Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 563
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 025
  • с трима мъже :)
Миналата година имаше някои, които не успяваха да проверят и накрая имаше и изтеглени.Дай Боже да имате късмет  Hug

Тъкмо тръгнах да го пиша това! Simple Smile

# 2 026
Море! , страхотен позитивизъм. А, дано!  bouquet

# 2 027
  • offshore & overseas
Супер ако е така! Най-малкото, надеждата е още жива. Grinning

# 2 028
А ДАНООО!!! Flutter

# 2 029
И аз съм HAS NOT BEEN SELECTED ,но няма да се отчайваме на есен отново .Дано пак има второ теглене като миналогодишното ..ЧЕСТИТО на избраните,а на все още не проверилите УСПЕХ

# 2 030
Според вас, има ли връзка лотарията с посолството, като се явяваш за туристическа виза?

# 2 031
Аз първо опитах да проверя статуса на мъжа ми, обаче и мен и него не ни пускат в системата. Вече се отчаях, цяла сутрин никакъв резултат.  Grinning Joy

# 2 032
The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

smile3511 hit hit hit Banghead

# 2 033
  • Варна
Според вас, има ли връзка лотарията с посолството, като се явяваш за туристическа виза?
Не Peace
Двете са си съвсем отделни визи.Едното си е лотария - я стане, я не.Можеш да кандидатстваш / или да имаш/ друг вид виза и да си подаваш и за ЗК.Сестра ми спечели с валидна студенстка виза сега.Преди две години приятелка след бригада, взе тур. виза и после пък я изтеглиха и си замина със ЗК, даже се и омъжи за приятеля си и взе и него.

# 2 034
  • offshore & overseas
Хм, хм, хм, преди малко проверих с объркано име и ми даде същото инфо каквото пишете по-горе, без да посочи къде е грешката. Вече не знам какво да мисля. Може пък наистина някъде нещо да сте объркали. Crossing Arms

# 2 035
Море!, търся причина защо може да е невалиден, ама спирам вече... ще се проверява изглежда периодично. Успех на всички НЕВАЛИДНИ, че то това си е по-зле от HAS NOT BEEN SELECTED.
Мяуче, кой знае къде е интригата. Това си е за Хорейшо направо Crazy
И браузърите и системите и държавите сменихме за проверката и все същата Joy

# 2 036
  • offshore & overseas
Скрит текст:
Море!, търся причина защо може да е невалиден, ама спирам вече... ще се проверява изглежда периодично. Успех на всички НЕВАЛИДНИ, че то това си е по-зле от HAS NOT BEEN SELECTED.
Мяуче, кой знае къде е интригата. Това си е за Хорейшо направо Crazy
Много по-тривиално - бъгнала им се е с-мата. Трябват им IT кадри, родом от БГ, да им я оправят. hahaha

# 2 037
На мен няколко пъти ми изписа и Session Time Out, та да се чуди човек къде е проблемът...

# 2 038
  • offshore & overseas
На мен няколко пъти ми изписа и Session Time Out, та да се чуди човек къде е проблемът...
Еми точно, това значи, че не пробиваш.

# 2 039
От нас 4 отказа Sad догодина пак ,,,Късмет на спечелилите

Общи условия

Активация на акаунт