Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 883
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Брайт кристал, на каква възраст си?
 На мен на 30 добре ми действаше серията Ексклузив. Кожата ми се освежаваше, а околоочният дренираше прилично и изглаждаше контура. Нямах бръчки и петна, за да мога да коментирам действие в тази посока.

# 511
Момичета, моля за съвет.
На синът ми на 8г. са се появили милиуми, на скулите под очите.
Нямам идея как се третира това чудо  newsm78 С кремове?

# 512
За кремове ме съмнява да има, имала съм преди козметичката ми ги маха с игла и няма никакви последствия, а и не боли. Със сигурност дерматолозите махат с лазер или друга процедура.

# 513
Милиуми се махат само с игла и изстискване, не съм чувала за махане с лазер Peace

# 514
  • Бургас
Мааалко над 30г. съм,Пролет.Попитах за техни кремове,защото в момента има промоция,а и не съм използвала нищо на марката.Нямам проблеми засега нито в околоочната зона,нито бръчки или петна. Кожата ми е нормална към комбинирана.Мисля да погледна тази серия,както и Essentials и да си купя дневен и околоочен крем,мерси за отговора. bouquet Дано са подходящи за мен само.

# 515
 Simple Smile
Милиуми се махат само с игла и изстискване, не съм чувала за махане с лазер Peace

Може да не си чувала, но се прави
http://beautyforce.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F/%D0%BC%D0%B … D1%82%D1%8F%D1%85

Все пак дерматолозите не инвестират хиляди в апаратура, за да работят с игла, а козметичките практикуват този метод поради липса на апаратура

# 516
  • софия
Момичета, моля за съвет.
На синът ми на 8г. са се появили милиуми, на скулите под очите.
Нямам идея как се третира това чудо  newsm78 С кремове?

Милиум съм махала с мазане с чаено дърво. 4-5 дена и топчето се разкарва

# 517
Simple Smile

Може да не си чувала, но се прави
http://beautyforce.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F/%D0%BC%D0%B … D1%82%D1%8F%D1%85

Все пак дерматолозите не инвестират хиляди в апаратура, за да работят с игла, а козметичките практикуват този метод поради липса на апаратура

Ти твърдиш, че го правят, защото го пише в този линк или защото познаваш дерматолог, за който знаеш със сигурност, че маха с лазер? Махането с лазер може да е само за някакви много различни и специфични случаи на множество милиуми. Иначе не миждам защо ще ти горят кожата с лазер заради няколко запушени пори Peace

# 518
  • София

Милиум съм махала с мазане с чаено дърво. 4-5 дена и топчето се разкарва

Как точно? С чисто масло, върху милиума?

И аз винаги с игла си ги махам. Хич не ми трябва дори и козметичка, то е повече от елементарно.

# 519
Може ли линк за капсулите на Елизабет Арден?

# 520
  • София
Брайт кристал, пробвала съм само от тестери продукти от Есеншълс и още с тестерите бях недоволна и разочарована. Само Ексклузив!

# 521
  • София
Момичета дайте идея за хубав слънцезащитен продукт. За предпочитане минерален. Чудя се за Елизабет Арден про от Арлен. Или пък икраните на Кларинс, Шанел...

# 522
  • София
Аз да питам за отзиви за този продукт на Авен:
http://apteka.framar.bg/30061895/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B8 … -30-%D0%BC%D0%BB-
Невероятни хвалби за него от влогърки ...

# 523
Благодаря момичета  bouquet
Ще се ориентирам към дерматолог за махане.

# 524
  • Бургас
Благодаря,Пролет,ще си взема кремове от серията,която посочваш. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт