?

Аз Genifique серума не харесах в комбинация с крема им, кожата ми се раздразни. Но комбинирам серума с крема Renergie вечер и така е много добре.

Мимита, сутрин слагам серум Renergie на Ланком и крем Revitalizing Supreme на Ести.
Другата ми комбинация за сутрин е серум Genifique, отгоре серум Visionnaire и накрая Revitalizing Supreme крем. Моята кожа е суха и ми е ного добре така.
Доволна съм и от серум Liftactiv на Vichy с крема на Ести.

Така че Ланком с Ести се комбинират много добре.
И аз нямаше да се очаровам от Genifique серията, ако не бях комбинирала продуктите с други серии.
Освен това всичко купувам чак след като съм пробвала вкъщи на спокойствие и съм намерила кое с кое да комбинирам.

bubkab, сега видях назад, че ползваш Visionnaire  Flutter

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 10:09 от marigold_

# 506
  • Бургас
Здравейте, момичета,
Имам един въпрос, със силно смесена кожа съм.Като ползвам овлажняващ, хидратиращ крем за лице, след това кожата ми я усещам опъната - като се усмихвам, отварям уста. И с био козметика също. Неприятно е. Най ми е хубаво, като се намажа с кокосово/какаово масло. Но в същото време Т-зоната ми е мазна, черни точки много излизат от 10 години поне. И като ползвам измивно средство - и там става прекалено сухо. Опънато и сухо,  не знам с какво да мажа, за да си усещам кожата добре. Ще стана на 26г.
Моля за съвет  bouquet

# 507
  • Бургас
Момичета,търся мнения за кремовете за лице и околоочните кремове на Skincode. bouquet bouquet bouquet Моля дамите,които имат опит да споделят.

# 508
Здравейте, момичета,
Имам един въпрос, със силно смесена кожа съм.Като ползвам овлажняващ, хидратиращ крем за лице, след това кожата ми я усещам опъната - като се усмихвам, отварям уста. И с био козметика също. Неприятно е. Най ми е хубаво, като се намажа с кокосово/какаово масло. Но в същото време Т-зоната ми е мазна, черни точки много излизат от 10 години поне. И като ползвам измивно средство - и там става прекалено сухо. Опънато и сухо,  не знам с какво да мажа, за да си усещам кожата добре. Ще стана на 26г.
Моля за съвет  bouquet

Колко вода пиеш на ден?
Аз съм със смесена кожа, но по едно време почти не пиех вода и кожата ми беше хем много суха (реално дехидратирана), хем омазнена - все едно съм намазала изсъхнал плод с олио. Laughing
Друга възможност е кожата ти да е чувствителна и да се дразни от почистващите гелове.

# 509
Marigold_, ползвам Visionnaire на Lancome и аз като теб съм доволна. И миризмата му, поне за мен, е чудесна - нежна и ненатраплива....
Ще пробвам крема на Виши, от който си доволна.

Общи условия

Активация на акаунт