Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 880
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Вивиан, ако не бъркам, но преди 1 година някъде ползвах този крем на Авен.. Въобще не останах доволна, ако е същия крем, разбира се... Крема е телесен цвят или по-скоро оранжевеещ, много странен, непопиващ и с неприятна миризма... Бях много шокирана от вида му, но си го изхабих, за да видя има ли ефект... Еее ефект не видях, само дето се заканих повече да не купувам нищо от Авен... Защото по същото време останах и недоволна от мицеларната им вода, която е уж за чувствителни очи, а доста ми щипеше на очите... Единственото нещо което харесвам е спиралата на Авен за чувствителни очи и една емулсия за комбинирана кожа (която ползвам ако ми излезат пъпки по лицето по някаква причина)... Laughing

# 526
# 527
Вивиан, ако не бъркам, но преди 1 година някъде ползвах този крем на Авен.. Въобще не останах доволна, ако е същия крем, разбира се... Крема е телесен цвят или по-скоро оранжевеещ, много странен, непопиващ и с неприятна миризма... Бях много шокирана от вида му, но си го изхабих, за да видя има ли ефект... Еее ефект не видях, само дето се заканих повече да не купувам нищо от Авен... Защото по същото време останах и недоволна от мицеларната им вода, която е уж за чувствителни очи, а доста ми щипеше на очите... Единственото нещо което харесвам е спиралата на Авен за чувствителни очи и една емулсия за комбинирана кожа (която ползвам ако ми излезат пъпки по лицето по някаква причина)... Laughing
И аз не харесвам мицеларната вода на Авен, предпочитам на Биодерма. Но от години използвам слънцезащитните им кремове, доволна съм. Не изгарям, не получавам слънчева алергия, кожата ми остава мека и хидратирана. Но и тен не получавам много Simple Smile

# 528
  • София
Лунна пътечке,  благодаря  Heart Eyes

# 529
Пробвах от тестер серума New Dimension на Ести, на който възлагах надежди. Зачерви ми кожата и ми излязоха пъпки. Върху фините линии не виидях ефект.

# 530
  • софия

Милиум съм махала с мазане с чаено дърво. 4-5 дена и топчето се разкарва

Как точно? С чисто масло, върху милиума?

И аз винаги с игла си ги махам. Хич не ми трябва дори и козметичка, то е повече от елементарно.

Да, точно така. Мажа милиума

# 531
  • Чукарландия

Скрит текст:
Леле какви цени. Същия серум в капсули го купих от Ензо септември месец миналата година. Струваше 67,90 лв. Сега е 154,90 лв. Shocked Shocked Shocked

# 532
  • Бургас/Пз
Белла, като почнем да хвалим нещо тук и хоп Енцо вдигат цените  Mr. Green Mr. Green

# 533
  • Чукарландия
Белла, като почнем да хвалим нещо тук и хоп Енцо вдигат цените  Mr. Green Mr. Green

И то не двойно, а повече. УжасТни са направо! #2gunfire

# 534

Скрит текст:
Леле какви цени. Същия серум в капсули го купих от Ензо септември месец миналата година. Струваше 67,90 лв. Сега е 154,90 лв. Shocked Shocked Shocked
154 лева са всъщност 90 капсули, а не 60 , както другите. за 6о и няколко  лева миналата година имаше 30 за лице и 30 за очи. 90-те капсули няма как да струват 60 лева.

# 535
  • София
Ми нека си ги вдигат. То и без това им се няма доверие.
Аз вчера си напазарувах за св. ВАЛЕНТИН щото много си се обичам. Едни от нещата, които си купих, бяха околоочен Скин абсолют на Филорга, новият им балсам за устни и пяната за лице. Намерих аптека с 15 % намаление. Че и подарък кремът за ръце на ФИЛОРГА ми дадоха. Това за устните е разкош. Прави наистина каквото обещава като моментален ефект -засилва циркулацията и стават розови. За очите силно охлажда. Обаче е едно такова... гъсто и не попива , но като се размасажира хубаво с накрайника , попива. Настинала съм и като се събудих очите ми не бяха подути... ще видим после как ще действа. Пяната е икономична, пухкава, гъста -лукс и разкош. Все й се канех...

# 536
Може ли снимка на балсама за устни

# 537
  • Варна
Аз мисля, че открих виновникът за новите пъпки, които се появяват на лицето ми почти всеки ден и Нюксът ми отива на боклука #2gunfire Моля за съвет за бюджетен крем за лице за нормална към суха и чувствителна кожа.  Praynig

# 538
  • Бургас/Пз
Момичета ползвали ли сте нещо от тези серии на Шисейдо http://www.parfimo.bg/kozmetika-za-slantse-shiseido-extra-smooth … -spf38-81424.html или http://www.parfimo.bg/kozmetika-za-slantse-shiseido-extra-smooth … -spf38-81423.html

Аз мисля, че открих виновникът за новите пъпки, които се появяват на лицето ми почти всеки ден и Нюксът ми отива на боклука #2gunfire Моля за съвет за бюджетен крем за лице за нормална към суха и чувствителна кожа.  Praynig
Пробвай Ла рош Позе http://www.kozmetika.bg/LA-ROCHE-POSAY/59973_HYDREANE-(%D0%A5%D0 … 0%BE%D0%B6%D0%B0/ има тестери , които не са в пликчета, а в мини опаковчици и стигат за няколко намазвания та човек може да прецени по-добре

# 539
  • Варна
Детето е почти на 20. Някакъв лек хидратиращ крем да ми препоръчате от средния клас козметика?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт