Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 937
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 195
  • ES
И моите бяха не оправени, но аз гледах позицията на лицето да е добре (хем показах на фотографа изискванията какви трябва да са). Детето трябваше да го снимам отново, че лицето му беше много наблизо, но за тяхна сметка, разбира се. А в къщи после ги кропнах през валидатора. Елизабет, те в De сигурно не за чували за ЗК, камо ли да знаят какви снимки трябват. Тук поне като им каза за ЗК и ме гледат  Shocked

# 196
  • София
А знаете ли дали ще има проблем децата да са снимани в едно студио, а ние в друго? Има ли значение това> Предполагам фона ще е различен затова питам. Предстои да се снимаме ние, та да знам там ли пак да ходим или може на всяко друго място

# 197
  • Сф
Разбира се, че няма значение кой в кое студио е сниман. Вече почвате да се вманиачавате  Whistling

# 198
  • София
Преполагам ще е само този път вманиачаването, щото е първо  Laughing Но да, предполагам че избиваме в тази посока  Shocked Мерси bouquet

# 199
Елизабет, те в De сигурно не за чували за ЗК, камо ли да знаят какви снимки трябват. Тук поне като им каза за ЗК и ме гледат  Shocked
Да, затова си бях изпечатила изискванията и й ги показах, но фотографката като се зайнати знаела за какво става дума и това си е...накрая се видя кой колко знае.
Поне другите изисквания бяха спазaни и пикселите лесно сама можeх да си ги променя.
А валидаторът после автоматично ли отсейва неподходящите снимки, някой знае ли?
И в такъв случай  май какво пише?  Has not been selected  или дисквалифициран?

# 200
  • offshore & overseas
А валидаторът после автоматично ли отсейва неподходящите снимки, някой знае ли?
Стана дума за това, но стигнахме до извода, че едва ли отсяването е автоматично.

Автоматичното валидиране се случва още преди подаването, за да може човек да има възможност да коригира и да подаде пак.

НО ако снимката е минала през валидатора и молбата се счита за ОК (тоест за приета), на следващия етап би трябвало да преглеждат за ретуш (и други обработки), стари снимки и пр. И, разбира се, да валидират самата информация в молбите за участие. Неслучайно подаваме октомври-ноември, а резултатите излизат май-юни на следващата година, че и по-натам.

Вероятно в случай на нередност, ще ви изпратят съобщение, че сте били дисквалифицирани, но дали ще е по имейл, или с проверка на сайта, чрез получения номер, не съм наясно.

# 201
Здравейте , искам да ви попитам има ли значение дали кандидатствам от България или друга държава . Питам защото в момента живея и работя в Англия !

# 202
Няма значение, важно е само в коя държава стe роден/а.

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 17:48 от ElizabethDe

# 203
  • София
Подадох със снимките от миналата година, чак после видях написаното тук, че кандидатите със стари снимки ще се отстраняват  #Cussing out
Къде мога да погледна условията за снимките?

# 204
Подадох със снимките от миналата година, чак после видях написаното тук, че кандидатите със стари снимки ще се отстраняват  #Cussing out
https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html

# 205
Тази година щом сте вече пуснали не може нищо да промените. В края на крайщата не се знае със сигурност дали ще има последствия ако сте ползвали миналогодишни снимки, доста потребители досега са печелили с миналогодишни снимки.
Горе главата, през май ще разберем колко на сериозно го взимат това с миналогодишнитe снимките!

# 206
  • София
Тази година щом сте вече пуснали не може нищо да промените. В края на крайщата не се знае със сигурност дали ще има последствия ако сте ползвали миналогодишни снимки, доста потребители досега са печелили с миналогодишни снимки.
Горе главата, през май ще разберем колко на сериозно го взимат това с миналогодишнитe снимките!
Благодаря! bouquet

# 207
Може ли и за мен линк към информацията, че кандидати ще се отстраняват заради стара снимка.

# 208
Може ли и за мен линк към информацията, че кандидати ще се отстраняват заради стара снимка.

'Важна промяна: Участниците трябва да изпратят скорошна снимка, направена през последните шест месеца. Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани'.

Това е цитирано от сайта на посолството. Вече дали ще е така или не - само те си знаят.

# 209
А, ясно, благодаря. Аз мислех че е нещо друго, дето качваш снимката и ти казва - OK, NOK.  Във фотото, ги оразмеряват с този тул, така че явно са ок. Иначе аз гледах това http://greencardphotocheck.com/en/но снимките не минават през него и се притесних. Ползвате ли го вие?
И ние подадохме за първа година със съпруга ми.Ровейки и търсейки за валидатора попаднах на тази тема .И се притесних ,че в този сайт казва ,че снимките не са о.к
Но нали пише ,че сайта не е официален - частен сайт и нямат нищо общо с лотарията и не гарантират нищо .Въпреки това се стреснах защото снимките са си точни и перфектни  които сме ги направили във фото.
Прочитам ,че потребител от тук е минал и през двата валидатора и всичко е о.к
Гледах внимателно червената зона за очите и зелената за брадичката и ми се струва невъзможно на такова малко разстояние да са очите и брадичката.Чак неестествено стои .
Някой който е печелил минавал ли е със снимка през тези два валидатора ?

Общи условия

Активация на акаунт