Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 666
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Варна
Ако от бригада се остане по легален път, няма никакви проблеми.На сестра ми случаят е такъв.Беше на 2 бригади, след втората остана, защото я приеха да учи.Смениха ѝ визата / няколко месеца чака, защото имаше нещо тогава проблем с издаването на документи/ и това е.И ето сега скоро се дипломира и спечели и ЗК/ тя мисля за 3-ти път подава/.А майка ми същевременно след няма и седмица заминава при нея с тур. виза и ще се върне след това.

# 2 071
Добро утро!
Погледнах анкетата, много изтеглени, честито!
Сега нямам време да чета, че много сте изписали.
Сестра ми ми е оставила съобщение, че не е сред изтеглените Sad остава си в Англия Sad

Каква е ситуацията при тези, с които aктивно обсъждахме последните седмици?
Сестрата на Pupitka? So Lucky? Мяу, Jenjxi (вероятно го изписвам грешно),  Deya2, Cambria, Primadona Girl?
Надявам се да има изтеглени сред вас.
Дотук само Go Lucky, Primadona Girl и № не са се отчели, останалите сме аут.

А - има и групичка, която не може да пробие в сайта и на тях се надяваме, защото някой подсказа, че това може да значи + отговор.

Да, да. Така беше извинявам се ако отписах някой без да искам  bouquet

# 2 072
  • Down south
@ Cambria, Мяу,
благодаря за отговорите.
 Съжалявам Sad
Дано останалите се похвалят.

По-късно ще изчета, дали има никове, които са ми познати от дискусиите.

# 2 073
Здравейте,
Може ли малко помощ. Подала съм 3 апликации на моето семейство, едната видях, че не е избрана, но другите 2-ма човека ми излиза грешка " Warning: The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' "

Копирам точно данните от резултата, т.е. не ги въвеждам ръчно, имам снимка на резултата и съм сигурна в данните, провах и с forgotten password и пак все така показва.
Някаква идея къде може да бъркам, дори пробвах с презиме вместо фалимилия, с първо име, пробвах от друг компютър..и все едно и също Sad

.... И ПРИ МЕН Е СЪЩОТО.... newsm78

Писах на някакъв support за проблеми в website дадох и данните, та дано видя скоро отговор, ако отговорят ще пиша. Иначе четох коментари по други форуми някъде ставало като напишеш първо или презиме вместо фамилия, ако искате пробвайте и вие, при мен не сработи. С forgotten password и същите данни си проверих успешно резултатите за миналата година, ама тази година леко ни е пропуснала системата  Crazy

# 2 074
Много се изнервих,вече....колко ,ли пъти не опитах и нищо... #2gunfire

# 2 075
Daylily, повечето май няма с какво да се похвалим, освен с това, че не сме изтеглени  Laughing

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 15:25 от Deya 2

# 2 076
Едно HAS NOT BEEN SELECTED и от мен. Аз го и очаквах, защото човек да спечели от първи път трябва да е голям късметлия, пък аз никога не съм била късметлийка. И въпреки че го очаквах, пак съм разочарована хаха.

Честито на изтеглените! Желая успех и щастие в новото начало!  Peace

# 2 077
То бива чакане, ама цял ден  Grinning Май за утре ще остане проверката    Thinking

# 2 078
То бива чакане, ама цял ден  Grinning Май за утре ще остане проверката    Thinking

Голямо чакане ..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 2 079
Здравейте!
Изчаках да минат 2 часа и сега пак пробвам, но на няколко пъти ми дава,, че съм въвела грешна информация...  Sad Sad

# 2 080
Не се нервирайте, пробвайте след ден два. Аз даже предричам, че поне половината от тия, които не могат да проверят в момента са изтеглени.  Hug  Grinning  Wink

# 2 081

Здравейте!
Изчаках да минат 2 часа и сега пак пробвам, но на няколко пъти ми дава,, че съм въвела грешна информация...  Sad Sad

И при мен е така. От вчера се мъча и нищо. Всичко опитах. 1000 пъти сигурно опитах. Всъщност само това правя. Вече и главата ме заболя...убедена съм, че не съм изтеглена, но просто искам да видя. А това ме убива.

# 2 082
  • София
Аз днес спокойно се логвам. Сменете компа или поне браузъра, през който се логвате.

# 2 083
На мен сайта ми зарежда перфектно, ако някой иска мога да му проверя резултата  Wink

# 2 084
Определено по-късно ще опитам през компютъра. Айде дано да е на късмет!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт