Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 500
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 085
Сайта зарежда, но на някой им изписва, че информацията, която са въвели не е правилна. Не е само тук, по чуждите форуми също има такъв проблем. Пробвах да проверя един резултат на човек от алл.бг, но и на моя 'телевизор' изписа същото, че информацията е Инвалид  Laughing

Може да следите и тук, ще напишат като проблема е отстранен. http://britsimonsays.com/

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 16:14 от Мартин Димитров_545829

# 2 086
  • Sunshine state
Daylily, и моята сестра остава в Кралството. Два пъти HAS NOT BEEN SELECTED - за нея и приятеля й.  Tired
Съжалявам за твоята също. Още нямам информация за наш близък приятел в Чикаго. Той е тук от 4 години, крепи статут с разни колежи и много искам да му се усмихне щастието. Да видим..
Честито на другите печеливши!  bouquet

# 2 087
Сайта зарежда, но на някой им изписва, че информацията, която са въвели не е правилна. Не е само тук, по чуждите форуми също има такъв проблем. Пробвах да проверя един резултат на човек от алл.бг, но и на моя 'телевизор' изписа същото, че информацията е Инвалид  Laughing

Може да следите и тук, ще напишат като проблема е отстранен. http://britsimonsays.com/

Багодаря, Мартин за информацията!
Сега остава само да чакаме Simple Smile

# 2 088
И двамата със съпруга ми ни дава Invalid.., надали и двамата сме изтеглени обаче Laughing

Миналата година бях в САЩ и да ви кажа сега и да спечеля съм на кантар. Хубаво е, уредено е и т.н. и сякаш не е това, което човек си "мисли". Не знам как да го обясня.

# 2 089
  • САЩ
Това с Invalid е масово по целия свят, не се изнервяйте, изчакайте ден-два и пробвайте пак, ако продължава дa e Invalid , тогава ще го мислите. Според мен пак са се осрали с нещо технически.

Иначе да, аз бях миналата година от тия, дето се изнервяха, че постоянно ми даваше Session Time Out, накрая се оказа, че печеля.

Миналата година мейли са пратили само на спечелилите от второ теглене - в мейла НЕ ПИШЕ, че печелят, а просто им казват да проверят резултатите.

# 2 090
А на мен миналата година два дни ми изписваше Session Time Out, след това, че инфото е невалидно...та след няколко дни has not been selected. И тази ми изписа веднъж session time out, а другите хиляда пъти, като на всички неуспели да видят. Искам вече да знам. Душа не трае. В краен случай отивам с B1 VISA, ще си помизерствам N брой години...и така.

# 2 091
Session Time Out означава, че сте стояли твърде дълго на страницата без активност и връзката се е загубила. В този случай е необходимо да се презареди страницата или да се влезе наново през линка за проверка. На мен също миналата година ми изписа подобно нещо.

# 2 092
Сега проверих  на братовчеда на дъщеря ми. И той като вас не му се зарежда.Прати ми данните да проверим.Същата работа   Rolling Eyes.Той пита възможно ли е снимката да не отговаря и да е дисквалифициран?Защото и със забравен номер не става и системата не му генерира кода .

# 2 093
Имаме 18 годишен спечелил 3К  Shocked За първи път ми се случва да видя подобно нещо.

# 2 094
  • САЩ
не!!! Ако са ви отрязали за нещо, ще си пише has not been selected. Отговора е да или не, няма такъв филм да не те пуска изобщо. Хора, има проблем, очевидно. Търпение се иска. Пробвайте след ден - два. Като спечелите и трябва да чакате 8-9 месеца да ви насрочат интервю как ще изтраете?  Joy

# 2 095
Имаме 18 годишен спечелил 3К  Shocked За първи път ми се случва да видя подобно нещо.
Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy newsm44 newsm44 newsm44
Браво, кой той  Grinning

# 2 096
  • САЩ
Един младеж в ол-а Simple Smile

# 2 097

Много супер Laughing Де да се бях сетила и аз да започна от 18 годишна досега щях да съм къде къде  Grinning

# 2 098
  • САЩ
А, аз започнах от 19  Joy
Само дето не ме искаха толкова много години  newsm78 Но пък стана накрая, мамка му! Упорито говедо съм  Joy

# 2 099
Знам, че преди години да участваш май струваше 100 долара? Кога спряха това заплащане? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт