Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 839
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 435
In care of само ако получавате пощата си на адрес на друг човек. Ако си е на вашия адрес, няма нужда нищо да се пише.

# 436
  • Down south
Момичета, като говорите за интервюто, може ли малко повече инфо? На какъв език се провежда - български или английски? Децата също ли трябва да присъстват? Какви въпроси се задават - за определяне на ниво на владеене на езика или за проверка на някакви данни?
Ако не говорите английски, визирам документите, в които е отбелязано, интервюто е на български.
Всички членове от семейството, независимо дали са на 5 месеца или 50 години, които искат да получат виза, се явяват на интервюто. Основно въпросите са насочени към родителите и най-вече към титуляра и са свързани с детайлите, свързани с образование и т.н.
Дъщеря ми беше бебе, носихме я с нас. За всички  таксата е еднаква.

# 437
Мерси eleonora.mar

Хора, пуснахме за сефте и ние. Късмет. Peace

# 438
Здравейте,

Мъжът ми не е роден в България, когато се е родил, техните са работили в Либия. В графа Country of Eligibility for the DV Program трябва ли да остане, че кандидатства от същата или да маркирам от БГ? Той е живял там само 1 година, ако това има значение. Не знам, дали, ако оставим, че кандидатства от страната, в която е роден ще му е в + или –.

# 439
  • Сф
Не знам Либия дали участват в лотарията, така че пиши БГ.Не е + или - държавата на раждане, присто си е държава.

# 440
  • В древна страна на край света!!!
Ние имахме същият казус. Мъжът ми е роден в една държава, но е гражданин на друга. Има едно поле, където има падащо меню със страните и избрахме държавата, чийто гражданин е. Така считам че е правилно, той няма никакви документи свързващи го с другата държава. За мен посочихме, че участвам на  база страната, в която съм родена и чиято гражданка съм.

# 441
  • Варна
Сега ще попълвам аз, обаче да питам.На детето снимката я правихме преди 2м., оразмерена е и т.н., но нейния фон е светло сив.На нашите снимки направени днес фона е бял.Не би трябвало сивия фон да е проблем, нали?Светъл е, снимката си отговаря иначе на критериите за размери и всичко останало.

# 442
  • offshore & overseas
Благодаря, Алекс! Hug

Благодаря и за отговорите относно малките и големи номера. Grinning

Навремето, когато ние се явявахме на интервю, бяхме a newly wedded couple без деца, но доколкото помня, на опашката чакаха и много семейства с деца. Това, което ме потресе още тогава, беше, че въпреки датата и часа за интервю, се чака на огромна опашка часове наред. Смътно си спомням, че не дочакахме ред в старата сграда на посолството и бяхме едни от първите в новата. Сега дали е така, не знам, надявам се да не е.

Тогава бях на 30, не бях чак съвсем млада, обаче много се бях спекла и почти си бях написала скрипт на английски за интервюто, но за моя огромна изненада ни интервюира българка, и то изцяло на английски.

За мен е странно, че не се набляга на езиковите умения, но пък от друга страна днес едва ли има човек, който да не знае поне базов английски. За мен, като англицист, е доста дразнещо, когато някой претендира, че го владее перфектно, но може би е просто въпрос на гл.т. и на самочувствие.

Скрит текст:
Аз самата го уча години наред и се усъвършенствам в основните 4 умения, но още не мога да кажа, че съм перфектна.

Въпросът е какво друго мога, в какво друго съм квалифицирана, за да си намеря работа. Thinking Но това си е само мой въпрос, де. Просто си разсъждавам „на глас“.

Относно облеклото, подкрепям мнението на Елеонора, въпреки че тонът ѝ е малко рязък. В крайна сметка, нека всеки вземе своето решение, в зависимост от нагласите си и от сезона, разбира се.

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 17:20 от Мяуче

# 443
  • offshore & overseas
Сега ще попълвам аз, обаче да питам.На детето снимката я правихме преди 2м., оразмерена е и т.н., но нейния фон е светло сив.На нашите снимки направени днес фона е бял.Не би трябвало сивия фон да е проблем, нали?Светъл е, снимката си отговаря иначе на критериите за размери и всичко останало.
Пускайте спокойно! Светлосивият фон може да се приеме за off-white.

Снимките за лотарията не са важни. Важно е да ги приеме системата.

Аз си намерих моите от преди 13 години и ще ви покажа, ама трябва да ги извлека първо от другото пеце, където са архивирани. Mr. Green

Интересното е, че тогава се е подавало през декември, съдейки по датата на изображението. Crossing Arms

# 444
  • Варна
Е готови сме и ние, вече за 5-та година.Дано този път имаме късмет.

# 445
Когато едно от децата е на 21 години, на въпроса "Колко деца имате?" пиша само непълнолетното дете?Питам, понеже, когато посочих и двете деца се наложи да попълня и данните на пълнолетното дете защото така ми изискваше формуляра. Питам, ако съм объркала поне сега да пусна вярно с данните на мъжа ми.

# 446
  • Scotland
По спомени пишеше 'колко деца под 21 години имате?' Ако съм права не е трябвало да го пишете голямото дете,но нека и други се изкажат. Изчакайте,и утре цял ден е време

# 447
Съвсем на финала,а още не сме пуснали апликейшъните  Blush
Добре,че направихме днес снимки,та май ще успеем да участваме в последния момент.Успех на всички  bouquet

# 448
Утре до колко часа, бг време, може да се кандидатства?
И ние ще сме от последните...

# 449
Утре до колко часа, бг време, може да се кандидатства?
И ние ще сме от последните...
19 часа ако не ce заблуждавам...

Общи условия

Активация на акаунт