Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 879
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • на последния етаж
Аз мисля, че открих виновникът за новите пъпки, които се появяват на лицето ми почти всеки ден и Нюксът ми отива на боклука #2gunfire Моля за съвет за бюджетен крем за лице за нормална към суха и чувствителна кожа.  Praynig
Пробвай серията Yoghurt of Bulgaria на Биофреш, Phytocode, Natáura.

# 541
  • Чукарландия

Скрит текст:
Леле какви цени. Същия серум в капсули го купих от Ензо септември месец миналата година. Струваше 67,90 лв. Сега е 154,90 лв. Shocked Shocked Shocked
154 лева са всъщност 90 капсули, а не 60 , както другите. за 6о и няколко  лева миналата година имаше 30 за лице и 30 за очи. 90-те капсули няма как да струват 60 лева.

Ако капсулите от линка, които са 42 мл са 90 бр., точно тези имам. Купих ги за 67,90 лв. Peace

# 542
  • Варна
Благодаря, ще проверя кремчетата на място  Hug

# 543
Преди месеци, а може би и години гледах тези капсули в enzo и цените бяха забележително ниски, както и на всичко на Елизабет Арден, просто ми направи впечатление.

# 544
  • In transit
Детето е почти на 20. Някакъв лек хидратиращ крем да ми препоръчате от средния клас козметика?  Simple Smile

не зная за колко среден клас говориш, но тази серия на Кларанс е страхотна: http://www.enzo.bg/clarins/radiance-boosters-dneven-krem-gel-za- … javane-na-liceto/  Heart Eyes

# 545
  • Варна
Да, толкова среден  Laughing
Идеално! Много благодаря! Междувременно получих смс за промоция на Клиник Супердефенс, та се чудех дали е подходящ за такава възраст ...

# 546
Това е увеличение на цената почти 3 пъти - да си се мажат те с тези капсули.

# 547
  • In transit
Идеално! Много благодаря! Междувременно получих смс за промоция на Клиник Супердефенс, та се чудех дали е подходящ за такава възраст ...
може да видиш в Дъглас в Гранд мол( за Кларанс) почти целогодишно има промопакети от тази серия за 30-40лв крем и измиващо ако не се лъжа. Измиващия гел също е много хубав. А ароматът на серията е страхотно свеж.

# 548
Мислех, че ще хвана нещо покрай св. Валентин, ама не видях, нещо, което да ме привлече. Сега наближава 8 март, не се ли задава хубава оферта за някоя "по-така" козметика?

# 549
Това е увеличение на цената почти 3 пъти - да си се мажат те с тези капсули.
Това е невъможно! Никъде по света не се продават капсулите на тази цена.Така че или е било грешка, или е бил старият им продукт на разпродажба. Тези са новата формула.

# 550
Детето е почти на 20. Някакъв лек хидратиращ крем да ми препоръчате от средния клас козметика?  Simple Smile
Хидратиращ флуид на SVR за нетолерантна и полиалергична кожа Sensifine fluide. Нежен, лек, попива моментално. Купих си го миналата седмица и много ми харесва
https://remedium.bg/face-hydration/svr-sensifine-dermo-soothing- … on-skin-40ml.html

# 551
някой може ли да сподели отзиви за продуктите на dr scheller харесах си един крем за лице и измиващ гел за лице с нар,но вчера не ми хареса как миришеше гела (изключително лошо)та се чудя така ли тр да си мирише или е бил нещо неправилно съхраняван и малко развален знам ли .... ooooh!

# 552
  • Варна
може да видиш в Дъглас в Гранд мол( за Кларанс) почти целогодишно има промопакети от тази серия за 30-40лв крем и измиващо ако не се лъжа. Измиващия гел също е много хубав. А ароматът на серията е страхотно свеж.
Супер! Ще проверя!
Благодаря за предложенията! Simple Smile

# 553
mari6a, Супердифенс на Клиник е много хубав крем и сега наистина е на добра цена; бих го купила моментално, но само преди седмица поръчах 75 мл. и съм се запасила. Не съм го ползвала на 20 г., но като цяло е хидратиращ крем за първи бръчки, за сравнително млада възраст. Аз и сега го поддържам непрекъснато във вариант за мазна/комбинирана кожа. Преди няколко години го реформулираха, честно казано, старата версия ми харесваше повече, беше по-немазна, но все пак кремът продължава да бъде добър. И има сравнително висока слънцезащита, което е плюс. Така че, ако не за детето, за себе си можеш да го вземеш, но и за млади хора става.

# 554
  • София
И аз съм на мнение, че Клиник е отличен избор за 20 годишните. Дори само третата стъпка, т.е. овлажняващия лосион можеш да вземеш. Той излиза доста изгодно. Супердифенс разбира се е още па-добър избор. Аз го ползвах между 23 и 27 години. Преди това се мъчех с разни аптечни кремове като Авен, Ла рош, Виши...

Общи условия

Активация на акаунт