Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 876
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Съвсем забравих за третата стъпка - тя пък е съвсем чиста хидратация; във варианта за мазна кожа е като гел, немазна, много лека, съвсем подходяща за млади хора. При Супердифенс има повече грижа и слънцезащита.

# 556
А къде е изгоден Клиник в момента?Заинтригувате ме с този крем и с третата стъпка,може ли линкове?Само че моята кожа е нормална и склонна към акне,дали ще са подходящи?

# 557
А къде е изгоден Клиник в момента?Заинтригувате ме с този крем и с третата стъпка,може ли линкове?Само че моята кожа е нормална и склонна към акне,дали ще са подходящи?
Ako е само за хидратация, мисля,че moisture surge  е най-добрият хидратант на Клиник. Иначе Anti blemish  серията е подходяща започистване на  склонна към акне кожа. ДДМЛ гел  е по-подходящ за мазна кожа.

# 558
В бутиците на Ести е промоцията: връщаш опаковка от стар крем и купуваш 30 мл. Супердифенс за 29 лв.

# 559
В бутиците на Ести е промоцията: връщаш опаковка от стар крем и купуваш 30 мл. Супердифенс за 29 лв.
Стар Дифенс или какъвто и да е на Клиник?

# 560
  • София
Няма нужда да е на Клиник. На мен ми го продадоха и без нищо да връщам. Peace

# 561
  • In transit
А във Варна има ли такива магазини?  Embarassed

# 562
  • на последния етаж
До кога е промоцията на Клиник?

# 563
  • Варна
Благодаря, момичета! Вероятно още днес ще отида да й го взема.
Промоцията е до 24.02.
Във Варна има в Долче вита Simple Smile

# 564
А може ли линк към третата стъпка,която препоръчвате?

# 565
  • Варна
Благодаря, момичета! Вероятно още днес ще отида да й го взема.
Промоцията е до 24.02.
Във Варна има в Долче вита Simple Smile
Да се цитирам и поправя: Няма в Долче вита. Изобщо няма Клиник. Иначе винаги участват в промоциите на ЕЛ.

# 566
  • Варна
От вчера се чудя за какво им трябват старите ни кремове  newsm78

Иначе тяхна козметика съм виждала в единия от двата мола във Варна, мисля, че беше в Гранд Мол, но не съм сигурна.

# 567
Няма нужда да е на Клиник. На мен ми го продадоха и без нищо да връщам. Peace
За кой магазин става въпрос? Не си пазя старите кремове, а само спирали пак заради техните промоции  Mr. Green

# 568
  • София
От вчера се чудя за какво им трябват старите ни кремове  newsm78

...

И аз на това се чудя често казано...  newsm78

# 569
Нали е само опаковката на крема - реверанс към клиентите, които са закупили веднъж

Общи условия

Активация на акаунт