Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 941
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 225
  • Scotland
А относно снимките,фотографа беше много в час,обработи ми снимките,записа ми на диск и оригиналите и обработените. Пуснах си ги без да ги минавам на проверка. Каквото ще да става Simple Smile

# 226
Ти e-mail така или иначе няма да получиш. Ще ти изпише, че е преминало успешно или нещо такова, ще има и един номер, който е задължително /е чак задължително не е де/ да си запишеш/снимаш или направиш print screen и да си го запазиш някъде на компютъра. С този номер, фамилия и година на раждане м.Май 2017 ще провериш дали си от изтеглените...

# 227
  • ES
Кумбрия, пускай момиче, че не остана  Laughing а то е лотария, същото като да си купиш фиш от тотото. Съдба, късмет, карма, както искаш го наречи, ако ти е драснато ще те изтеглят и ще идеш.

# 228
  • САЩ
След 3 седмици ходене по мъките заради пустите снимки най-накрая постигнах задоволителен резултат.  Flutter Благодаря на всички за съветите и отговорите на глупави въпроси.  Mr. Green Сега остава да реша само кога да пусна апликейшана. По-начало още като видях, че снимката е добра реших да се втурна към къщи и да я пускам, ама после се замислих. Вие на какъв принцип бяхте? Избирахте ли някаква специална дата на еди кой си рожденния ден, да сте правили нумерологични/астрологични проучвания, избор на ден според сънувано число Laughing Laughing и тем подобни или просто като си направихте снимката веднага попълнихте документите без да му мислите?  Grinning Grinning Grinning Малко в кръга на шегата, но забелязох, че някои коментираше, че някаква конкретна дата му е донесла късмет и да питам аз кво мислите по въпроса.  Blush Прочетох, че и последния момент не е препоръчително да чакаш, че да не стане гаф с натоварената система.  Twisted Evil

Аз бях забравила, че е време за лотарията и се усетих последните дни чак... Беж към фотото, изобщо не съм си минавала снимката през валидатори, директно събмитнах и не се замислях... Мани ги тия суеверия, виж на мен немисленето ми беше на късмет  Joy

# 229
  • Пловдив
Пупитка,вие колко години пускахте преди да ви изтеглят?

# 230
  • София
Пусках мин.година без да се замислям,не ни изтеглиха,смених тактиката тази година,нарочих дата и пуснах.Всеки различно,както го усеща.3 нощи сънувам че сме там,побърках се направо.Много го искаме и двамата с мъжа.

# 231
Пуснах без да се замислям за дати и суеверия,даже и беше късно вечер по наше време,което едва ли има значение.Снимахме се и просто решихме да опитаме.Принципно аз съм късметлийката,главно в живота,хазарт и лотария не играя,но няма да се разсърдя ако сега спечеля  Heart Eyes Нагласата и парите ги имаме готови,чак да ни е мечта не мисля,по скоро шанс за бъдеще и развитие.Ние пък се харесваме на снимките,особено моя,вика така гладко съм се избръснал,че няма шанс да не ме харесат и изберат  Joy.Майтапа на страна,всичко е до късмет.Сестра ми също реши да пуснат,вчера ей така на шега решиха и подадоха,в крайна сметка нищо не губиш.Успех още веднъж на всички  bouquet

# 232
  • offshore & overseas
Когато ме изтеглиха, бяхме пуснали на майтап и даже забравили. После ми дойде като гръм от ясно небе новината (бях в шок, но се зарадвах, естествено). Много емоционална ми беше 2004-та като цяло - неуспешна бременност, и то първа, после сватба, после лотарията...

Припомням: подадохме края на 2003, а писмото с информацията, че съм изтеглена, дойде по пощата в началото на юни 2004 г.

Последно и се затъквам и повече за снимки от мен коментар няма да „чуете“ - снимките за лотарията не ги мислете толкова, минат ли през валидатора, значи са приети и ще участвате. Тези снимки не са решаващи.

Ако ви изтеглят, ще направите други за визата и зелената карта.

# 233
Здравейте,
тази година за пръв път кандидатстваме с мъжът ми и детето за лотарията. Пожелавам късмет на всички. Имам и един въпрос - тъй като аз съм титуляр, може ли да кандидатстваме пак с титуляр мъжа ми? Питам, защото някъде бях чела, че се кандидатства само по веднъж, но със сменено име на титуляра може...

# 234
  • Sunshine state
Николко - изтеглиха ни на първото пускане.  Simple Smile
И аз не съм правила изчисления някакви относно датата на попълване - не вярвам в такива неща. Както някой по - горе каза, това е лотария и няма значение дали в края или в началото ще подадете. Когато ми беше удобно и имах време, тогава.  На 26ти пуснах апликейшъните. По стечение на обстоятелствата това е датата на рождения ден на момчето, което ни посрещна тук.   Crazy Другата седмица сме му на рожден ден.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 15:24 от Pupitka

# 235
  • Down south
Имам и един въпрос - тъй като аз съм титуляр, може ли да кандидатстваме пак с титуляр мъжа ми? Питам, защото някъде бях чела, че се кандидатства само по веднъж, но със сменено име на титуляра може...
Титуляр е този, който е изтеглен, на този етап ти си просто участник в лотарията. Съпругът ти може да участва също. Участието и на двамата удвоява шанса ви.

# 236
  • Пловдив
Николко - изтеглиха ни на първото пускане.  Simple Smile
И аз не съм правила изчисления някакви относно датата на попълване - не вярвам в такива неща. Както някой по - горе каза, това е лотария и няма значение дали в края или в началото ще подадете. Когато ми беше удобно и имах време, тогава.  На 26ти пуснах апликейшъните. По стечение на обстоятелствата това е датата на рождения ден на момчето, което ни посрещна тук.   Crazy Другата седмица сме му на рожден ден.  Heart Eyes

Ей това е късмет Wink

# 237
Кога е крайния срок, 7ми ноември?

# 238

Да, 7 ноември 12:00PM EST

# 239

Да, 7 ноември 12:00PM EST
Тенкю. Аз нямам да имам физическа възможност да правя нова снимка, вероятно ще пусна с миналогодишната, и каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт