Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 948
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 180
  • В една слънчева къща...
Аз ще си опитвам късмета за втора година. Миналата година се снимахме у дома, но май ще отида във фото този път.

# 181
  • София
Момичета, днес явно има някакъв проблем  newsm78!
Официалният сайт не ми се зарежда вече 10 минути.......
Да чакам или да се откажа за днес...? Склонна съм да чакам, когато съм планирала да  е днес, но може би е по-добре да го отложа за следващия ден!
Случвало ли ви се е да чакате толкова дълго?

# 182
  • offshore & overseas
Момичета, днес явно има някакъв проблем  newsm78!
Хм, странно - току що го отворих без проблем, за да направя една справка. Thinking

Според мен изчакай и си го направи днес, щом си се зарекла (да речем след половин-един час и т.н.). Така ще ти е по-спокойно. Вероятно е нещо временно, може да е свързано с твоята и-нет връзка.

# 183
На снимката трябва ли да се виждат ушите или може косата да е отпред?

# 184
  • offshore & overseas
На снимката трябва ли да се виждат ушите или може косата да е отпред?
Не мисля, че е задължително ушите да се виждат. Зависи как по принцип носиш косата си. Важно е лицето да е открито и снимката да е в анфас.

Ето, разгледай тук примери за приемливи и неприемливи снимки. Grinning

# 185
  • София
Момичета, нахлувам в темата с въпрос за онлайн валидатор на снимките. Тази година кандидастваме за първи път. Правихме снимки на децата във фото, точно за да са наред нещата. Но искам да проверя резултата, защото баткото ( на 5) ми се струва леко наведен напред, а малкия ( на 1.Sunglasses едва го снимахме, устата е леко притворена. Знаете ли дали на снимките за деца има повече неща които може да са позволени?
Също така една приятелка твърди че снимките не ставали, защото главата трябвало да заема 2/3 от снимката. сега не знам какво да правя, уж там ги минавали през валидатор....И трябва ли да обработвам допълнително снимките или така както са от фотото, така изпращам? Предполагам задавам странни въпроси, но ние  за първи път и сме леко ошашавени... Благодаря на всички, които ще ми отговорят Simple Smile Късмет на всички в темата Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 13:27 от Lavender81

# 186
  • ES
Ние тази година с детето се снимахме на фотото, а мъжа в къщи. Всичките снмки съм ги минала през валидатора преди да ги прикача към формата.  Peace

# 187
  • София
Ние тази година с детето се снимахме на фотото, а мъжа в къщи. Всичките снмки съм ги минала през валидатора преди да ги прикача към формата.  Peace

а може ли линк към валидатора?  bouquet

# 188
  • ES
https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html
Заповядай, в дясно, където пише START PHOTO TOOLS

# 189
  • София
А, ясно, благодаря. Аз мислех че е нещо друго, дето качваш снимката и ти казва - OK, NOK.  Във фотото, ги оразмеряват с този тул, така че явно са ок. Иначе аз гледах това http://greencardphotocheck.com/en/но снимките не минават през него и се притесних. Ползвате ли го вие?

# 190
Аз ползвах двата валидатора и мойта снимка ги мина.
Какво по-точно не е ок с вашите снимки според greencardphotocheck-валидатора?

# 191
  • София
Ами пуснах снимките на децата, защото ние само тях снимахме днес, ние ще се снимаме, докато те са на ясла/градина. Обаче на първят въпрос за очите, не им попадат в червената зона. Съответно, накрая казва че не са ок снимките... нз дали защото е детско лице, което е по-малко от това на възрастен или има проблем със снимките...В този ред на мисли, може ли да ми препоръчате фото в София, за предпочитане Южните квартали, което да прави добри снимки? Това фото уж ми е препоръчано, имам позната, която 6 година прави снимките си там, но ето че снимките ми не се валидират....а там нз как да ги убедя че снимките не са добри..

# 192
  • ES
Оправи снимките през валидатора, който ти дадох и после ги тествай през твоя, преди да ходиш да даваш още пари

# 193
  • София
Те снимките са кропнати вече във фотото и през валидатора не мога да ги оправя. Ще искам от фотото май некропнатите снимки и дано ги пазят.  Щото иначе едва ли ще се съгласят че снимките не са ок... Оф явно и да отидеш във фото не е достатъчно.  Като предлагат услугата и искат пари за това, защо поне не се заинтересуват за валидатори ...

# 194
Да и при мене подобно, снимките от фотото ми ги дадоха на CD и се оказа, че са под 600x600 пиксела...идеше ми да ги гръмна, все пак 18,50 € платих за тези пусти снимки... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт